Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Éjféli etetés (2008)

The Midnight Meat Train
Filmadatlap
 
21
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
F79   2022. 12. 25.

legújabb vélemény

3
Véres utazás a város bélcsatornájában

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Különleges hely a metró. Egy sötét vasbetoncsőben robogó vonat, vibráló neonfényben úszó állomások, unott, ismeretlen útitársak, és az érzés, hogy mielőbb szeretnél már végre kiszállni, és a lehető leggyorsabban a felszínre kerülni. A földalatti vasú... teljes kritika»

 
Kóborló   2019. 09. 23.

3
Egy halálos metróvonal Clive Barker módra

Clive Barker nevét sokan sokszor a horror jövőjeként emlegették (vagy még mindig emlegetik). Jómagam azért nem vagyok ennyire elfogult eme liverpooli születésű úriemberrel, bár azt el kell, hogy ismerjem, hogy kedvelem a könyveit/novelláit és az azok... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 09.

2

Mikor megnéztem, csettintettem egyet, végre egy életrevaló, pörgős, misztikus, félelmetes és gore elemekkel tarkított horrormozi. Bradley Cooper végre kilépett a szépfiú sablonból, és odatette magát rendesen. A vége kicsit Lovecraftos lett, de sebaj, nekem így is bejött.

 
D. Wolfe   2016. 04. 15.

1

Az első egy órája nagyon tetszett, igazi komor hangulatú thriller, viszont az utolsó körülbelül fél óra nagyon lerontotta. Egészen más irányba vitték a történetet, mint vártam, és szerintem nevetségesek voltak a látottak. Összegészében így csak közepes. Kár érte, sokkal jobb is lehetett volna.

 
moov18   2016. 02. 07.

1

Nos, a cím már önmagába véve enyhén spoileres. Az alapsztori könnyen bekebelezheti az embert, egyedülálló és utánozhatatlan. A filmben van valami sötét, valami leírhatatlan, ami első perctől az utolsóig uralkodik a nézőn. Sötét metró, villódzó fények... több»

 
fancsi094   2015. 06. 15.

1

Szerintem remek thriller lenne, ha a végét nem rontják el. Ettől függetlenül kap 4 csillagot, viszont így egy kicsit befejezetlennek tűnik az egész - vagy csak már előre egy folytatásra készültek az alkotók.

 
Mariann92   2015. 03. 30.

1

Meg lehet nézni egyszer. Először nem egészen tiszta, hogy mi történik, majd később lesz teljes a kép. De mire a végére kikerekedik a történet, és ahogy a vége alakul, az nem valami szép befejezés, szerintem. Nekem a vége nem nagyon tetszett, attól még végig lehet nézni, de ne várjatok el sokat.

A film összbevétele 3 533 227 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a Susan Hoff (Brooke Shields) művészeti galériájában látható festményeket maga Clive Barker készítette.

(Kóborló )
 

A Vinnie Jones által életre keltett karakter majdnem végig néma marad. A színész már több ilyen karaktert is alakított pályafutása során, például a Tolvajtempó vagy a Kardhal című filmek karakterei.

(Kóborló )
 

A filmnek több változata is ismert. A normál és a legtöbb helyen bemutatott változat 94 perces volt, a rendezői verzió 98 perces, a Németországban bemutatott 103 perces volt.

(Kóborló )
 

Mivel Amerikában csúnyán megbukott anyagilag a film, több országban egyből csupán DVD-n mutatták be.

(Kóborló )
 

A film költségvetése 15 millió dollár volt, Amerikában viszont mindössze 100 000 dollár bevételt hozott.

(Kóborló )