Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55

Transformers: A kihalás kora (2014)

Transformers: Age of Extinction
Filmadatlap
 
31
Szereplők
48
Vélemények
36
Képek
1
Videók
 
Orosz István   2016. 05. 20.

Hát ezt most nagyon nem találták el, az első 3 rész nagyon jó volt de a 4 erőltetett és unalmas is,egyszer nézhető kategória. Nincs már meg az hangulat az összes jó autobotot kiktatták. Vannak újak azonban mégsem olyanok mint a régiek. Ja meg újra visszatér megatron csak másformában, inkább vmi új gonosz lenne.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

A Transformers filmek egyre csak rosszabbak lettek. Az első még egész nézhető volt, de utána csak egyre rosszabbak lettek. Szinte ugyanaz a történet, mint az előzőekben ezért teljesen kiszámítható.


 
Szivárvány1   2016. 10. 23.

Nem értem, hogy mieért gyártják még mindig a Transformers filmeket. Az egy még relatíve tudott újat mondani, újat mutatni, de ennyi ideig egy ilyen egyszerű sztoriról lehúzni a bőrt már fájdalmas. Semmitmondó a film. Folyamatos robbantgatás és CGI.

 
Thibo84   2016. 06. 21.

A leggyengébb történetet tudhatja magának ez a rész. Ráadásul, ahogy a dinobotakat beleszövik a történetbe, az is kritikán aluli. Jobbat is kitalálhattak volna. Nem beszélve arról, ahogy kinéztek, azon is csak szörnyülködtem. Az egyetlen pozitívuma a filmnek, az a dagadt robot, aki mint egy narrátor számol be a csata eseményeiről. Az úgy, ahogy megmosolyogtatott.

 
Nathan03   2016. 02. 09.

Szerettem a trilógiát jól szórakoztam rajtuk és alap járaton még a történet is rendben volt velük. De ez a rész már szánalmas, ami megmaradt az a látvány ami tényleg jó, a történet semmitmondó meg ezek a dinó robotok vicc kategória. Nagy csalódás volt a film.

 

Legrosszabb film; Legrosszabb előzményfilm, remake, koppintás vagy folytatás; Legrosszabb mellékszereplő színész (Kelsey Grammer), Legrosszabb mellékszereplő színésznő (Nicola Peltz), Legrosszabb filmes páros (Bármely két robot, vagy színész (vagy robotszínész) ); Legrosszabb rendező (Michael Bay) és Legrosszabb forgatókönyv (Ehren Kruger) kategóriákban is jelölték Arany Málna-díjra. Végül Michael Bay a rendezésért és Kelsey Grammer (további két film miatt is) a mellékszereplői alakításért kapta meg a "díjat".

(GedyPapa)
 

161 millió dollárból készült el a film.

(mamiéstöti2)
 

Mark Ryan volt Vesztegzár hangja, akinek ez már a 3. alakváltó figura szinkronja, az első és a második részbeli szinkronjai után.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.