Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%

Sikoly 4. (2011)

Scream 4
Filmadatlap
 
30
Szereplők
23
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

0

A technika és a szereplők valahogy elérték hogy eza rész kicsivel jobb legyen mint az előző 3. Nem sokkal de egy kicsit. Ami zavart hogy ugyan az a séma ment végig a filmen megint. Senki sem tanult az előző 3 esetből és megint vígan sétálnak bele a csapdába mint potenciális hullajelölt és ezzel megölik az izgalmat is.

 
indingo   2017. 04. 24.

0

Aki szereti a szériát annak biztos tetszett. Nem volt rossz a sztori, bár Sidney már megtanulhatta volna, hogy egyedül nem lófrálunk semerre. meglepett, hogy mennyi ismert arc volt a filmben. Lucy Hale, Emma Roberts, Britt Robertson, Anna Paquin


 
Deku   2017. 12. 09.

0

A kezdéssel nagyon oda tették magukat de végül mégis csak egy gyengusz filmet alkottak. Egészen jó film lett volna, ha nem esnek túlzásba a készítők. Nem ajánlom senkinek.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 27.

0

Miért kellett ez a rész? Kenyérre,tejre? Más miért nem tudom elképzelni,ezt a semmit miért csinálták? Lapos,semmitmondó,és a Sikoly filmek megcsúfolása ez a rész. Nem ajánlott a megtekintése.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

0

Csodálkoztam, hogy még egy részt lehúztak belőle és a szereplőgárda is elvállalta. Nekem már sok volt ez a rész., sok újat nem adott.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Ebben a részben is voltak újdonságok, de azért nem olyan jó mint az előző három. Elég komplett lett a bezárás, minden szálat elvarrtak, de Sikoly kultusz örök.

 
Márton   2019. 02. 06.

1
Isten veled Wes Craven és köszönünk mindent!

Sok ember megkérdőjelezi e filmnek a megszületését, hisz a Sikoly széria 1996 és 2000 közt megélt három része effektíve nem indokolta volna egy negyedik rész elkészültét, hisz aránylag egész kerek lezárást kapott a harmadik felvonása és mivel (elsőso... teljes kritika»

Galéria (40)

Videók (1)

A film összbevétele 97 138 686 dollár volt (imdb.com).

 

Wes Craven utolsó filmje.

(Menyét Ibolya)
 

Jill szerepét eredetileg Ashley Greene-nek szánták.

(dulkap)
 

Wes Craven azt nyilatkozta, hogy nem vállalja a rendezést, hacsak a forgatókönyv nem olyan jó, mint az első film esetében.

(kázsé)
 

A színészek forgatás közben azzal szórakoztak, hogy beöltöztek a gyilkosnak, és olyan jelenetekben bukkantak elő, amikor a forgatókönyv szerint nem kellett volna.

(kázsé)
 

Ez az egyetlen olyan horror franchise, amiben a főszereplő minden részben visszatér.

(kázsé)
 

Egy 2010-es összeolvasáskor a színészeket arra kérték, álljanak meg a 75. oldalon, hogy ne tudják meg túl korán a végkifejletet.

(kázsé)
 

A sorozatban először CGI késeket használtak.

(kázsé)
 

Chloe és Rachel karakterét Paris Hilton és Lindsay Lohan ihlette.

(kázsé)