Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
67
Filmadatlap
 
30
Szereplők
23
Vélemények
40
Képek
1
Videók
Sikoly 4.
 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

A technika és a szereplők valahogy elérték hogy eza rész kicsivel jobb legyen mint az előző 3. Nem sokkal de egy kicsit. Ami zavart hogy ugyan az a séma ment végig a filmen megint. Senki sem tanult az előző 3 esetből és megint vígan sétálnak bele a csapdába mint potenciális hullajelölt és ezzel megölik az izgalmat is.

 
indingo   2017. 04. 24.

Aki szereti a szériát annak biztos tetszett. Nem volt rossz a sztori, bár Sidney már megtanulhatta volna, hogy egyedül nem lófrálunk semerre. meglepett, hogy mennyi ismert arc volt a filmben. Lucy Hale, Emma Roberts, Britt Robertson, Anna Paquin


 
Deku   2017. 12. 09.

A kezdéssel nagyon oda tették magukat de végül mégis csak egy gyengusz filmet alkottak. Egészen jó film lett volna, ha nem esnek túlzásba a készítők. Nem ajánlom senkinek.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

Csodálkoztam, hogy még egy részt lehúztak belőle és a szereplőgárda is elvállalta. Nekem már sok volt ez a rész., sok újat nem adott.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Ebben a részben is voltak újdonságok, de azért nem olyan jó mint az előző három. Elég komplett lett a bezárás, minden szálat elvarrtak, de Sikoly kultusz örök.

A film összbevétele 97 138 686 dollár volt (imdb.com).

 

Wes Craven utolsó filmje.

(Menyét Ibolya)
 

Jill szerepét eredetileg Ashley Greene-nek szánták.

(dulkap)
 

Wes Craven azt nyilatkozta, hogy nem vállalja a rendezést, hacsak a forgatókönyv nem olyan jó, mint az első film esetében.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.