Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Parajelenségek: Szellemdimenzió (2015)

Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
24
Képek
6
Videók

Galéria (24)

Videók (6)

 
MoviesChris   2022. 03. 01.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szeretem a Paranormal Activity-filmeket. Egy jó stílusú franchise. Jó ez a kamerás világ, amiben megmutatta nekünk a démoni jelenlétet. Elég hatásos és ijesztő tud lenni. Mindezek a filmek között nekem a Szellemdimenzió tetszik a legjobban. Stílusban... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 09.

1

Na igen,vannak jobb és rosszabb spin-off-ok,és ez nekem a jobbak közé tartozott.Nem mondom,hogy óriási kedvencem lesz,de tisztességesen összerakták,bár a félelem faktor lehetett volna magasabb,az effektek jobbak,és a színészek is életszerűbbek,de nézhető kategória.

 
TribeBubu   2016. 01. 29.

0

Kicsit gyengébbnek találtam a sztorit, mint a korábbi részeknél, de legalább ijesztőbb azoknál. És itt már látni is valamit, elsősorban nem hangeffektekkel riogatja a nézőt. Az anyukát alakító színésznő játéka egy kicsit béna lett szerintem, de amúgy korrekt folytatás.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

0

Számomra az első film volt a legjobb ebből a filmsorozatból, ez már jóval gyengébbre sikeredett a többinél. Azt viszont pozitívként lehet mondani, hogy legalább egyre több minden kiderül.

 
Bob   2018. 01. 02.

0

Jó kis spin-off volt. A videó visszanézős részeknél voltak nagyon jó jelenetek. Akinek tetszettek az eddigi részek, az nézze meg ezt is.

 
Döme   2016. 07. 17.

0

Elég para volt. A Paranormal Activity sorozatból kezdtem kiábrándulni. Az első rész feltette a lécet egy olyan szintre, amit az azt követő 3 nem tudott megugrani. Tudom , hogy volt még egy A megjelöltek című, úgymond mellékrész, de azt még nem néztem... több»

 
Alex01   2016. 09. 16.

1

Nekem ugyanaz a hatás volt meg mint az összes többi résznél, viszont az előző kommentből idézve; legalább nem csak hangeffektekkel ijesztgettek minket. A videó visszajátszásokkal nagyon eltalálták ezt a filmet, és itt legalább megtudtuk hogy igazából... több»

A film összbevétele 78 903 124 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 10 millió dollár volt és jelenleg 78 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A 4. legjobban kereső horror 2015-ben.

(mamiéstöti2)
 

Az első és egyetlen Paranormal Activity film, ami 3D-ben is megjelent.

(dulkap)
 

Katie Featherston az egyetlen színész, aki az összes részben feltűnt.

(dulkap)
 

45 napig tartott a forgatás.

(dulkap)