Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Transformers: A kihalás kora (2014)

Transformers: Age of Extinction
Filmadatlap
 
30
Szereplők
51
Vélemények
36
Képek
1
Videók

Galéria (36)

Videók (1)

 
freeman   2020. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Király film

 
Thibo84   2016. 06. 21.

0

A leggyengébb történetet tudhatja magának ez a rész. Ráadásul, ahogy a dinobotakat beleszövik a történetbe, az is kritikán aluli. Jobbat is kitalálhattak volna. Nem beszélve arról, ahogy kinéztek, azon is csak szörnyülködtem. Az egyetlen pozitívuma a... több»

 
Orosz István   2016. 05. 20.

0

Hát ezt most nagyon nem találták el, az első 3 rész nagyon jó volt de a 4 erőltetett és unalmas is,egyszer nézhető kategória. Nincs már meg az hangulat az összes jó autobotot kiktatták. Vannak újak azonban mégsem olyanok mint a régiek. Ja meg újra visszatér megatron csak másformában, inkább vmi új gonosz lenne.

 
dailyfilmsan   2019. 08. 01.

0

Ez a transformers rész kész katasztrófa volt. Eleve már az nem tetszett hogy egy teljesen új szereplőgárdával dolgozott a film. Nem hozták azt az élményt mint az előző 3 rész szereplői. Ha már szereplők akkor meg kell említenem azt a fura viszonyt am... több»

 
Norbert93   2019. 08. 11.

0

Konkrétan ez az a film, ami látványos volt moziban, de miután hozzászoktak az érzékeim gyakorlatilag azonnal el is aludtam (kb. a közepén), s nagyjából a lezárás környékén ébredtem fel. Olyan szinten érdektelen és agyatlan film, hogy lehetetlen számo... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

0

A Transformers filmek egyre csak rosszabbak lettek. Az első még egész nézhető volt, de utána csak egyre rosszabbak lettek. Szinte ugyanaz a történet, mint az előzőekben ezért teljesen kiszámítható.

 
Szivárvány1   2016. 10. 23.

0

Nem értem, hogy mieért gyártják még mindig a Transformers filmeket. Az egy még relatíve tudott újat mondani, újat mutatni, de ennyi ideig egy ilyen egyszerű sztoriról lehúzni a bőrt már fájdalmas. Semmitmondó a film. Folyamatos robbantgatás és CGI.

A film összbevétele 1 104 039 076 dollár volt (imdb.com).

 

Legrosszabb film; Legrosszabb előzményfilm, remake, koppintás vagy folytatás; Legrosszabb mellékszereplő színész (Kelsey Grammer), Legrosszabb mellékszereplő színésznő (Nicola Peltz), Legrosszabb filmes páros (Bármely két robot, vagy színész (vagy robotszínész) ); Legrosszabb rendező (Michael Bay) és Legrosszabb forgatókönyv (Ehren Kruger) kategóriákban is jelölték Arany Málna-díjra. Végül Michael Bay a rendezésért és Kelsey Grammer (további két film miatt is) a mellékszereplői alakításért kapta meg a "díjat".

(GedyPapa)
 

161 millió dollárból készült el a film.

(mamiéstöti2)
 

Mark Ryan volt Vesztegzár hangja, akinek ez már a 3. alakváltó figura szinkronja, az első és a második részbeli szinkronjai után.

(mamiéstöti2)
 

Bay elárulta hogy Vesztegzár hajója él, és még szerepe lehet a következő részekben.

(mamiéstöti2)
 

A filmben cameózik egyet a General Motors vezérigazgatója.

(mamiéstöti2)