Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75

Mint a villám (1990)

Days of Thunder
Filmadatlap
 
35
Szereplők
3
Vélemények
51
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

Hihetetlenül sablonos,kissé együgyű történet.Sportfilm,ami a versenyzés köré épül,de nem túl életszagú,és lapos.Cruise abszolúte rossz választás,és nekem itt Duvall játéka,és szerepe is idegesítő volt.Ami miatt nem tetszik,hogy az első negyedóra után tudjuk mi lesz a vége.Így aztán izgalom bennem semmi sem maradt.

 
Attila   2016. 11. 16.

Nekem egészen bejött, nem egy rossz film. Egy kellemes délutáni filmezéshez pont ideális. Tetszett, hogy elégé cselekményes, bár a párbeszédek nem olyan jól vannak megírva.


 
Domino   2015. 03. 01.

Szerintem ezt a filmet egyszerűen Tom Cruise alakítása sem igazán menti meg a középszerűségtől. Nagyon lapos történet, ami szinte teljesen kiszámítható. Szerintem egyszer meg lehet nézni, de sajnos nem hagy maradandó élményt maga után.

A film összbevétele 165 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Cruise megsérült az egyik autós jelenetben, amelyet a forgatás egy kezdeti fázisában vettek fel, így ekkor még a színészeknek nem volt idejük megtanulni a szövegüket. Cruise súgókártyákat ragasztott a szélvédőre, de az olvasás és a száguldás nem ment egyszerre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A jelenetben, amikor Cole és Rowdy bérelt autókkal versenyeznek a tengerparton, madarak repülnek a magasba előlük. A madarakat madáreleséggel csalogatták oda, amiknek a nagy részét már az első részén el is ütötték.

(rbernadett)
 

Állítólag Tom Cruise választotta Nicole Kidmant a szerepre, miután látta őt a Halálos nyugalom (1989) című filmben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.