Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
50
Vélemények
18
Képek
15
Videók
Démonok között 2.
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Az első rész nyomába nem ért fel, de azért egy nézhető filmre sikeredett. A kislány jól hozta a karakterét, azonban a vége egy kicsit csalódás volt számomra.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Sokkal jobbra sikerült, mint az első rész. Remek helyszínek, izgalmas történet és a szereplők is sokkal valósághűbbek.


 
NGN   2020. 01. 17.

Tartja az első rész színvonalát, ha nem is jobb nála, de legalább rosszabb sem lett. A történet továbbra is az erőssége a szériának. Ijesztő jelenetekből is akad egy pár darab.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

Nem állítom, hogy jobb, mint az első, de ettől függetlenül ugyanannyira nézhető. Számomra ijesztő volt, végig feszültséggel teli, sokat izgultam rajta. Vera Farmiga-t jó volt nézni benne, nagyon jól áll neki ez a szerep. Ha lesz 3. rész, én megnézném ha ugyanígy ezekkel a szereplőkkel lene.

 
MMcFly2015   2016. 06. 10.

Szerintem ennek a filmnek nagyobb a füstje mint a lángja. Egy tökéletes előzetessel és látványos reklámokkal-képekkel promozták, az ,,év horrorját". Az tény, hogy igényesen van felépítve a bő két óra hossza, ugyan olyan stílusban bontakozik ki a történet, mint a Démonok között első részében. A film eleje eléri, hogy az ember izguljon, féljen kicsit - de az egész történet leül, és egy hosszú időn keresztül szinte egy ,,családi drámát" nézhetünk. A vége kisebb fordulatot rejt magában, de túl egyszerűen ért véget. Az ijesztgetős részekre pedig mindenki fel lehet készülve, mert körülbelül ha kétszer láttad az előzetest, akkor nem ér meglepetés. Az első része kimagasló horror, ez sajnos csak egy gyengébb próbálkozás. Nem akkora bukta mint az Annabelle, de nem is olyan maradandó élmény mint a Démonok között.

Vera Farmiga
Madison Wolfe
Madison Wolfe
Madison Wolfe
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Madison Wolfe
Madison Wolfe
Vera Farmiga
Madison Wolfe
Vera Farmiga
Patrick Wilson
James Wan
Vera Farmiga
Madison Wolfe
James Wan
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Vera Farmiga
Frances O'Connor
Patrick Wilson
Vera Farmiga
Patrick Wilson
 
A film kerülendő, mint a pestis. Unalmas, feleslegesen hosszú és semmi újat, vagy tényleg hátborzongatót nem tud felmutatni. 3/10 több»
 
Mindent egybevetve, leginkább a kiegyensúlyozottsága miatt én egy fokkal erősebbnek érzem az elődöt, de ha Wan alul is múlta kicsit magát, annyira semmiképpen, hogy ezen bánkódni lehessen. 7,5/10 több»
 
Újabb fejezet a Warren házaspár életéből, avagy James Wan még mindig tud ijesztgetni. S ez még úgy is igaz, hogy a nem minden ok nélkül sztárolt rendező beleesett a kortárs hollywoodi folytatások népszerű csapdájába: kényelmesen túlnyújtózott az ideális játékidőn. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»

A film összbevétele 320 392 818 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 195 678 687 forintot termelt. A hazai mozik összesen 142 818 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Warrenék a British Rail járatán készülnek haza, amikor rájönnek, hogy mi az igazság.

(mamiéstöti2)
 

Warrenék és Hodgsonék Elvis Presley Blue Hawaii című bakelit lemezét akarják meghallgatni.

(mamiéstöti2)
 

A filmben Patrick Wilson Elvis Presley Can't Help Fallin In Love című számát énekli.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.