Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
61

Transformers: Az utolsó lovag (2017)

Transformers: The Last Knight
Filmadatlap
 
39
Szereplők
23
Vélemények
91
Képek
20
Videók

Vélemények: Transformers: Az utolsó lovag (2017)

 
freeman   2020. 01. 06.

legújabb vélemény

Király film

 
dulkap   2017. 07. 17.

Azt már az év elején lehetett tudni, hogy ez lesz a kritikusok által az év legrosszabb filmje, de csak mert Adam Sandler vígjáték nem jött idén a mozikba. Én sem állítanám, hogy hibátlan filmről van szó, még a maga eye-candy/popcorn mozi kategóriájában sem. Például 20-25 perc jópofizást és a Transformers univerzum Jar Jar Binks-ét simán a vágóasztalon hagytam volna és akkor egy sokkal feszesebb 2 órás kis mozi lett volna. De a pozitívumok közt ott van a hibátlan látványvilág, a pörgős akciójelenetek és Anthony Hopkins ritkábban látható komikus énje. Valóban hosszabb, mint kellene, de megállja a helyét mind a kategóriájában, mind a sorozat többi filmje közt.


 
Deku   2018. 02. 15.

Elsősorban az tetszett a filmben, hogy a történet nagyon szilárd és kikezdhetetlen, emellé elég izgalmas karaktereket kaptunk. Szinte bárkinek nyugodtan tudom ajánlani egyszeri megnézésre mindenképp, mert szerintem fantasztikusan megalkották.

 
Orosz István   2017. 07. 17.

Hát nekem csalódás lett kicsit. Az első három rész úgy gondolom rendben, de a negyediktől már sajnos az út csak lefele vezet. Látványban, tényleg nagyon jó maga a sorozat, de a sztori hát az amin sokat csiszolni kellene. A 3 csillagot is csak a látvány miatt adom, mert ennyire összecsapott sztori 2,5 órában mint mondjak, hát brutális.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

Borzalmas lett a film, és az előző részek egyes pontjait nem igazán tudom elhelyezni az idősíkban. Az első részben Űrdongó azért érkezett a Földre, hogy megkeresse a Kockát, itt meg már kiderült, régebb óta itt van köztünk. Anthony Hopkins is sajna kevésnek bizonyult a film megmentéséhez. Laura Haddock legalább üde színfoltja volt a történetnek, míg a komornyik robotot eleinte kedveltem, aztán már kínosnak véltem. Ismét háttérbe szorult a robot - robot elleni küzdelem, inkább a robot - ember elleni harc volt porondon. Ráadásul az előző részekhez képest a CGI itt helyenként nagyon gyengére sikeredett. És a Dinobotok, meg az előző részben megismert Autobotok háttérbe kerülnek. Olyan érzésem volt, hogy csak egy újabb bőrt húznak le a robotokról.

 
HETEDIK   2017. 06. 25.

Valami borzalmas. Az első két Transformers mozi pazar volt látványban, s még a sztori is a franchise értelmi szintjéhez képest elfogadható volt. No aztán onnantól....teljes káosz, zűrzavar, katyvasz. Bay napjaink egyik legkeresettebb rendezője, ami nem véletlen. Látványvilágban nem sokan vehetik fel vele a versenyt. Azonban az utóbbi 3 részt tekintve megelégedett a robbantgatások és effektek okozta örömmel, cseppet sem foglalkozva azzal, hogy a forgatókönyv egy nulla. Pedig közben olyan filmeket is leforgatott mint az Izomagyak vagy háborús szösszenete. Úgy látszik, őt is a színészekkel egyetemben kielégíti a dollármilliók hada, mert mindig van az a pénz ugye....a Transformers meg lassan, de biztosan ki lett herélve. Van itt minden: történelem belekeverése a robotok harcába, Optimus sajátjai ellen fordul, Megatron átmegy szimpibe, Wahlberg harcol csak már maga sem tudja miért. Nem baj, az a lényeg jól csillan feje a napfényben és mindig kőkemény, na meg a legjobban kereső színész....Hopkins meg mostanság abból él, belecsöppen néhány percre jól fizető filmekbe, kiröhögtetve saját magát. Hol van már Lectertől ? Ott ahol ez a rakás szar....a látványra dobtam még egy csillagot.

