Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
49
Vélemények
18
Képek
15
Videók
Démonok között 2.
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Sokkal jobbra sikerült, mint az első rész. Remek helyszínek, izgalmas történet és a szereplők is sokkal valósághűbbek.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

Nem állítom, hogy jobb, mint az első, de ettől függetlenül ugyanannyira nézhető. Számomra ijesztő volt, végig feszültséggel teli, sokat izgultam rajta. Vera Farmiga-t jó volt nézni benne, nagyon jól áll neki ez a szerep. Ha lesz 3. rész, én megnézném ha ugyanígy ezekkel a szereplőkkel lene.


 
MMcFly2015   2016. 06. 10.

Szerintem ennek a filmnek nagyobb a füstje mint a lángja. Egy tökéletes előzetessel és látványos reklámokkal-képekkel promozták, az ,,év horrorját". Az tény, hogy igényesen van felépítve a bő két óra hossza, ugyan olyan stílusban bontakozik ki a történet, mint a Démonok között első részében. A film eleje eléri, hogy az ember izguljon, féljen kicsit - de az egész történet leül, és egy hosszú időn keresztül szinte egy ,,családi drámát" nézhetünk. A vége kisebb fordulatot rejt magában, de túl egyszerűen ért véget. Az ijesztgetős részekre pedig mindenki fel lehet készülve, mert körülbelül ha kétszer láttad az előzetest, akkor nem ér meglepetés. Az első része kimagasló horror, ez sajnos csak egy gyengébb próbálkozás. Nem akkora bukta mint az Annabelle, de nem is olyan maradandó élmény mint a Démonok között.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Furcsa, hogy egy horror filmet igényesre csinálnak meg, de itt ez a helyzet. Tetszett az alap története, sokat adtak a látványra is. Talán még jobb, mint az elődje.

 
MKristijan   2016. 10. 27.

Számomra sokkal nagyobb élmény volt az első résznél. Persze ezt moziban néztük, de történetileg tágabbnak hatott. Még több ilyet!

Vera Farmiga
Madison Wolfe
Madison Wolfe
Madison Wolfe
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Madison Wolfe
Madison Wolfe
Vera Farmiga
Madison Wolfe
Vera Farmiga
Patrick Wilson
James Wan
Vera Farmiga
Madison Wolfe
James Wan
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Vera Farmiga
Frances O'Connor
Patrick Wilson
Vera Farmiga
Patrick Wilson
 
A film kerülendő, mint a pestis. Unalmas, feleslegesen hosszú és semmi újat, vagy tényleg hátborzongatót nem tud felmutatni. 3/10 több»
 
Mindent egybevetve, leginkább a kiegyensúlyozottsága miatt én egy fokkal erősebbnek érzem az elődöt, de ha Wan alul is múlta kicsit magát, annyira semmiképpen, hogy ezen bánkódni lehessen. 7,5/10 több»
 
Újabb fejezet a Warren házaspár életéből, avagy James Wan még mindig tud ijesztgetni. S ez még úgy is igaz, hogy a nem minden ok nélkül sztárolt rendező beleesett a kortárs hollywoodi folytatások népszerű csapdájába: kényelmesen túlnyújtózott az ideális játékidőn. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»

A film összbevétele 320 392 818 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 195 678 687 forintot termelt. A hazai mozik összesen 142 818 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Warrenék a British Rail járatán készülnek haza, amikor rájönnek, hogy mi az igazság.

(mamiéstöti2)
 

Warrenék és Hodgsonék Elvis Presley Blue Hawaii című bakelit lemezét akarják meghallgatni.

(mamiéstöti2)
 

A filmben Patrick Wilson Elvis Presley Can't Help Fallin In Love című számát énekli.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.