Cameron Diaz nem rejti véka alá mindazt, amit a régóta várt visszatérése miatt érez.

A sztár pénteken a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt, ahol a műsorvezető Jimmy Fallon a Seth Gordon rendező által készülő Back in Action című akció-vígjátékban játszott szerepéről kérdezte, amelyben Jamie Foxx oldalán lesz látható. Diaz az elmúlt években úgy döntött, hogy távolabb lép Hollywoodtól, és nem szerepelt filmben azóta, hogy 2014-ben Miss Hannigant alakította az Annie című musicaladaptációban.

Amikor Fallon megkérdezte, hogy ideges vagy izgatott-e a Netflix-film munkálatai miatt, Diaz így válaszolt: "Mindkettő. Ez egy kicsit olyan ez, mint az izommemória, érted, mire gondolok? Olyan sokáig csináltam ezt, hogy ez olyan, mint a folyamat - egyszerűen visszaestem bele. De most egy kicsit más érzés."

Majd így folytatta: "...és két filmet is készítettem Jamie Foxx-szal, ami csodálatos. Az utolsó film, amit Jamie-vel készítettem, az Annie volt, és így az első film, amiben visszatérek, ez a film Jamie-vel" - mondta a színésztársáról, akivel az 1999-es Minden héten háború című filmben is együtt szerepeltek: "Annyira nagyszerű, annyira könnyed, annyira profi, annyira tehetséges. És már az is nagyon jó móka lesz, hogy együtt dolgozhatunk."

Diaz, aki többek között A maszk, a Féktelen Minnesota vagy a Charlie angyalai című filmekből ismert, rámutatott, hogy Foxx energikus jelenetpartner tud lenni. "Ideges vagyok emiatt, mert hallgatnom kell Jamie-re, mert ő fog vezeti. Olyan, mint egy versenyló" - vallotta be - "Csak azt szeretném, ha támogatni tudnám őt az úton".

Egy Gwyneth Paltrow-val készült interjúban, amelyet 2020-ban tettek közzé a Goop - Gwyneth Paltrow életmódkísérletei online oldalán, Diaz - akinek férjével, Benji Maddennel közösen van egy 2 éves kislánya, Raddix -, kifejtette, hogy úgy érezte, nem ura az idejének, amikor rendszeresebben dolgozott filmeken: "Napi 12 órát vagy ott" - mondta akkoriban a filmforgatásokkal kapcsolatban - "Hónapokig nincs időd másra. Rájöttem, hogy az életem egy részét átadtam ezeknek az embereknek, és ők elvették".

Diaz júniusban jelentette be a filmben való szereplését és Hollywoodba való visszatérését egy pimaszul rögzített telefonbeszélgetés során, amelyet Foxxszal és a szintén nem nyugdíjas Tom Brady-vel folytatott. Egy, a filmhez közel álló forrás a PEOPLE-nek elmondta: "Amikor ez a projekt felmerült, és Jamie Foxx, akit évek óta ismer és akivel együtt dolgozik, megkereste, úgy döntött, hogy belevág".

Foxx is áradozott Diaz tehetségéről és arról, hogy visszakerült a kamera elé, amikor az Entertainment Tonightnak beszélt a múlt hónapban: "Cameron olyan hihetetlen erő, és olyan sokat tett ebben a szakmában. Imádjuk őt" - áradozott, és elmagyarázta, hogyan sikerült őt a fedélzetre csábítania: "Szó szerint úgy volt, hogy 'Akarsz egy kicsit szórakozni? Csak érezd jól magad!' És azt hiszem, ez volt az, ami őt is magával ragadta. Néha elszalasztjuk a különleges pillanatokat a szakmánkban, és szerintem ez egy különleges pillanat. Szóval nagyon boldogok vagyunk, hogy ez megtörténik, és már nagyon várjuk" - tette hozzá Foxx.