 
Diesel   2018. 02. 16.

Kimondottan tetszett!! Amit nem értek az a rengetek negatív kritika.. A korábbi részek között van olyan ami ettől a résztől sokkal gyengébb volt mégsem feszítették keresztre a kritikusok. Maga a történet nekem rettentően tetszett. Főként a történelmi szál volt ami jól felépített volt és teljesen beleillett a Transformers világába. Több szálon futott a történet talán sokakat ez kevert össze, vagy éppen ezért nem élvezték annyira. Anthony Hopkins és Mark Wahlberg színészi játéka is tetszett semmi kivetni való nem volt benne. Szerintem Hopkins teljesen hitelesen alakította a kissé megfáradt angol Lord szerepét. A film hosszával sem volt gond szerintem így is tartalmas lett látványos és akciódús. A látvány nálam mindenképpen 10/10-es. Nekem bejött ez a rész biztos meg fogom majd még nézni.

 
harnas1207   2019. 05. 13.

Talán az a legelszomorítóbb, hogy hiába kiáltották ki minden idők leggyengébb látványfilmjének, én mégis rengeteg ennél sokkal silányabb filmet láttam ebben a stílusban. A bugyuta és gyerekes jelenetek egymást érték és teli volt látvánnyal, ami annyira valószerűtlen volt, hogy bántotta a szemet. Maga a történet rendkívül buta volt. Összességében ezt a filmet tényleg csak 8 éven aluliaknak ajánlanám.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Szerintem nagyon jó lett. A többihez viszonyítva is kiemelkedik és értelemet ad a többi résznek is. Azt hiszem ez a mind közül a legjobb lett :) remek látványos és a poénok is nagyon jók Remek kikapcsolódás mindenki számára csak ajánlani tudom

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 18.

Talán, ha még mindig 8 éves lennék, akkor 5 csillagot adok rá, de felnőtt fejjel erre a borzalomra még azt sem tudom mondani, hogy blockbuster jellege révén kikapcsolódást nyújt, mert ez sem igaz. A történet ismét hulladék, 5. alkalommal is kiderül, hogy a transformersek már ezelőtt jártak a bolygónkon és itt hagytak valamit, ami miatt visszatérnek. A dialógusok borzalmasak, a legjobban pedig azt nem tudom felfogni, hogy Anthony Hopkins részt vett ebben a borzalomban.

 
trixxy   2017. 06. 29.

Alapból szeretem a Transformers szériát, az első 2-3 rész az nálam havi rendszerességgel kerül elő a polcról.. De ezzel valahogy mellélőttek sztem. Túlságosan a látványra mentek rá, a történet viszont kusza és feledhető.. 1 hete néztem moziban, de pár jeleneten kívül nem igazán emlékszem a cselekményre sem. Nem hagyott nyomot bennem, a 3D sem segített nagyon. Kétség kívül a leggyengébbre sikerült rész lett ez.. Nagyon kíváncsi leszek mit hoznak ki a következő részekből.. ha jól hallottam, még 3 részt egész biztosan terveznek készíteni...

 
miklosvaridori   2017. 07. 08.

Mark Wahlberg hallattán azt hittem hogy egy jó film lesz, de csalódást hozott, mert jelenetei hiteltelenek és a látványvilága sem fogott meg. Gyenge középkategória.

 
T.Andras   2017. 08. 27.

Bár már régen elveszítettem a fonalat már ami a Transformers-szériát illeti, jól szórakoztam az 5. filmen. Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy kb. kettő korábbit kihagytam, de szerencsére ez egyáltalán nem volt zavaró. Volt benne sok jó poén.

 
ocskol   2017. 08. 28.

