Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64

Péntek esti fények (2004)

Friday Night Lights
Filmadatlap
 
24
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
rainman   2017. 09. 15.

legújabb vélemény

Az első benyomás negyed óra után: az amerikai foci szabályainak az ismerete jelentősen növelné az élvezeti faktort. Benyomás fél óra után: egyszerű sportfilm, de nagyon hangulatos operatőri munkával. Benyomás egy óra után: ez igen, kezd alakulni! Erősödik a drámai szál is, ez jó. Benyomás a végén: Kit érdekel, hogy nem ismerem a szabályokat? Ez fantasztikus volt! A zene, a film végi crescendo, a drámai csattanó, az érzelmek… Ilyennek kell lennie egy profi sportfilmnek!

 
Hitman   2016. 08. 24.

A kisvárosi fociban az a szép, hogyha nem hagyod el egy nagyobb csapatért, magasabb osztályért, akkor automatikusan leépülsz, belefásulsz, és megesznek a nagyszájú féltehetségek. Ezért el kell húzni minél hamarabb...


 
gandalf01   2015. 10. 19.

Ha nem állítunk fel túl nagy elvárásokat, kellmesen meglepődhetünk. BB Thornton újra megmutatja a színét, és az amerikai focis filmek kliséi is mind előjönnek, de ezekkel együtt nagyon jó kis film. Mondjuk ódákat nem zengenék róla, mint egyesek.

 
A Friday Night Lights tehát sokáig döcögős és a legnagyobb jóindulattal is csak egy vérprofi újrafeldolgozása a sportfilmes felemelkedéstörténeteknek - azaz pont egy olyan sztori, ami munkásságára annyira jellemző. 7,5/10 több»

A film összbevétele 61 188 085 dollár volt (imdb.com).

 

Tim McGraw a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.