Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Parajelenségek (2007)

Paranormal Activity
Filmadatlap
 
10
Szereplők
18
Vélemények
44
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Eléggé ijesztő film, és érdekessége, hogy minden egy helyen játszódik, de mégsem unalmas egyáltalán. A horrorért rajongóknak biztosan bejön.

 
Deku   2017. 09. 13.

A sztori most nagyon oda tette magát, erős lett de nem kicsit. A hangulata volt az ami azonnal megfogott és szórakoztatott is Látványos és pörgős elemekkel van dúsítva. Ez bejött.


 
Norbert93   2018. 07. 18.

A zárójelenetet leszámítva annyira valósághű és igazi volt, hogy a mai napig borsódzik a hátam , ha az ágyból kirángatós jelenetre gondolok. Egy igazán jó horrorhoz elég egy jó ötlet és ötletes megvalósítás. Itt sikerült

 
TribeBubu   2015. 10. 28.

Irigylésre méltó és bámulatos alkotás. Engem ugyan nem rémisztett meg, de értem, miért rettegnek tőle sokan: a film egy ifjú pár otthonában játszódik, más helyszín nincs is. Nagy része pedig a hálószobában. Emiatt az ember még jobban fél, mert gyakorlatilag ott játszódik, ahol nézzük a filmet, és ahol majd aludni fogunk. Ügyes... Hogy akkor miért is tetszik egy horrorfilm, ami nem ijeszt meg? Hangulatos és jó a sztori. Továbbá szórakoztat az is, hogy a készítők a Hollywoodban készült horrorfilmek költségvetésének kevesebb, mint 1%-ából összehoztak egy olyan produkciót, ami messze felülmúlja az említett horrorokat :)

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Ütős kis psicho-horror, ami azért odahat az ember tudatára, és elméjére elég rendesen. Elgondolkoztató, és félelmetes is egyben. Jól felépítették az egészet. Ajánlott! Újdonság, hogy egy helyszínen, és nagyrészt a hálószobában játszódik!!! Szuper ötlet volt, és bejött... én rendesen paráztam, és igen ezt a filmet azért csinálták!!!

 

A film a büdzsé ezerszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

Oren Peli saját elmondása szerint a Szellemirtók című filmtől borzasztóan félt.

(Bogi87)
 

Oren Peli a valóságban retteg a szellemektől.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.