Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Terminátor 3. - A gépek lázadása (2003)

Terminator 3: Rise of the Machines
Filmadatlap
 
34
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
dulkap   2017. 08. 26.

Nem volt olyan rossz, mint amire emlékeztem, de azért a világot nem váltja meg. Pozitívumai közé tartozik, hogy jók és látványosak az akció jelenetek, nincs bő lére eresztve és a vége. Negatívumok közé leginkább a rossz színészválasztást mondanám, leszámítva persze Arniet. Sokat elmond a Stahl, Danes, Loken hármasról, hogy igazából egyikük sem tudott befutni igazi mozis karriert és a tv-ben is csak Danest találta meg a számításait valamelyest. Sajnos a hiteltelen színészi alakítások és karizmák teljes hiánya sokat ront a filmélményen.

 
Deku   2017. 09. 24.

Erre a filmre nem tudok semmi de semmi jót mondani a világon. Szerintem rémesen ha nem egyenesen fertelmes lett. Biztos akad olyan akinek tetszik de nekem ez cseppet sem volt bejövős.


 
Orosz István   2017. 08. 04.

Nekem ez a rész is nagyon tetszett, látványos a sztori is nagyon jó. Itt végre megismerhetjük a felnőtt Joh Conort is aki nem az a bátor ellenállás vezető mint a sötét jövőben.

 
Norbert93   2019. 05. 12.

Ez volt az a rész, ami még tényleg jó film volt, de a legendás elődök kultikusságát már nem tudta megugrani és azóta feledésbe merült. Közepesnél sokkal jobb, de nem egy maradandó, emlékezetes film.

 
VFTS   2016. 08. 02.

Érdekes újítás volt a filmben a szép szöszi robot. Sokan kritizálták, de szerintem jó volt. Történetben és látványban szerintem azt kaptuk, amit vártunk. Ha nem is olyan jó mint a korábbi részek, de teljesen nézhető.

Nick Stahl
Kristanna Loken
 
Bármennyire is szeretne a harmadik rész ezúttal már John Connornak adni egy saját karakterívet, alapvetően szintén egy könnyedén feledhető epizódjává vált a szériának. több»

A film összbevétele 283 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film 60 halálesetet tartalmaz.

(Norbi)
 

Az autós üldözést heteken keresztül forgatták.

(HETEDIK )
 

Kristianna Loken volt az első női Terminátor.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.