Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
28
Szereplők
41
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Rocky
 
Deku   2017. 07. 08.

Stallone egyik leghíresebb filmje viszont számomra nem ütött akkorát ez az egész. Egész tűrhető kis film lett. Látványra mindenképpen de a sztorija itt ott gyenge lábakon állt. Legalábbis lenne miben kötekedni. Viszont eme hiányosságokat elnézve egész tűrhető

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Már vagy 100-szor láttam az összes részét mégsem unom meg. Mondjuk az ötödik rész nem tetszik, így azt mindig kihagyom. De minden más rész számomra szenzációs, főleg a negyedik. Persze itt is az első rész a legjobb, de más filmekkel ellentétben a folytatások nem annyival rosszabbak mint az azt megelőzők.


 
Snowball   2016. 12. 12.

Nem is tudom, hol kezdjem. Először is, ez a film borzalmasan gyenge és unalmas. Szerintem lett volna benne fantázia csak, ezt a készítők nem tudták olyan módon megfogni ahogy azt illett volna és ezáltal szerethetetlenné tették az egészet.

 
GedyPapa   2017. 03. 31.

Egy ikonikussá váló sportfilm-sorozat kezdő része. Az újdonság erejével és Stallone elementáris erejével robbant be a köztudatba. Nagyon szerettem főleg a lelki vonalát, de persze a meccs is feledhetetlen.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Ha 100szor nem láttam akkor egyszer sem. Mindegyik rész tetszett, talán tényleg az 5. mondható kicsit gyengébbnek. A Rocky-sorozat mestermű, a valaha készült egyik, ha nem a legjobb filmsorozat a történelemben. Rocky személyisége, küzdeni tudása, kitartása és becsülete példamutató mindenki számára. Mikor először láttam, azonnal példaképpé vált. 10/11. PAZAR!

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Talia Shire
Talia Shire
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Burgess Meredith
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Burgess Meredith
Sylvester Stallone
Carl Weathers
Carl Weathers
Sylvester Stallone
 
Kőkemény, de nagyon szerethető drámát tett le az asztalra, amely semmit sem veszített az erejéből az eltelt évtized során, még mindig földhöz vágósan jó darabról van szó! több»
 

A film forgatókönyvét Sylvester Stallone írta, mindössze 2 nap alatt, és a felesége segített benne.

(Shelby07 )
 

A film megfilmesítésének jogát Irwin Winkler és Robert Chartoff producer meg akarta venni, de Sylvester szereplése nélkül.

(Shelby07 )
 

Korábbi 350.000 dolláros ajánlatot visszautasította, mert ő nem szerepelhetett volna a filmben, majd ezután mégis eladta a film megfilmesítésénék jogát. Habár kevesebbet kapott érte, de így legalább ő is szerepelhetett a filmben.

(Shelby07 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.