Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
Videók
Rocky V
 
NGN   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Hiába a sok drámázás, nem érzem a súlyt a filmben. Inkább ez olyan felesleges folytatás ízű dolog. Nem volt szükség rá. Még egy valamirevaló ellenlábas sincs benne aki emlékezetes maradt volna.

 
Thibo84   2019. 05. 12.

Ezt a rész én kihagytam volna. Minden lehetséges probléma előtör, legyen szó családi - főleg apa és a fia közti konfliktus -, anyagi gondok és ráadásul a kesztyűt is le kell tennie. Elnyújtják ismét a cselekményeket. Aztán ott van Rocky tanítványa, aki merő véletlenségből csöppen az életükbe, majd fordul mestere ellen, akit aztán megleckéztet az olasz csődőr. Mondjuk az utcai bunyó valami izgalmat visz a filmbe, és Rocky egykori mesterének fel - fel bukkanása az emlékeiben, némi nosztalgikus hangulatot ad.


 
Norbi   2018. 07. 26.

Itt túlságosan drámai elemeket kaptam az eddigi részekhez képest , mintha itt bepótolnák az az előző részekben elmaradt bajokat...nem volt a kedvencem, és sajnálom, hogy ez most nem jött nekik össze.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Ez talán a Rocky sorozat leggyengább része. Igazából nehéz feldolgozni amgát mit is akar mondani a film. Család, karrier! A látványos box meg eltűnik. Ettől függetlenül lehet szeretni, de egy 3-as osztályzatnál többet nem ér! Ettől függetlenül ajánlom mindenkink, hogy nézze meg :) Üdv Yosihiro

 
D. Wolfe   2016. 04. 29.

A Rocky széria itt érte el a mélypontot. Nem is igazán Rocky film. A főhős és a fia közötti kapcsolat nagyon szájbarágós és giccses, de ez igaz úgy az egész történetre is. Sokszor kifejezetten kellemetlen volt nézni, nekem volt ciki, amit látok. Nagyon gyenge, szerencse, hogy végül nem ez lett a legendás philadelphiai bokszoló utolsó mozija.

 
Rocky Balboát a hatalmas szívéért szerettük, amely azonban most nem dobogott úgy, ahogy korábban, ezért képtelenség szeretni ezt a filmet, nem sikerült szépen búcsút vennie legendás szerepétől Stallonénak. több»

A film összbevétele 119 946 358 dollár volt (imdb.com).

 

1976-ban a Rocky főszerepéért Sylvester Stallone 23 ezer dollárt kapott, míg 14 évvel később, az ötödik részért már 15 milliós gázsival büszkélkedhetett. Ez az egyik legnagyobb színésznek járó "árfolyam-emelkedésnek" számít Hollywoodban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rocky kamasz fiát a filmben Stallone fia, Sage Stallone alakítja. Ez volt a második alkalom, hogy Sly valódi gyermeke szerepel egy Rocky-filmben (az első a Rocky II-ben volt, ahol Seargeoh Stallone volt Rocky gyermeke).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a film volt az egyetlen a Rocky-szériából, amely veszteséges volt. Stallone egyszer azt nyilatkozta, hogy a kapzsiság és az előző rész sikere miatt vágott bele a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.