Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
74

Terminátor 3. - A gépek lázadása

(Terminator 3: Rise of the Machines)
 
dulkap  2017. 08. 26.

Nem volt olyan rossz, mint amire emlékeztem, de azért a világot nem váltja meg. Pozitívumai közé tartozik, hogy jók és látványosak az akció jelenetek, nincs bő lére eresztve és a vége. Negatívumok közé leginkább a rossz színészválasztást mondanám, leszámítva persze Arniet. Sokat elmond a Stahl, Danes, Loken hármasról, hogy igazából egyikük sem tudott befutni igazi mozis karriert és a tv-ben is csak Danest találta meg a számításait valamelyest. Sajnos a hiteltelen színészi alakítások és karizmák teljes hiánya sokat ront a filmélményen.

 
Orosz István  2017. 08. 04.

Nekem ez a rész is nagyon tetszett, látványos a sztori is nagyon jó. Itt végre megismerhetjük a felnőtt Joh Conort is aki nem az a bátor ellenállás vezető mint a sötét jövőben.

 
Deku  2017. 09. 24.

Erre a filmre nem tudok semmi de semmi jót mondani a világon. Szerintem rémesen ha nem egyenesen fertelmes lett. Biztos akad olyan akinek tetszik de nekem ez cseppet sem volt bejövős.

 
VFTS  2016. 08. 02.

Érdekes újítás volt a filmben a szép szöszi robot. Sokan kritizálták, de szerintem jó volt. Történetben és látványban szerintem azt kaptuk, amit vártunk. Ha nem is olyan jó mint a korábbi részek, de teljesen nézhető.

 
kabel  2015. 08. 01.

Végtelen gagyi és buta sc-fi akciófilm volt a Terminator 3. Minden eredetiséget lecsapoltak az előző részből és teleszórták végtelen, de annál céltalanabb akciójelenetekkel és mindenféle fölösleges konfliktussal. Schwarzi szépen játszotta a személytelen droidot, azonban a többi színész is átvette az arcmimikáját és tehetségüket otthon felejtették.

Nick Stahl
Kristanna Loken
Smoking Barrels: Terminátor 3. - A gépek lázadása
Bármennyire is szeretne a harmadik rész ezúttal már John Connornak adni egy saját karakterívet, alapvetően szintén egy könnyedén feledhető epizódjává vált a szériának.
 

Állítólag Schwarzenegger minden a filmben elhangzott szóért 6 000 forintnak megfelelő dollárt kapott.

(Szilonka)
 

2002. április 12 - szeptember 9. között zajlott le a forgatás.

(Bogi87)
 

Teljes egészében az USA-ban forgatták le, összesen 21 helyszínen.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.