Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Sikoly 3. (2000)

Scream 3
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
himi85   2022. 01. 14.

legújabb vélemény

0
A Sikoly-sorozat leggyengébb darabja

A fantasztikus Sikoly 1. és a korrekt folytatás után sajnos gyengült a színvonal, a harmadik rész erős közepesre sikerült. A hangulat és a filmzene még mindig nézhetővé teszi a filmet, de a sztoriban valami frissebbet, újabbat kellene már hozni. Az első két rész írója, Kevin Williamson helyett mást szerződtettek le, ami nagyon is érezhető. A Döfés forgatási helyszínei s díszletei közötti túlélési macska-egér játszmák, bár egyedivé teszik ezt a részt, de ez sajnos nem elég, a pörgős kezdés ellenére is a felénél kifullad a film. Az előző részek szereplőit jó újra látni, Neve Campbell Sidney-je, David Arquette Dewey-ja és Couteney Cox mint Gale Weathers nagyon a szívünkhöz nőtt, bár már az ő karaktereik is vérfrissítésért kiáltanak. Szerencsére a negyedik rész meg is adja ezt, helyreállítja a franchise renoméját, sokkal jobban sikerült. Trilógiazárásként sajnos a leggyengébb darabot kaptuk, de szórakozni, nevetni s izgulni jókat tudunk ezen is. Kellemes nosztalgiázásnak a rajongóknak elmegy. 6/10

 
indingo   2017. 04. 24.

0

A legjobb rész lett szerintem. Nem csak az értelmetlen gyilkolásról van szó, hanem újra feljön a Sidney anyjának története is. Tetszett a film a filmben gondolat is.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

0

Felpörgették a motort rendesen,és a második rész kissé lapos története után itt ismét zakatol a sztori.Laza,könnyed,szórakoztató,és véres tinihorror,nemcsak tiniknek.Wes Craven megugrotta azt a bizonyos lécet.Kifejezetten jó mozi,popcorn,kóla,és kapcsolódjunk ki.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 18.

0

Annyira gyenge lett, hogy kár volt elkészíteni. A haláljelenetek inkább voltak nevetségesek, mint ijesztőek. Szerintem ez a széria leggyengébb rész. Nagyon próbáltak valami klasszis indítékot kitalálni, de nem igazán jött össze a többi filmmel. Ez a film időpocsékolásra jó csak.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

0

A második rész sikertelensége után, ezt a részt eléggé odatették. A történet nagyon patent volt, pörgős fordulatos.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Ez a harmadik rész is a sorozat jobbik feléhez tartozik. Izgalmas ez a filmes témába való átültetése az amúgy is fikcionált gyilkossági történetnek.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Az első részben történik valami, a másodikban könyvet írnak róla, a harmadikban meg már fim készül belőle. Zseniális. Itt is jól kavarták a szálakat és végig megmaradt az izgalom.

A film összbevétele 161 830 000 dollár volt (imdb.com).

 

Gale egy 1996-os Mercedes-Benz SL-t vezet a filmben.

(dailyfilmsan)
 

Liev Schreiber ragaszkodott ahhoz, hogy a filmbeli karaktere Cotton Weary megmutassa felsőtestét valamelyik szkriptben, mivel akkoriban nagyon sokat edzet és meg akarta mutatni munkájának eredményét.

(dailyfilmsan)
 

Az egyetlen a széria részei közül amit nem Kevin Williamson írt, csak a forgatókönyv írását vállalta magára.

(dailyfilmsan)
 

Neve Campbell szerződése csak húsz napra szólt, ami azt eredményezte, hogy sokkal kevesebb szerepet kapott és nagyobb hangsúlyt fektettek a mellékszereplőkre, mint Sidney karakterére.

(dailyfilmsan)
 

Wes Craven rendező három különböző zárójelenetet tervezett meg a filmhez és nem árulta el egészen a forgatás végéig melyik válik, majd a film részévé.

(dailyfilmsan)