Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
6
Képek
Videók
Rocky Balboa
 
drg0602   2020. 02. 19.

legújabb vélemény

Méltó befejezés!

Nagyon jó témájú film, Stallone nagyon jó szerepel. Kíváló befejezés.

 
Deku   2017. 12. 23.

Nem volt egy bűn rossz film de hát igazából nem is túl kiemelkedő egy darab. Nem is tudom én ettől a filmtől valahogy sokkalta többet vártam. Persze meglehet, hogy én állítottam magas elvárásokat a filmmel szemben, de ettől függetlenül nekem az jön le, hogy közel sem érte el azt ami lehetett volna.


 
Thibo84   2019. 05. 12.

Vannak benne tanulságos és mondani való dolgok, de ezt is nyújtják mint a rétestésztát, egészen addig míg ringbe nem száll Rocky, hogy megmutassa még ér valamit. Sajnálom, hogy Talia Shire nem tér vissza a szerepébe. De azt pozitívumnak tartom, hogy nem felejtették el, még ha ez szomorú dolog is.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

Köszönöm kedves Burt Young,hogy ennyire feltornáztad ezt a sorozatot!Nélküled nem lett volna az,ami.Stallone egyik legjobb filmje,megható,tanulságos,és mélyreható. Méltó befejezés,csak gratulálni tudok. Ajánlott. Fantasztikus mozi!

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Azt tudom mondani ezzel a rendezéssel a Rocky sorozat lett teljes. Mindenképp méltó záró résznek tekinthetjük de ki tudja talán még lesz folytatása ..... A Film nagyszerűen dolgozza fel az előző részeket és jól mutatja be, hogy hogyan lehet a népszer... több»

 
Norbert93   2019. 01. 11.

Szinte már hihetetlen, hogy ennyi rész és eltelt év után még mindig van a szériában szusz és mondanivaló. Az 5.rész kivételével hibátlan sorozat

 
D. Wolfe   2016. 04. 29.

Órási meglepetés volt ez a film! A kedvencem az összes Rocky alkotás közül. Érződik rajta, hogy szívvel-lélekkel készült, Stallone kirobbanóan jó alakítást nyújt, én simán jelöltem volna Oscarra. Olyan lelkesítő és motiváló, hogy öröm nézni, a finálé is abszolút méltó az összképhez. Igazi remekmű.

Galéria (6)

A film összbevétele 155 721 132 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Mike Tyson akarták Rocky ellenfelének, de Sylvester Stallone megvétózta ezt az ötletet, mert ha véletlen betalállt volna egy ütése a bokszolónak akkor ő a kórházban kötött volna ki.

(AngelCass)
 

A Rocky Balboát Sylvester Stallone már 1990-ben el akarta készíteni, mert nagyon elégedetlen volt az ötödik résszel. A stúdió azonban csak 6 évvel később mondott igent a projektre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt a negyedik Rocky-film, amelyet Sylvester Stallone rendezett. Érdekesség még, hogy Stallone a Rocky Balboa előtt 21 évig nem rendezett filmet, s az ezt megelőző rendezése épp a Rocky IV volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film a Rocky-széria 6. és egyben utolsó filmje.

(Bogi87)
 

Sylvester Stallone-t ténylegesen kiütötték az utolsó jelenet forgatás közben.

(kázsé)
 

Sylvester Stallone szerint ez volt az utolsó Rocky film.

(kázsé)
 

A jelenetet, mikor Rocky felszalad a lépcsőn, utoljára vették fel, mivel Sylvester Stallone érzelmileg nagyon kötődött a jelenethez, és úgy gondolta, ez méltó búcsú lenne a karaktertől.

(kázsé)
 

Az ötletet, hogy Rockynak étterme van, és régi történeteiről mesél, Sylvester Stallone a nehézsúlyú világbajnok, Jack Dempsey példájából merítette.

(kázsé)
 

Paulie képeit Burt Young maga festette.

(kázsé)
 

Sylvester Stallone elmondása szerint a jelenetet, mikor egyedül áll a múzeum lépcsőjén, a tudta nélkül vették fel.

(kázsé)
 
Sly újra feltette magát a térképre Rocky-nak köszönhetően, és azóta sem tud lejönni a filmvászonról, amit mi nézők egyáltalán nem bánunk, habár az általam rendkívül kedvelt A feláldozhatók sorozat sajnos erősen kifulladóban van. több»