Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65

A kör 2. (2005)

The Ring Two
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
1
Videók
A kör 2.
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Mindazt amit az első részben szerettünk, azt ebben totál elszúrják. A sztori már erőltetett, nincs meg az a parafaktor ami az elsőnél is volt végig. Igazából átment mainstreambe az egész, és ezzel elvesztette a varázsát. Gyenge és semmi pluszt nem tesz hozzá a "mitológiájához".

 
indingo   2017. 04. 15.

Teljesen felesleges volt leforgatni, hisz az első annyira tökéletes volt. Minden szálat elvarrtak ezek már csak mondvacsinált dolgok. Unalmasnak éreztem az egész sztorit.


 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Ha lehet még az előzőt is alulmúlta, igaz a rendező is más lett. Ez meg is látszik a filmen, aminek majdhogynem semmilyen sztorija nincsen. Próbál ijesztgetni, de nem sikerül neki. Naomi Watts csak vergődik, pedig többet érdemelne.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Az első film hangulatát és színvonalát nem tudta hozni. A videokazettás szálon kívül sok minden köze nincs az eredeti filmhez. Unalmas és kiszámítható történet.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Hangualatban, stílusban és legfőképpen történetben sokkal jobban bejött az első rész. Túl egyszerű a története, hisz az első részben már minden kiderült.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 30.

Már megint egy gagyi folytatás...talán Naomi Watts-nak pénzre volt szüksége, hogy ebben a "ZS" kategóriás folytatásban szerepet vállalt? Nem tudjuk, de azt igen, hogy ez nagyon gyengére sikerült.

 
Queenakasha   2018. 04. 08.

A hangulat egy része még nyomokban megtalálható, köszönhetően a zseniális történetnek. Sajnos azonban ahogy a legtöbb folytatás ez is már gyengébben sikerült.

Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
David Dorfman
Naomi Watts
Naomi Watts
David Dorfman
David Dorfman

A film összbevétele 161 451 538 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás során történt néhány furcsa incidens is: a helyszíneket többször elárasztotta a víz, az egyik stábtagot pedig megtámadta egy szarvas. (Aki a filmet látta, érti, hogy ennek milyen jelentőségei vannak).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film kb. 143 millió dolláros bevételt produkált, bár nem lett bukás, de több mint 10 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újabb folytatás készüljön a Kör univerzumban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Naomi Watts teljesítménye kapott egyedül pozitív kritikákat a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a film önálló sztorival bír, így nem tekinthető sem a japán Kör 2- A félelem, sem A spirál adaptálásának.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet Astoriában és a Los Angelesben a Universal Studio-ban forgatták.

(dulkap)
 

Hideo Nakata rendezői debütálása az USA-ban.

(dulkap)
 

A rendező Hideo Nakata rendezte az eredeti A kör-t (Ringu, 1998), amiből az első rész remake-je készült.

(dulkap)
 

Richard Kelly-nek (Donnie Darko) is felajánlották a rendezés lehetőségét, de ő nemet mondott.

(dulkap)
 

Samara maszkjának elkészítése több, mint 5 órán át tartott.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.