Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Gyilkos tudat (2020)

Possessor
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
3
Videók
 
stomachh   2021. 04. 19.

legújabb vélemény

0

A plotot olvasva valami egészen lenyűgözőre számítottam. Nagyon nem nyűgözött le, nem volt sodrása, vergődő hal volt a parton. Végigültem, de nem esett jól.

 
elekm90   2020. 12. 01.

1
Disztópia

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Úgy tűnik, Brandon Cronenbergre mint filmkészítőre saját édesapja munkássága gyakorolta a legnagyobb hatást, ugyanis új filmje nagyon emlékeztetett David néhány korai alkotására (pl. Videodrome). Tasya Vos (Andrea Riseborough) lényegében egy bérgyilk... teljes kritika»


 
KCintia   2021. 04. 16.

1
Nem nyűgözött le

Be kell valljam, hogy amikor a leírást olvastam és az előzetest megnéztem, akkor valami nagyobb durranásra számítottam. Maga az elképzelés remek, a filmtéma tetszett, de ez így ennyi is. Lassú volt, néhol felesleges szálakkal.

 
Soma   2020. 11. 16.

1

Tudjuk, kitől örökölte Brandon Cronenberg a tehetségét. Ezen az úton tényleg érdemes tovább menni. Jó volt ez, de még milyen jók lehetnek a következő filmjei.

Galéria (5)

Videók (3)

A film összbevétele 745 796 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Torontóban és a Revival Film Studiosban (Ontario, Kanada) forgatták.

(hp )
 

A rendező, Brandon Cronenberg saját elmondása szerint Dario Argento filmjeiből merített ihletet a film készítésekor, különösképpen az Opera című alkotásából.

(elekm90 )
 
Kik vagyunk valójában? Mik tetteink valódi mozgatórugói? Mi lenne, ha valaki látná a teljes valónkat, azt, amit lehet, még mi sem ismerünk teljesen? Mit tenne? Mit érezne? Hogy tekintene ránk azt követően? Csupán pár kérdés, amit felvet a mozi, és amiken a megtekintése nélkül is érdemes lenne néha elgondolkoznunk. több»