Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%

Parajelenségek (2007)

Paranormal Activity
Filmadatlap
 
15
Szereplők
19
Vélemények
44
Képek
2
Videók
 
harnas1207   2020. 10. 19.

legújabb vélemény

Tipikusan az a film, ami felett eljárt az idő. Az Ideglelés óta ciki előjönni ezzel az igaz felvételt nézel stílussal. A paráztatás pedig egy bizonyos korhatár felett nem jön át. A szereplők eléggé életszerűtlenül viselkednek, és túlságosan vontatott... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Eléggé ijesztő film, és érdekessége, hogy minden egy helyen játszódik, de mégsem unalmas egyáltalán. A horrorért rajongóknak biztosan bejön.


 
Deku   2017. 09. 13.

A sztori most nagyon oda tette magát, erős lett de nem kicsit. A hangulata volt az ami azonnal megfogott és szórakoztatott is Látványos és pörgős elemekkel van dúsítva. Ez bejött.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Ütős kis psicho-horror, ami azért odahat az ember tudatára, és elméjére elég rendesen. Elgondolkoztató, és félelmetes is egyben. Jól felépítették az egészet. Ajánlott! Újdonság, hogy egy helyszínen, és nagyrészt a hálószobában játszódik!!! Szuper ötl... több»

 
Norbert93   2018. 07. 18.

A zárójelenetet leszámítva annyira valósághű és igazi volt, hogy a mai napig borsódzik a hátam , ha az ágyból kirángatós jelenetre gondolok. Egy igazán jó horrorhoz elég egy jó ötlet és ötletes megvalósítás. Itt sikerült

 
TribeBubu   2015. 10. 28.

Irigylésre méltó és bámulatos alkotás. Engem ugyan nem rémisztett meg, de értem, miért rettegnek tőle sokan: a film egy ifjú pár otthonában játszódik, más helyszín nincs is. Nagy része pedig a hálószobában. Emiatt az ember még jobban fél, mert gyakor... több»

 
czigler.nora   2017. 08. 14.

Nagyon ötletes, hogy egy helyszínen játszódik az egész. Az a film, ami nem tartalmaz nagy költségvetést igénylő jeleneket, de így is remek alkotás. Rémisztő :)

A film összbevétele 193 355 800 dollár volt (imdb.com).

 

A film a büdzsé ezerszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

Oren Peli saját elmondása szerint a Szellemirtók című filmtől borzasztóan félt.

(Bogi87)
 

Oren Peli a valóságban retteg a szellemektől.

(Bogi87)
 

2009-ben digitálist lépregényt dobtak piacra, amely a filmen alapszik.

(Bogi87)
 

A film kb. 15 ezer dollárból készült el, és ehhez képest óriási bevételt eredményezett, több mint 193 millió dollárt hozott vissza. A kritikusok is pozitívan értékelték.

(Bogi87)
 

Az interneten összegyűjtötték a rajongók neveit és az egyik dvd-kiadásánál ezekkel a nevekkel meghosszabbították a stáblistát, ami így 15 perccel lett hosszabb!

(Bogi87)
 

A filmre a stúdiólogó még a megvásárlása után sem került fel.

(Bogi87)
 

A filmnek van egy alternatív változata is, ami nem annyira sokkoló, a mozis verzió végén látható rémítő megoldást maga Steven Spielberg javasolta.

(Bogi87)
 

A film eredeti befejezését megváltoztatták miután a Paramount megvette a terjesztési jogokat.

(Bogi87)
 

Micah Sloatnak az egyetemi évei alatt az intézmény tévéjénél mint kamerás dolgozott.

(Bogi87)