Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Lovagregény (2001)

A Knight's Tale
Filmadatlap
 
26
Szereplők
20
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Lovagregény
 
Filmelemző   2018. 03. 24.

Nagyon nagy kedvencem ez a film, még ha valóban nem is tekinthető igazi történelmi filmnek. A Chaucer korában, XIV. század végén játszódó vígjáték tele van poénokkal, látványos jelenetekkel, középkori párbajokkal, mai humorral átszőve. Nekem tetszett. Értékelésem: 7.5 pont.

 
Deku   2017. 07. 23.

Nagyszerűen szórakoztató és izgalmas film került Heath Ledger főszereplése alatt a film történelembe. Nekem mindenképpen többször nézős és hihetetlen meglepetés volt. Imádtam.


 
Norbert93   2019. 04. 17.

Szeretem ezt a filmet,bár ez a modernizációs vonal nekem inkább a Shrek első részére hasonlatos, ami szerintem nem szándékos koppintás. A film gonosza nekem kicsit súlytalan és nem teljesen hiteles, de a filmet hálistennek nem zökkenti ki és megmarad a kaland-vígjáték vonalon.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

Nagy kedvencem ez a vígjátékként felvezetett történelmi romantikus film. Heath Ledger pedig tökéletesen hozta a hősszerelmes lovagot, aki csak azért hajt, hogy olyan legyen mint mindenki aki számít és persze ahhoz csellel kell pénzt és rangot szereznie. A zenék is sokat adtak a film hangulatához.

 
kevelin   2019. 06. 01.

heath ledger egyik legjobb filmje bár nem aratott alapvetően nagy sikert én mégis nagyon szeretem. nagyon jó színésznek tartottam kár hogy ő máshogy gondolta és nem készül már vele több film pedig szükség lenne a minőségi színészekre. a sztori kicsit lapos nem nagy durranás de nekem bejött

 
Brian Helgeland nem volt szívbajos, profi forgatókönyvíróként (többek között a Szigorúan bizalmast is neki köszönhetjük) elengedte a fantáziáját és összehozott nekünk egy dögös középkori romkomot, amelynek a rendezését is bevállalta. 8/10 több»
 

Shannyn Sossamon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Mikor Chaucer először mutatja be Sir Ulrichot a közönségnek, elsőre azért marad el az éljenzés, mert a cseh statiszták nem értették, mit mond Paul Bettany.

(kázsé)
 

Heath Ledger véletlenül kiütötte a rendező Brian Helgeland egyik fogát egy seprűnyéllel, mikor a lovagi tornát próbálták szemléltetni.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.