Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Sikoly 4. (2011)

Scream 4
Filmadatlap
 
30
Szereplők
25
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Galéria (40)

Videók (1)

 
elekm90   2022. 03. 28.

legújabb vélemény

0

Bár az első rész szintjét nem éri el, számomra mind a másodiknál, mind a harmadiknál jobban tetszett. Egész jól összeválogatták a kor ismert tiniszínészeit, és a történetben is volt egy-két csavar, miközben hű maradt az eredeti filmek szellemiségéhez.

 
indingo   2017. 04. 24.

0

Aki szereti a szériát annak biztos tetszett. Nem volt rossz a sztori, bár Sidney már megtanulhatta volna, hogy egyedül nem lófrálunk semerre. meglepett, hogy mennyi ismert arc volt a filmben. Lucy Hale, Emma Roberts, Britt Robertson, Anna Paquin

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 27.

0

Miért kellett ez a rész? Kenyérre,tejre? Más miért nem tudom elképzelni,ezt a semmit miért csinálták? Lapos,semmitmondó,és a Sikoly filmek megcsúfolása ez a rész. Nem ajánlott a megtekintése.

 
Deku   2017. 12. 09.

0

A kezdéssel nagyon oda tették magukat de végül mégis csak egy gyengusz filmet alkottak. Egészen jó film lett volna, ha nem esnek túlzásba a készítők. Nem ajánlom senkinek.

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

0

A technika és a szereplők valahogy elérték hogy eza rész kicsivel jobb legyen mint az előző 3. Nem sokkal de egy kicsit. Ami zavart hogy ugyan az a séma ment végig a filmen megint. Senki sem tanult az előző 3 esetből és megint vígan sétálnak bele a csapdába mint potenciális hullajelölt és ezzel megölik az izgalmat is.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

0

Csodálkoztam, hogy még egy részt lehúztak belőle és a szereplőgárda is elvállalta. Nekem már sok volt ez a rész., sok újat nem adott.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

A legutolsó részhez képest is több mint tíz év telt el, nem értem a készítőket miért kellett ennyit várni a dologra. A történet itt már végérvényesen leáldozott.

A film összbevétele 97 138 686 dollár volt (imdb.com).

 

Wes Craven utolsó filmje.

(Menyét Ibolya)
 

Jill szerepét eredetileg Ashley Greene-nek szánták.

(dulkap)
 

Wes Craven azt nyilatkozta, hogy nem vállalja a rendezést, hacsak a forgatókönyv nem olyan jó, mint az első film esetében.

(kázsé)
 

A színészek forgatás közben azzal szórakoztak, hogy beöltöztek a gyilkosnak, és olyan jelenetekben bukkantak elő, amikor a forgatókönyv szerint nem kellett volna.

(kázsé)
 

Ez az egyetlen olyan horror franchise, amiben a főszereplő minden részben visszatér.

(kázsé)