Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
You're Next
 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

Na ez egy jó horror. Van ambíció a filmben és élmény látni hogy végre egy áldozat aki nem önként dől a késbe hanem megharcol a túlélésért. A film dinamikája nagyon jól el let kapva és ötletes halálnemeket is kitaláltak. Ami még jobbá teszi a filmet az az hogy nem elégedtek meg a készítők ennyivel még egy csavart is beletettek hogy a végén mégnagyobbra tátsuk a szánk. Szerintem nagyon jól összerakkott kifejezetten élvezhető film.

 
respect the movies   2018. 02. 20.

Szerintem egy nagyon jó kis slasherhez van szerencsénk eme filmecskében! Pár évvel ezelőtt halottam erről a filmről először, az akkori visszhangok és a hangos kritikai elismerések miatt nagyon kíváncsi lettem rá, aztán sokáig kerestem, de sehol nem találkoztam vele, ezért úgy szépen el is könyveltem magamban hogy ez is egy olyan film amit nagyon szívesen megnéznék de nem hogy a mozikban de még más egyéb filmes platformokon és még az online oldalakat is elkerüli majd e film és most végre rátaláltam! Azt kell hogy mondjam, nem hiába voltak oda a kritikusok ezért a filmért mert tényleg nagyon jó film, viszont nem hiszem hogy megújítaná a műfaját, vagy ez a film lesz a kategóriájában a legjobb, de mindenképp ott a helye a műfaján belül a jól sikerült slasher home invasion filmeken belül! A történet jól össze van rakva, engem sikerült is meglepnie amit kimondottan értékeltem is benne! A film első felében jól alkalmazzák a jumpscareket, ezeket a film második felére azért már hanyagolják, ott már inkább a történetben található csavarok miatt hökkenünk majd meg! Véresebb jeleneteket is találunk szép számmal a filmben, szerencsére ezeket a készítőknek sikerült eltalálni a kellő mércét! Amiben viszont pokoli erős a film, az a női főszereplő alakítása! Sharni Vinson ausztrál színésznő szinte teljesen egyedül elvitte a hátán a filmet és csak azt tudom ezután az alakítása után mondani, hogy sok ilyent még, mert szerintem minden horrorrajongó elsősorban ilyen karakterekre vágyik egy horrorban! Nyugodt szívvel ajánlóm a filmet bárkinek, mert tényleg jól össze volt rakva!


 
sabnock666   2018. 08. 24.

Adam Wingard szuper horrort készített. Durva, megrázó, gyomorforgató képsorok. A csavarok kötelezőek, és ülnek is a filmben. Magával ragad, és szinte kötelez arra, hogy a főszereplővel együtt intézd el a rosszfiúkat, a vége pedig zseniális mindenféle szempontból! Ajánlott film.

 
koricapito   2018. 09. 28.

Nem húzza az időt a film, egyből a lényegre tér és egészen a végéig izgalomban tud tartani. A főszereplő csajt alakító színész nagyot játszik, amire szükség is volt, mert nagyon erős karaktert kellett megelevenítenie, ez egy magasabb szintre tudta emelni a színvonalat. A csavar annyira nem lepett meg, de nem is arra volt kihegyezve a cselekmény. Sokat nem szabad várni ettől az alkotástól, de határozottan élvezhető darab.

 
smith   2015. 06. 08.

Brutális, durva horror, érzéketlen gyilkosokkal. A műfaj kedvelőinek kötelező darab. Akik csak átutazók a horror filmek sztrádáján, azoknak nem igazán ajánlom.

 
Így összességében egy korrekt tucat-slasher, amelynek egy-két ötletére az ínyencek bizonyára felkapják majd a fejüket, de valószínűleg még számukra sem fog maradandó élményt nyújtani.
7/10 több»
 

A film főszereplője Sharni Vinson ez előtt a film előtt elsősorban sorozatokban szerepelt és Step Up 3D című filmben! Ezután több horrorfilm főszerepét is felajánlottak neki és többségében el is vállalta azokat!

(respect the movies)
 

A filmet eleinte fesztiválfilmnek szánták a forgalmazók és nem is gondoltak arra hogy akár moziba is küldhetnék a filmet! Amerikában végül 2013-ban mégis bemutatták moziban és a költségvetéséhez képest nagyon sikeres lett!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.