Venom és Morbius után tovább bővül a főgonoszok listája, akikkel Pókembernek hamarosan szembe kell néznie.

Egy ideje már tudható, hogy a tervek szerint a következő évben debütál a Kraven, a vadász, címszerepben pedig az MCU-ban korábban Higanyszálat alakító Aaron Taylor-Johnson lesz látható, ám nem ő lesz az egyetlen, akinek hálószövő hősünknek fel kell vennie a harcot.

A legfrissebb értesülések szerint ugyanis a produkció fedélzetén már ott van a A 22-es csapdája és a Gyilkos tudat sztárja, Christopher Abbott, aki Foreignert alakítja majd.

Bár hivatalos szinopszis egyelőre nem látott napvilágot, Foreigner lesz majd valójában a történet főgonosza, aki Kraven életét is a feje tetejére állítja. Minthogy szuperképességekkel nem rendelkezik, így Foreigner is sokkal inkább fegyvereire és sajátos eszköztárára hagyatkozik, mindemellett pedig igencsak erőteljes fizikummal rendelkezik, mindemellett képes arra, hogy tekintetével hipnotizálja az ellenfeleit.

Az persze továbbra is nagy kérdés, hogy ebben a történetben maga Pókember is felbukkan-e majd, és a ha igen, ki is alakítja, hiszen a korábbi hírek szerint nem feltétlenül Tom Holland viszi majd tovább ezt a szerepet a Sony égisze alatt készülő szuperhősfilmekben.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»