Új előzetest kapott az év egyik legjobban várt horrorja, a xy rendezésében készülő Kedvencek temetője.

Az utóbbi években egymást érik Stephen King regényeinek adaptációi, melyek szinte kivétel nélkül hangos sikereket aratnak. Hollywood most az ikonikus horror szerző egyik legsikeresebb művéhez, a Kedvencek temetőjéhez nyúlt hozzá, az előzetes alapján pedig bőven van okunk a bizakodásra.

Az 1989-es Kedvencek temetője remake-jének főhőse egy édesapa, Louis Reed, aki feleségével, Rachellel és két gyermekükkel a zajos Bostonból vidékre költözik. A férfi nem sokkal költözésük után észrevesz egy rejtélyes temetkezési helyet a közeli erdőben, de ekkor még nem is sejti, mekkora jelentősége lesz a helynek. Miután a család házikedvencét elgázolja egy autó, Louis úgy dönt, hogy a közeli temetőben földeli el az állatot, ezzel azonban olyan láncreakciót indít el, mely felmérhetetlen következményekkel jár.

A film rendezői székét Kevin Kölsch és Dennis Widmyer foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint John LithgowJason ClarkeAmy SeimetzAlyssa Brooke LevineJeté LaurenceSonia Maria Chirila és Naomi Frenette. A forgatókönyvet a Sóhajok és az Éjféli etetés szkriptjeit jegyző David Kajganich és Jeff Buhler írták.

A Kedvencek temetője április 4-től látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent tudjátok megnézni.