Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
58

Transformers: A kihalás kora

(Transformers: Age of Extinction)
 
Orosz István  2016. 05. 20.

Hát ezt most nagyon nem találták el, az első 3 rész nagyon jó volt de a 4 erőltetett és unalmas is,egyszer nézhető kategória. Nincs már meg az hangulat az összes jó autobotot kiktatták. Vannak újak azonban mégsem olyanok mint a régiek. Ja meg újra visszatér megatron csak másformában, inkább vmi új gonosz lenne.

 
puffancshercegnő  2016. 09. 10.

A Transformers filmek egyre csak rosszabbak lettek. Az első még egész nézhető volt, de utána csak egyre rosszabbak lettek. Szinte ugyanaz a történet, mint az előzőekben ezért teljesen kiszámítható.

 
Szivárvány1  2016. 10. 23.

Nem értem, hogy mieért gyártják még mindig a Transformers filmeket. Az egy még relatíve tudott újat mondani, újat mutatni, de ennyi ideig egy ilyen egyszerű sztoriról lehúzni a bőrt már fájdalmas. Semmitmondó a film. Folyamatos robbantgatás és CGI.

 
Nathan03  2016. 02. 09.

Szerettem a trilógiát jól szórakoztam rajtuk és alap járaton még a történet is rendben volt velük. De ez a rész már szánalmas, ami megmaradt az a látvány ami tényleg jó, a történet semmitmondó meg ezek a dinó robotok vicc kategória. Nagy csalódás volt a film.

 
tamas84  2016. 02. 02.

Michael Bay LOL :D Mikor fognak végre ráunni erre a témára? Valószínűleg soha, mert rengeteg pénzt hoz a stúdiónak, ami legalább annyira szomorú, mint amennyire kétségbeejtő. Ezek a filmek nem szólnak másról, csak látványos robbanásokról, meg jó csajokról. Miközben olyan filmek készülnek a sci-fi akció kategóriában, mint a Bosszúállók, hogy lehet, hogy ezekre még mindig van kereslet?

 

Legrosszabb film; Legrosszabb előzményfilm, remake, koppintás vagy folytatás; Legrosszabb mellékszereplő színész (Kelsey Grammer), Legrosszabb mellékszereplő színésznő (Nicola Peltz), Legrosszabb filmes páros (Bármely két robot, vagy színész (vagy robotszínész) ); Legrosszabb rendező (Michael Bay) és Legrosszabb forgatókönyv (Ehren Kruger) kategóriákban is jelölték Arany Málna-díjra. Végül Michael Bay a rendezésért és Kelsey Grammer (további két film miatt is) a mellékszereplői alakításért kapta meg a "díjat".

(GedyPapa)
 

161 millió dollárból készült el a film.

(mamiéstöti2)
 

Mark Ryan volt Vesztegzár hangja, akinek ez már a 3. alakváltó figura szinkronja, az első és a második részbeli szinkronjai után.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.