Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Parajelenségek (2007)

Paranormal Activity
Filmadatlap
 
15
Szereplők
18
Vélemények
44
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Tamás T\'Boy Pomaházi   2018. 12. 25.

legújabb vélemény

Túlértékelt, kis túlzással gagyi. Fiatalabb koromban, amikor még bedőltem az "igaz történet alapján" hazugságnak, még faltam. Azonban már másodjára nem bírtam végignézni. Elpocsékolt idő, jumpscare-ek halmaza, tele hatalmas, felesleges lyukakkal.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Eléggé ijesztő film, és érdekessége, hogy minden egy helyen játszódik, de mégsem unalmas egyáltalán. A horrorért rajongóknak biztosan bejön.


 
Deku   2017. 09. 13.

A sztori most nagyon oda tette magát, erős lett de nem kicsit. A hangulata volt az ami azonnal megfogott és szórakoztatott is Látványos és pörgős elemekkel van dúsítva. Ez bejött.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

A zárójelenetet leszámítva annyira valósághű és igazi volt, hogy a mai napig borsódzik a hátam , ha az ágyból kirángatós jelenetre gondolok. Egy igazán jó horrorhoz elég egy jó ötlet és ötletes megvalósítás. Itt sikerült

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Ütős kis psicho-horror, ami azért odahat az ember tudatára, és elméjére elég rendesen. Elgondolkoztató, és félelmetes is egyben. Jól felépítették az egészet. Ajánlott! Újdonság, hogy egy helyszínen, és nagyrészt a hálószobában játszódik!!! Szuper ötlet volt, és bejött... én rendesen paráztam, és igen ezt a filmet azért csinálták!!!

A film összbevétele 193 355 800 dollár volt (imdb.com).

 

A film a büdzsé ezerszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

Oren Peli saját elmondása szerint a Szellemirtók című filmtől borzasztóan félt.

(Bogi87)
 

Oren Peli a valóságban retteg a szellemektől.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.