Néhány poén különösen tetszett a széria 5. filmjében, ezeken nagyokat nevettem. Amúgy a sztori átlagos, kiszámítható, egyszer nézhető. Én szerettem, bár nem egy maradandó film.

 
kucsera   2017. 06. 24.

Én nagyon szeretem a Transformers sorozatot de sajnos ez a leggyengébb eddig. Voltak benne jó jelenetek,viszont én többet fejtettem volna ki az ezelőtti részben elindított szálon,hogy honnan származnak és miért...és a teremtőik újból megjelenhettek volna hogy többet tudjunk meg,de ehhez képest kaptunk egy majdnem semmi választ. Akció volt és jók is a jelenetek. De sok poén 'sz*r' volt.Jobb szeretem a kevés de ütős szövegeket amiket még sokáig lehet emlegetni de ezekből egy se volt.A cuki kisdínók és a szuper sárkány volt a kedvencem az egész filmben!

 
Onódi Zoltán   2018. 03. 14.

Az előző résznél jobb. De az első 3 részt rendesen alul múlja.

 
evlin16   2018. 02. 16.

Az első két rész szuper volt. A harmadik elment. A negyedik nézhető volt. De ez valami borzalom. Akkora katyvasz lett az egészből, sokszor csak bámul az ember és nem tudja mi történik. Csak is a látványvilág az, ami dob rajta valamennyit.

 
FGyula   2019. 03. 03.

Ez mi

Szerintem az író maga se tudta mit akar.

 
Bee97   2019. 07. 30.

Egy cseppet félve álltam neki, mert habár az első két részt imádtam, a harmadik kiborított, a negyediket pedig győztem valahova pakolni fejben. Na de ez...hát ez tényleg tetszett. A látvány világa gyönyörű volt, megint alkottak valami izgalmasat. A sztori felkeltette az érdeklődésem rendesen..Hát kit ne érdekelne Arthur és Merlin? Bár kicsit jobban is bontogathatták volna, de nem kötök bele, mert imádtam. Sok pluszt adott a filmnek,hogy Anthony Hopkins is csatlakozott, és hasonló össze-vissza makogó karaktert hozott, mint a Red 2.-ben. Szép volt a felvezetése a történetnek, habár a vége kicsit már csapott volt. Örülök,hogy megint kaptunk két visszatérő karaktert, és hát a szokásos Transformers-es humorszint is megvolt. És megjegyzem nagyon örültem a mi kis Sam-ünk fényképének, nagyon jót nevettem rajta :D Összeségében végig izgultam a filmet, és örülnék ha végül mégis kapna egy folytatást ezután a plusz jelenet után, amit a végére tűztek.. Ajánlom minden fan-nak, nem lesz csalódás! ;) A kisebb hibák ellenére megérdemli simán mind az öt csillagot!

 
ACE   2018. 12. 03.

Mindent elmond a filmről, hogy bealudtam rajta... Eszement lövöldözés, robotharc, majd megint lövöldözés... az egész film egy CGI.

 
MrGrand   2018. 03. 07.

Megnézed, elégedett vagy, de semmi több, bár ne is várjunk többet tőle. Megvan a célközönség és kész, talán majd egyszer változik az irány.

 
Stiff   2017. 06. 23.

Én alapvetően kedvelem a Transformers szériát, nem világmegváltó filmek, de kikapcsolódni jó. Ez viszont nálam is kicsit kicsapta a biztosítékot. A múmia után egy újabb nagy mellélövés, mert ha legalább telezsúfolták volna látványos pörgős jelenetekkel, az oké, de itt még az sincs meg úgy, mint korábban, és az egész nagyon hamar borzasztóan unalmassá válik. Kár...

 
KATE   2017. 06. 22.

Ez a film a világ leghosszabb, legsemmitmondóbb trailere (de komolyan, nincs olyan érzésetek, mintha egy baromi hosszú előzetest néztetek volna?), az egész film egy adag pózolás gagyi dumával. Nekem nagyon nem adta, bocs.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.