Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Túl a csúcson (1987)

Over the Top
Filmadatlap
 
20
Szereplők
11
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Sylvester Stallone

Videók (2)

 
drg0602   2022. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Egyik kedvenc filmem Stallonétól. Igaz, nagyon régi film, de tökéletes történet, tökéletes színészekkel. Főszereplő Sylvester Stallone nagyon hitelesen adja elő magát, és játssza el a szerepet. Aki még nem látta, ne hagyja ki! Mindenképpen érdemes megnézni! Értékelés: 10/10

 
indingo   2019. 06. 27.

0

Ez is egy sablonos apa fia film, ahol előre tudni lehet a befejezést és akkor minek is nézzük, talán Sylvester Stallone fiatalkori játékáért. ami olyan gyermekien naiv.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Imádom,bárki bármit mond erre a mozira.Gyönyörű történet az apai szeretetről,a gyermeki ragaszkodásról,a megbocsájtásról,és a soha fel nem adásról.Stallone hitelesen játszik.A filmes helyszínek gyönyörűek,és szuper a történet,sőt teljesen hihető.Ajánlott film minden generációnak.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

Az egyik Stallone klasszik film amit még anno vhs-en láttam :) nagyojn jó volt és még most is az :) Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Hatalmas tévedés lett ez a film, egyszerűen kegyetlen amit nyújtani tudtak. Már rögtön az elején elég kesernyés szájízzel kezdtem nézni a filmet. Teljesen sablonos volt és emiatt nem tetszett.

 
HercegPeter   2019. 06. 28.

0

Ezt a Stallone-filmet egy kicsit elfeledett alkotásnak érzem a Rocky- és Rambo-filmek mellett. Pedig bőven elfér mellettük, még ha értelemszerűen ugyanaz a kultstátusza nincs is meg. De azért a baseball-sapka megfordítására bizonyára mindenki emlékez... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

0

A 80-as évek egyik slágerfilmje Magyarországon a videós korszakból, rengetegszer láttam alábeszélősen. A minap sikerült megszereznem DVD-n hál istennek a Gáti-féle szinkronnal. Újra nézve, nos már annyira nem jött be, de évente egyszer elő lehet venn... több»

A film összbevétele 16 057 580 dollár volt (imdb.com).

 

A szinkronból két változat is készült 1997 és 2000 között Magyarországon.

(Sabnock Sanatory )
 

A film két Arany Málna díjat kapott a Legrosszabb új sztár és a Legrosszabb férfi epizódszereplő kategóriában. Stallonét is jelölték a Legrosszabb színész kategóriában.

(Sabnock Sanatory )
 

Először úgy volt, hogy Stallone döntőbeli ellenfele Cleve Dean lesz, aki maga is szkanderbajnok volt. Később döntöttek a producerek Bill Hurley mellett.

(Sabnock Sanatory )
 

Bob „Bull” Hurley, vagyis a való életben Rick Zumwalt valódi szkanderbajnok volt. Vele csapott össze a film végén Stallone.

(Archívum)
 

A katonai-akadémia színhelye Claremontban volt, Kaliforniában. 1986 nyarán forgattak a Pomona Kollégiumban.

(mrarizona)