Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

A kör 2. (2005)

The Ring Two
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
8
Képek
1
Videók
A kör 2.

Galéria (8)

Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
David Dorfman
Naomi Watts
Naomi Watts
David Dorfman
David Dorfman

Videók (1)

 
belavagyok   2020. 10. 20.

legújabb vélemény

0

Sajnos az első rész igen magas színvonalát nem tudta hozni a film. Így is még a jobb horrorok közé sorolnám, mert a története érdeke volt.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Teljesen felesleges volt leforgatni, hisz az első annyira tökéletes volt. Minden szálat elvarrtak ezek már csak mondvacsinált dolgok. Unalmasnak éreztem az egész sztorit.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

0

Már megint egy gagyi folytatás...talán Naomi Watts-nak pénzre volt szüksége, hogy ebben a "ZS" kategóriás folytatásban szerepet vállalt? Nem tudjuk, de azt igen, hogy ez nagyon gyengére sikerült.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

0

Ha lehet még az előzőt is alulmúlta, igaz a rendező is más lett. Ez meg is látszik a filmen, aminek majdhogynem semmilyen sztorija nincsen. Próbál ijesztgetni, de nem sikerül neki. Naomi Watts csak vergődik, pedig többet érdemelne.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

0

Az első film hangulatát és színvonalát nem tudta hozni. A videokazettás szálon kívül sok minden köze nincs az eredeti filmhez. Unalmas és kiszámítható történet.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Hangualatban, stílusban és legfőképpen történetben sokkal jobban bejött az első rész. Túl egyszerű a története, hisz az első részben már minden kiderült.

 
Lonka   2016. 02. 19.

0

Gondolom az első rész sikerén felbuzdulva forgatták le a második részt. Nem kellett volna. Az egyetlen említésre való dolog Simon Baker volt számomra.

A film összbevétele 161 451 538 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás során történt néhány furcsa incidens is: a helyszíneket többször elárasztotta a víz, az egyik stábtagot pedig megtámadta egy szarvas. (Aki a filmet látta, érti, hogy ennek milyen jelentőségei vannak).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film kb. 143 millió dolláros bevételt produkált, bár nem lett bukás, de több mint 10 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újabb folytatás készüljön a Kör univerzumban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Naomi Watts teljesítménye kapott egyedül pozitív kritikákat a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a film önálló sztorival bír, így nem tekinthető sem a japán Kör 2- A félelem, sem A spirál adaptálásának.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet Astoriában és a Los Angelesben a Universal Studio-ban forgatták.

(dulkap)