Rocky Balboa (2006)

Rocky Balboa

drg0602   2020. 02. 19.

Méltó befejezés!

Nagyon jó témájú film, Stallone nagyon jó szerepel. Kíváló befejezés.

Thibo84   2019. 05. 12.

Vannak benne tanulságos és mondani való dolgok, de ezt is nyújtják mint a rétestésztát, egészen addig míg ringbe nem száll Rocky, hogy megmutassa még ér valamit. Sajnálom, hogy Talia Shire nem tér vissza a szerepébe. De azt pozitívumnak tartom, hogy nem felejtették el, még ha ez szomorú dolog is.

Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

Köszönöm kedves Burt Young,hogy ennyire feltornáztad ezt a sorozatot!Nélküled nem lett volna az,ami.Stallone egyik legjobb filmje,megható,tanulságos,és mélyreható. Méltó befejezés,csak gratulálni tudok. Ajánlott. Fantasztikus mozi!

Yosihiro   2015. 04. 18.

Azt tudom mondani ezzel a rendezéssel a Rocky sorozat lett teljes. Mindenképp méltó záró résznek tekinthetjük de ki tudja talán még lesz folytatása ..... A Film nagyszerűen dolgozza fel az előző részeket és jól mutatja be, hogy hogyan lehet a népszer... több»

Deku   2017. 12. 23.

Nem volt egy bűn rossz film de hát igazából nem is túl kiemelkedő egy darab. Nem is tudom én ettől a filmtől valahogy sokkalta többet vártam. Persze meglehet, hogy én állítottam magas elvárásokat a filmmel szemben, de ettől függetlenül nekem az jön le, hogy közel sem érte el azt ami lehetett volna.

iq.csabi   2018. 11. 08.

Egyszerűen felemelő film. Vannak benne klisék, de nagyot üt számomra. A vége pedig hidegrázós.

portal91   2016. 06. 27.

Komolyan mondom ez a film veri a Rocky 2-5-öt valahogy nagyon jól meg lett csinálva, szerencsére hagyott időt a filmnek Stallone és nem csinált egy újabb értelmetlen filmet.

A kritikusok szerint a Rocky-szériából ebben a részben a leghitelesebb a bokszmérkőzés.

(stevepisti)

Milo Ventimiglia azért kapta meg Rocky fiának a szerepét, mert hasonló a szájtartása, mint Stallonenak.

(stevepisti)

Eredetileg Mike Tyson akarták Rocky ellenfelének, de Sylvester Stallone megvétózta ezt az ötletet, mert ha véletlen betalált volna egy ütése a bokszolónak, ő a kórházban kötött volna ki.

(AngelCass)

A Rocky Balboát Sylvester Stallone már 1990-ben el akarta készíteni, mert nagyon elégedetlen volt az ötödik résszel. A stúdió azonban csak 6 évvel később mondott igent a projektre.

(ArpiHajdu és Réci)

Ez volt a negyedik Rocky-film, amelyet Sylvester Stallone rendezett. Érdekesség még, hogy Stallone a Rocky Balboa előtt 21 évig nem rendezett filmet, s az ezt megelőző rendezése épp a Rocky IV volt.

(ArpiHajdu és Réci)