Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
drg0602   2020. 02. 19.

legújabb vélemény

1
Méltó befejezés!

Nagyon jó témájú film, Stallone nagyon jó szerepel. Kíváló befejezés.

 
Thibo84   2019. 05. 12.

1

Vannak benne tanulságos és mondani való dolgok, de ezt is nyújtják mint a rétestésztát, egészen addig míg ringbe nem száll Rocky, hogy megmutassa még ér valamit. Sajnálom, hogy Talia Shire nem tér vissza a szerepébe. De azt pozitívumnak tartom, hogy nem felejtették el, még ha ez szomorú dolog is.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

2

Köszönöm kedves Burt Young,hogy ennyire feltornáztad ezt a sorozatot!Nélküled nem lett volna az,ami.Stallone egyik legjobb filmje,megható,tanulságos,és mélyreható. Méltó befejezés,csak gratulálni tudok. Ajánlott. Fantasztikus mozi!

1
 
Yosihiro   2015. 04. 18.

2

Azt tudom mondani ezzel a rendezéssel a Rocky sorozat lett teljes. Mindenképp méltó záró résznek tekinthetjük de ki tudja talán még lesz folytatása ..... A Film nagyszerűen dolgozza fel az előző részeket és jól mutatja be, hogy hogyan lehet a népszer... több»

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Nem volt egy bűn rossz film de hát igazából nem is túl kiemelkedő egy darab. Nem is tudom én ettől a filmtől valahogy sokkalta többet vártam. Persze meglehet, hogy én állítottam magas elvárásokat a filmmel szemben, de ettől függetlenül nekem az jön le, hogy közel sem érte el azt ami lehetett volna.

 
iq.csabi   2018. 11. 08.

1

Egyszerűen felemelő film. Vannak benne klisék, de nagyot üt számomra. A vége pedig hidegrázós.

 
portal91   2016. 06. 27.

1

Komolyan mondom ez a film veri a Rocky 2-5-öt valahogy nagyon jól meg lett csinálva, szerencsére hagyott időt a filmnek Stallone és nem csinált egy újabb értelmetlen filmet.

A film összbevétele 155 721 132 dollár volt (imdb.com).

 

A kritikusok szerint a Rocky-szériából ebben a részben a leghitelesebb a bokszmérkőzés.

(stevepisti)
 

Milo Ventimiglia azért kapta meg Rocky fiának a szerepét, mert hasonló a szájtartása, mint Stallonenak.

(stevepisti)
 

Eredetileg Mike Tyson akarták Rocky ellenfelének, de Sylvester Stallone megvétózta ezt az ötletet, mert ha véletlen betalált volna egy ütése a bokszolónak, ő a kórházban kötött volna ki.

(AngelCass)
 

A Rocky Balboát Sylvester Stallone már 1990-ben el akarta készíteni, mert nagyon elégedetlen volt az ötödik résszel. A stúdió azonban csak 6 évvel később mondott igent a projektre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt a negyedik Rocky-film, amelyet Sylvester Stallone rendezett. Érdekesség még, hogy Stallone a Rocky Balboa előtt 21 évig nem rendezett filmet, s az ezt megelőző rendezése épp a Rocky IV volt.

(ArpiHajdu és Réci)