Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73

Terminátor 3. - A gépek lázadása (2003)

Terminator 3: Rise of the Machines
Filmadatlap
 
34
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
drg0602   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Sokkakal ellentétben, nekem nem volt annyira rossz film. Igaz többet vártam tőle én is, de ez kaptam. Ami elmondható a filmről, hogy nem lehet unatkozni rajta, mert nagyon pőrgös, akciódús film. Az első két rész után kellemes csalódás. Én 8/10 adnék erre a filmre. Jó film!

 
dulkap   2017. 08. 26.

Nem volt olyan rossz, mint amire emlékeztem, de azért a világot nem váltja meg. Pozitívumai közé tartozik, hogy jók és látványosak az akció jelenetek, nincs bő lére eresztve és a vége. Negatívumok közé leginkább a rossz színészválasztást mondanám, leszámítva persze Arniet. Sokat elmond a Stahl, Danes, Loken hármasról, hogy igazából egyikük sem tudott befutni igazi mozis karriert és a tv-ben is csak Danest találta meg a számításait valamelyest. Sajnos a hiteltelen színészi alakítások és karizmák teljes hiánya sokat ront a filmélményen.


 
Deku   2017. 09. 24.

Erre a filmre nem tudok semmi de semmi jót mondani a világon. Szerintem rémesen ha nem egyenesen fertelmes lett. Biztos akad olyan akinek tetszik de nekem ez cseppet sem volt bejövős.

 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nekem ez a rész is nagyon tetszett, látványos a sztori is nagyon jó. Itt végre megismerhetjük a felnőtt Joh Conort is aki nem az a bátor ellenállás vezető mint a sötét jövőben.

 
HETEDIK   2019. 09. 27.

Na ez a rész aztán kapott annó hideget meleget, de ahhoz képest hogy mik jöttek ezután, kifejezetten jónak mondható. Arnie se annyira öreg még itt mint a későbbi förmedvényekben, amúgy ezt szánta utolsó filmjének, mert azt hitte ezután majd élete végéig politikus lesz...tévedett. Az akciók egész jók, főleg az autós rész, ahol lebontanak egy fél várost, nem lehetett semmi felvenni azt a jelenetet. A mélypont viszont egyértelműen a két Terminátor egymásnak feszülése, mikor Arniet a tökénél fogva verik a budiban, hát vérmesebb rajongók szerintem elsîrták magukat. Ezt leszámítva azonban azt kell mondanom az utolsó jónak mondható Terminátor mozi, mert ami ezután jött, az tényleg a franchise megcsúfolása volt.

Nick Stahl
Kristanna Loken
 
Bármennyire is szeretne a harmadik rész ezúttal már John Connornak adni egy saját karakterívet, alapvetően szintén egy könnyedén feledhető epizódjává vált a szériának. több»

A film összbevétele 283 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film 60 halálesetet tartalmaz.

(Norbi)
 

Az autós üldözést heteken keresztül forgatták.

(HETEDIK )
 

Kristianna Loken volt az első női Terminátor.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.