Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
62

Transformers: Az utolsó lovag (2017)

Transformers: The Last Knight
Filmadatlap
 
39
Szereplők
18
Vélemények
91
Képek
22
Videók

Filmkritika: Transformers: Az utolsó lovag (2017)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Nagyon szomorú, hogy egy ilyen minden elemében működésképtelen filmet sikerült összehozni Transformers néven, hiszen aki látta az 1986-as animációs filmet, avagy játszott a High Moon Studios által hegesztett cybertroni polgárháború idején játszódó játékokkal, az pontosan tudja, hogy igenis van potenciál a transformerek történetében. Kár, hogy ez a förmedvény pont az ellenkezőjéről tanúskodik. 3/10 több»
 
Remek sztori, kiváló alakítások, elképesztő látvány. Ja, nem... az egy másik film. 3/10 több»
 
Az ötödik Transformerst még a legelvetemültebb filmes katasztrófaturistáknak sem tudom ajánlani, de még a óvodásokat és kisiskolásokat is inkább távol tartanám tőle, mert félek, hogy ilyen mértékű sötétséget látva megállnak a fejlődésben.

2/10 több»
 
Az utolsó lovag semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint a Transformers széria eddigi részei. Két és fél órás látvány show, amiben egy percig sem szabad logikát vagy értelmet keresni, csak hátra dőlni, kikapcsolni az agyunkat és élvezni ahogy az óriás robotok lezúzzák egymást. 65/100 több»
 
A gyerekek minden bizonnyal különb sztorikat találnak ki a Transformers-figurákkal való játszásaik közepette, de e tényt az ötödik menet kapcsán már csak egy vállrándítással vesszük tudomásul. Amiben eddig is erős volt ez a széria, abban most sem mond csődöt. 45/100 több»
 
Elég megosztó a véleményem a filmről. A sztorin látszik, hogy 4-en írták, mindenféle egymással kommunikáció nélkül. Kissé érthetetlen a film, megnéztem kétszer is anno, mert mondom ennyire nem lehetek hülye, hogy nem értem a sztorit, aztán ráébredtem, hogy igazán nem is szabad benne keresni logikát... Anthony Hopkins menti meg a ZS-kategóriától. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.