Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
62

Annabelle 3 (2019)

Annabelle Comes Home
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
10
Videók
Annabelle 3
Vera Farmiga
Mckenna Grace
Mckenna Grace
Madison Iseman
Samara Lee
Mckenna Grace
Mckenna Grace
Patrick Wilson
Vera Farmiga
Mckenna Grace
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Madison Iseman
Katie Sarife
Michael Cimino
Madison Iseman
Vera Farmiga
Patrick Wilson
Mckenna Grace
Mckenna Grace
Madison Iseman
Katie Sarife
Katie Sarife
Madison Iseman
Madison Iseman
Mckenna Grace
Katie Sarife
Katie Sarife
Katie Sarife
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Sajnos ezt a sorozatot is tovább vitték, ami itt már gyengécskére sikeredett. Személy szerint a 2. rész tetszett a legjobban, itt már elcsépelt volt a történet, kiszámítható volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 12. 18.

a nap véleménye

Démoni házibuli

A Conjuring-franchise 2019-ben két filmmel is megörvendeztette a horrorrajongókat: először áprilisban ismerhette meg a nagyérdemű a mexikói folklórból átemelt La Llorana, vagyis a gyászoló asszony ijesztgetését, ezt követően pedig már a jól ismert baba, azaz Annabelle hozta a frászt a nézőkre, utóbbi ráadásul immáron harmadik alkalommal. Érdekes vonása ennek a filmes univerzumnak, hogy nem a fő csapásirányt kijelölő Démonok között tudott trilógiává avanzsálni, hanem egy spin-off; már csak az a kérdés, hogy a démoni játékbabának a gyatra első, és a korrektnek mondható második része után valóban szüksége volt-e egy újabb horrormenetre. A készítők mindenesetre úgy gondolták, hogy igen. Aki köve... több»


 
HETEDIK   2019. 06. 28.

Jól mutatja Hollywood működését, hogy egy ekkora szarról le lehet húzni egy harmadik bőrt is. Természetesen szinte semmi sem történik, kliséhegyek a köbön, meg itt van a misztikus baba, aki annyira rémisztő mint egy tál zabpehely. Őszintén szólva olyan érzésem volt, mintha egy horror paródiát néznék, jól alátámasztja ezt az is hogy az emberek többet nevettek a mozin mint amennyit felszisszentek. Nagyon túl van már tolva ez az egész Warren história, de amíg megfelelő mennyiségű pénzt termel addig úgy is folytatódni fog. Még szerencse hogy nemsokára kijön az AZ 2, legalább lát az ember idén egy valódi horrorfilmet is...

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

Még az első rész úgyahogy értelmes volt és tudott újat mutatni, de ez... Unalomig ismételt séma ijesztgetős semmitmondó elemekkel. Legalább az eredettörténetbe rakhatta volna egy normális, izgalmas csavart.

 
harnas1207   2019. 08. 05.

A Démonok közt univerzum filmjei kezdenek egyre szánalmasabbak lenni. Amivel kitűntek és másabbak voltak mint a mai tucat horrorok, azt már teljesen levedlették. Klisés és unalmas filmek követik egymást. Annabelle eleve egy gyenge ág, amit felesleges volt három részig húzni. A film nagyon erőltetett, a fiatal szereplők és az elhúzott jelenetek még egy tiniknek szóló ijesztgetésre se jók. A sztori alapján ettől a mozitól sokkal többet vártam, sanálom, hogy erre pazaroltam az ajándékjegyeket.

 
Még így sem rosszabb, mint az első rész, de ahhoz túl gagyi, hogy jobb legyen a másodiknál, így minőségben valahol a két rész között helyezkedik el, de még így is inkább az első rész irányába dől a mérleg. több»
 
Ahhoz azonban az Annabelle 3 nem elég tökös, hogy egy az egyben felvállalja, hogy horrorkomédia, így aztán valamiféle fura kísérletnek mondanánk, amelyben elég nehéz tetten érni a koncepciózus rendezői szándékot. több»
 
A harmadik Annabelle spin-offot olyan gyorsan felejtjük el idővel, mint a „tényleg volt egy ilyen” típusú filmeket. Itt kell abbahagyni a baba történetét, mert már nem ijesztő, hanem kissé kínos. több»

A film összbevétele 208 230 410 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 187 138 258 forintot termelt. A hazai mozik összesen 125 619 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az igazi Annabelle babát jelenleg a Warren házaspár monroe-i okkult múzeumában tárolják, Connecticutban egy üvegtokban. A filmbeli Annabelle-lel szemben a valódi egy rongybaba.

(hp)
 

Ez a film Gary Dauberman rendezői debütálása.

(hp)
 

Az Annabelle 3 a Démonok között franchise hetedik filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.