Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%

Rocky V (1990)

Rocky V
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Stallone ötletzsákja kiszakadt, és sajnos ez a része elég szerényre, szegényesre sikerült. Kevés sport jelenet, inkább a drámai vonalat erőltették. Kár, mert belerondít kissé a kultfilmek sorába. De ez is Rocky és ez is Stallone.

 
Thibo84   2019. 05. 12.

0

Ezt a rész én kihagytam volna. Minden lehetséges probléma előtör, legyen szó családi - főleg apa és a fia közti konfliktus -, anyagi gondok és ráadásul a kesztyűt is le kell tennie. Elnyújtják ismét a cselekményeket. Aztán ott van Rocky tanítványa, a... több»


 
Norbi   2018. 07. 26.

0

Itt túlságosan drámai elemeket kaptam az eddigi részekhez képest , mintha itt bepótolnák az az előző részekben elmaradt bajokat...nem volt a kedvencem, és sajnálom, hogy ez most nem jött nekik össze.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

Ez talán a Rocky sorozat leggyengább része. Igazából nehéz feldolgozni amgát mit is akar mondani a film. Család, karrier! A látványos box meg eltűnik. Ettől függetlenül lehet szeretni, de egy 3-as osztályzatnál többet nem ér! Ettől függetlenül ajánlom mindenkink, hogy nézze meg :) Üdv Yosihiro

 
D. Wolfe   2016. 04. 29.

0

A Rocky széria itt érte el a mélypontot. Nem is igazán Rocky film. A főhős és a fia közötti kapcsolat nagyon szájbarágós és giccses, de ez igaz úgy az egész történetre is. Sokszor kifejezetten kellemetlen volt nézni, nekem volt ciki, amit látok. Nagy... több»

 
iq.csabi   2018. 11. 08.

0

A többi Rocky filmtől gyengébb, kissé drámai, sok csalódás van benne. De egy Rocky film rossz nem lehet.

 
film kedvelő   2016. 12. 19.

0

átlagos lett kicsit szomorú a hangulata és úgy az ember nem tudja hova elhelyezni hogy most itta boksz iránti szeretet vagy a családról szól. A végét viszont elrontották azzal hogy az utcán kellett harcolnia

Galéria (15)

Videók (1)

A film összbevétele 119 946 358 dollár volt (imdb.com).

 

1976-ban a Rocky főszerepéért Sylvester Stallone 23 ezer dollárt kapott, míg 14 évvel később, az ötödik részért már 15 milliós gázsival büszkélkedhetett. Ez az egyik legnagyobb színésznek járó "árfolyam-emelkedésnek" számít Hollywoodban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rocky kamasz fiát a filmben Stallone fia, Sage Stallone alakítja. Ez volt a második alkalom, hogy Sly valódi gyermeke szerepel egy Rocky-filmben (az első a Rocky II-ben volt, ahol Seargeoh Stallone volt Rocky gyermeke).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a film volt az egyetlen a Rocky-szériából, amely veszteséges volt. Stallone egyszer azt nyilatkozta, hogy a kapzsiság és az előző rész sikere miatt vágott bele a filmbe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film a Rocky-széria 5. része.

(Bogi87)
 

Az első film, amiben Rocky valódi nevét (Robert) is használják.

(kázsé)
 

Az egyetlen Rocky film, amit nem Sylvester Stallone rendezett.

(kázsé)
 

Eredetileg a filmben Rocky meghalt volna, de a stúdió ellenezte az ötletet.

(kázsé)
 

George Washington Duke karaktere egy valódi személyen, Don Kingen alapul.

(kázsé)
 

Saját elmondása szerint Frank Brunonak felajánlották Union Cane szerepét.

(kázsé)
 

A filmben látható legtöbb újságírót valódi újságírók alakítják.

(kázsé)
 
Rocky Balboát a hatalmas szívéért szerettük, amely azonban most nem dobogott úgy, ahogy korábban, ezért képtelenség szeretni ezt a filmet, nem sikerült szépen búcsút vennie legendás szerepétől Stallonénak. több»