Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
61%

Annabelle 3 (2019)

Annabelle Comes Home
Filmadatlap
 
26
Szereplők
20
Vélemények
25
Képek
10
Videók
 
Félix   2020. 11. 11.

legújabb vélemény

0
Ez már jobban tetszik!

Ezt már jobbam tudom értékelni, mint az előző kettőt. Habár több para jelenetet kellett volna beletegyenek, de így is jó. Misztéria sem hiányzik belőle, elfogadható. Én nem bírom a horrorfilmeket, de ez valahogy bejött.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 12. 18.

a nap véleménye

2
Démoni házibuli

A Conjuring-franchise 2019-ben két filmmel is megörvendeztette a horrorrajongókat: először áprilisban ismerhette meg a nagyérdemű a mexikói folklórból átemelt La Llorana, vagyis a gyászoló asszony ijesztgetését, ezt követően pedig már a jól ismert ba... teljes kritika»


 
HETEDIK   2019. 06. 28.

3

Jól mutatja Hollywood működését, hogy egy ekkora szarról le lehet húzni egy harmadik bőrt is. Természetesen szinte semmi sem történik, kliséhegyek a köbön, meg itt van a misztikus baba, aki annyira rémisztő mint egy tál zabpehely. Őszintén szólva oly... több»

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

1

Még az első rész úgyahogy értelmes volt és tudott újat mutatni, de ez... Unalomig ismételt séma ijesztgetős semmitmondó elemekkel. Legalább az eredettörténetbe rakhatta volna egy normális, izgalmas csavart.

 
harnas1207   2019. 08. 05.

1

A Démonok közt univerzum filmjei kezdenek egyre szánalmasabbak lenni. Amivel kitűntek és másabbak voltak mint a mai tucat horrorok, azt már teljesen levedlették. Klisés és unalmas filmek követik egymást. Annabelle eleve egy gyenge ág, amit felesleges... több»

 
Hámori Balázs   2020. 09. 27.

1
Elég félelmetes... hogy hova süllyedt a Warren univerzum

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Őszintén szólva nem csalódtam, mivel nem is vártam ettől a filmtől semmit, tudtam, hogy nem lesz nagy durranás, de még így is rossz volt. Nem a látványra vagy a színészekre gondolok, meg egyébként, ha ez egy önálló film lenne, akkor egy tök átlag ho... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 02.

0

Drága Gary Dauberman és még drágább James Wan,kérlek benneteket ne csináljatok több Annabelle filmet,mert a lufi kipukkadt,a rétes már nagyon megnyúlt,és a padlás is tele van már.Elég!Ez sem sikerült,nincs már hitelesség,elfogyott a lendület.És ennyi.Kérünk új témát,új filmet,és sokkal jobbat,frissebbet.

Galéria (25)

Vera Farmiga
Mckenna Grace
Mckenna Grace
Madison Iseman
Samara Lee
Mckenna Grace
Mckenna Grace
Patrick Wilson
Vera Farmiga
Mckenna Grace
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Madison Iseman
Katie Sarife
Michael Cimino
Madison Iseman
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Mckenna Grace
Mckenna Grace
Madison Iseman
Katie Sarife
Katie Sarife
Madison Iseman
Madison Iseman
Mckenna Grace
Katie Sarife
Katie Sarife
Katie Sarife

Videók (10)

A film összbevétele 208 230 410 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 187 138 258 forintot termelt. A hazai mozik összesen 125 619 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A készítők a filmet Lorraine Warrennek ajánlották, aki a film debütálása előtt 2 hónappal elhunyt. (Hámori Balázs)

(qwer )
 

A filmben látható Annabelle baba eredetileg egy közönséges rongybaba volt, amit azért cseréltek le, mert nem volt elég félelmetes. A film egyik jelenetében Judy egy tévéműsört néz, ahol egy kislány nyer egy rongybabát, ami pontosan olyan, mint ami ma is ott van a Warren házaspár tulajdonában a filmben látható üveg kalitkában.

(Hámori Balázs)
 

A film körülbelül 30 millió dollárba került, és világszerte 231 252 591 dollárt bevételt termelt.

(Hámori Balázs)
 

Az igazi Annabelle babát jelenleg a Warren házaspár monroe-i okkult múzeumában tárolják, Connecticutban egy üvegtokban. A filmbeli Annabelle-lel szemben a valódi egy rongybaba.

(hp )
 

Ez a film Gary Dauberman rendezői debütálása.

(hp )
 

Az Annabelle 3 a Démonok között franchise hetedik filmje.

(hp )
 

A Démonok között franchise producerei, James Wan és Peter Safran a 2018-as San Diegó-i Comic-Conon jelentették be, hogy a film cselekménye az Annabelle első része után játszódik (az Annabelle 2 előzményfilm volt).

(hp )
 

2018 októberében jelentették be hivatalosan, hogy Ed és Lorraine Warren szerepében újra a mozivásznon láthatjuk Patrick Wilsont és Vera Farmigat.

(hp )
 

Az Annabelle 3 forgatása 2018. október 17-én kezdődött meg Los Angelesben. December 7-én a film sztárja, Patrick Wilson bejelentette, hogy befejezte a forgatást. A munkálatok hivatalosan december 14-én értek véget.

(hp )
 

Az Annabelle 3 zenéjét az a Joseph Bishara szerezte, aki a Démonok között franchise számos filmjében is közreműködött (Démonok között, Annabelle, Démonok között 2, A gyászoló asszony átka).

(hp )
 
Még így sem rosszabb, mint az első rész, de ahhoz túl gagyi, hogy jobb legyen a másodiknál, így minőségben valahol a két rész között helyezkedik el, de még így is inkább az első rész irányába dől a mérleg. több»
 
Ahhoz azonban az Annabelle 3 nem elég tökös, hogy egy az egyben felvállalja, hogy horrorkomédia, így aztán valamiféle fura kísérletnek mondanánk, amelyben elég nehéz tetten érni a koncepciózus rendezői szándékot. több»
 
A harmadik Annabelle spin-offot olyan gyorsan felejtjük el idővel, mint a „tényleg volt egy ilyen” típusú filmeket. Itt kell abbahagyni a baba történetét, mert már nem ijesztő, hanem kissé kínos. több»