Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
46
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Rocky
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Talia Shire
Talia Shire
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Burgess Meredith
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Burgess Meredith
Sylvester Stallone
Carl Weathers
Carl Weathers
Sylvester Stallone
 
NGN   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Stallone remekül játszik, meg is érdemelte a jelölést ezért. A végén az összecsapás máig legendás. A legjobb rész a sorozatból.

 
Deku   2017. 07. 08.

Stallone egyik leghíresebb filmje viszont számomra nem ütött akkorát ez az egész. Egész tűrhető kis film lett. Látványra mindenképpen de a sztorija itt ott gyenge lábakon állt. Legalábbis lenne miben kötekedni. Viszont eme hiányosságokat elnézve egész tűrhető


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Már vagy 100-szor láttam az összes részét mégsem unom meg. Mondjuk az ötödik rész nem tetszik, így azt mindig kihagyom. De minden más rész számomra szenzációs, főleg a negyedik. Persze itt is az első rész a legjobb, de más filmekkel ellentétben a folytatások nem annyival rosszabbak mint az azt megelőzők.

 
GedyPapa   2017. 03. 31.

Egy ikonikussá váló sportfilm-sorozat kezdő része. Az újdonság erejével és Stallone elementáris erejével robbant be a köztudatba. Nagyon szerettem főleg a lelki vonalát, de persze a meccs is feledhetetlen.

 
dailyfilmsan   2019. 06. 07.

Meglepően jó volt. Tetszett azt kell hogy mondjam. Volt benne túlzó rész is de volt benne igazán életszagú is és így megvolt az egyensúlya a filmnek. Meglepődve néztem Stalone-t aki az elvárásaimat felülmúlva alakított. Nagyon máshogy nem is tudom körülírni csak úgy hogy a filmnek van egy magávalragadó hangulata. Szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni. Ha nem is a boxolos jelenetek miatt akkor a zene, vagy a társadalomkritika ami benne van érdemessé teszi egy megtekintésre.

 
Kőkemény, de nagyon szerethető drámát tett le az asztalra, amely semmit sem veszített az erejéből az eltelt évtized során, még mindig földhöz vágósan jó darabról van szó! több»

A film összbevétele 225 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatókönyvét Sylvester Stallone írta, mindössze 2 nap alatt, és a felesége segített benne.

(Shelby07 )
 

A film megfilmesítésének jogát Irwin Winkler és Robert Chartoff producer meg akarta venni, de Sylvester szereplése nélkül.

(Shelby07 )
 

Korábbi 350.000 dolláros ajánlatot visszautasította, mert ő nem szerepelhetett volna a filmben, majd ezután mégis eladta a film megfilmesítésénék jogát. Habár kevesebbet kapott érte, de így legalább ő is szerepelhetett a filmben.

(Shelby07 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.