Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

You're Next (2011)

You're Next
Filmadatlap
 
24
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Milan391349   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

0

Igazán jó trancsírhorror.

 
elekm90   2020. 08. 30.

1

Slasher horror, de a jobbik fajtából. Elsőre butácskának tűnik, de számos jó ötlet és jelenet van benne, ráadásul a története is csavaros. Az első fél órában csak beszélgetnek az idegesítőbbnél idegesítőbb karakterek, de ezután nagyon felpörög az akció.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Adam Wingard szuper horrort készített. Durva, megrázó, gyomorforgató képsorok. A csavarok kötelezőek, és ülnek is a filmben. Magával ragad, és szinte kötelez arra, hogy a főszereplővel együtt intézd el a rosszfiúkat, a vége pedig zseniális mindenféle szempontból! Ajánlott film.

 
smith   2015. 06. 08.

1

Brutális, durva horror, érzéketlen gyilkosokkal. A műfaj kedvelőinek kötelező darab. Akik csak átutazók a horror filmek sztrádáján, azoknak nem igazán ajánlom.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 01.

0

Na ez egy jó horror. Van ambíció a filmben és élmény látni hogy végre egy áldozat aki nem önként dől a késbe hanem megharcol a túlélésért. A film dinamikája nagyon jól el let kapva és ötletes halálnemeket is kitaláltak. Ami még jobbá teszi a filmet a... több»

 
respect the movies   2018. 02. 20.

0
Remélem, sok hasonló filmhez lesz még szerencsénk

Szerintem egy nagyon jó kis slasherhez van szerencsénk eme filmecskében! Pár évvel ezelőtt halottam erről a filmről először, az akkori visszhangok és a hangos kritikai elismerések miatt nagyon kíváncsi lettem rá, aztán sokáig kerestem, de sehol nem t... teljes kritika»

 
koricapito   2018. 09. 28.

0

Nem húzza az időt a film, egyből a lényegre tér és egészen a végéig izgalomban tud tartani. A főszereplő csajt alakító színész nagyot játszik, amire szükség is volt, mert nagyon erős karaktert kellett megelevenítenie, ez egy magasabb szintre tudta em... több»

A film összbevétele 26 895 481 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő maszkok ihlették a 2012-es, Hotline Miami című játékban látható hasonló maszkokat.

(elekm90)
 

A film forgatókönyvírója, Simon Barrett egyben a tigrismaszkos gyilkos szerepét is eljátszotta.

(elekm90)
 

A film főszereplője, Sharni Vinson ez előtt a film előtt elsősorban sorozatokban szerepelt, valamint a Step Up 3D című filmben. Ezután több horrorfilm főszerepét is felajánlottak neki, és többségében el is vállalta azokat.

(respect the movies)
 

A filmet eleinte fesztiválfilmnek szánták a forgalmazók, és nem is gondoltak arra, hogy akár moziba is küldhetnék. Amerikában végül 2013-ban mégis bemutatták moziban, és a költségvetéséhez képest nagyon sikeres lett.

(respect the movies)