Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Parajelenségek (2007)

Paranormal Activity
Filmadatlap
 
15
Szereplők
18
Vélemények
44
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Eléggé ijesztő film, és érdekessége, hogy minden egy helyen játszódik, de mégsem unalmas egyáltalán. A horrorért rajongóknak biztosan bejön.

 
Deku   2017. 09. 13.

A sztori most nagyon oda tette magát, erős lett de nem kicsit. A hangulata volt az ami azonnal megfogott és szórakoztatott is Látványos és pörgős elemekkel van dúsítva. Ez bejött.


 
Norbert93   2018. 07. 18.

A zárójelenetet leszámítva annyira valósághű és igazi volt, hogy a mai napig borsódzik a hátam , ha az ágyból kirángatós jelenetre gondolok. Egy igazán jó horrorhoz elég egy jó ötlet és ötletes megvalósítás. Itt sikerült

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Ütős kis psicho-horror, ami azért odahat az ember tudatára, és elméjére elég rendesen. Elgondolkoztató, és félelmetes is egyben. Jól felépítették az egészet. Ajánlott! Újdonság, hogy egy helyszínen, és nagyrészt a hálószobában játszódik!!! Szuper ötlet volt, és bejött... én rendesen paráztam, és igen ezt a filmet azért csinálták!!!

 
TribeBubu   2015. 10. 28.

Irigylésre méltó és bámulatos alkotás. Engem ugyan nem rémisztett meg, de értem, miért rettegnek tőle sokan: a film egy ifjú pár otthonában játszódik, más helyszín nincs is. Nagy része pedig a hálószobában. Emiatt az ember még jobban fél, mert gyakorlatilag ott játszódik, ahol nézzük a filmet, és ahol majd aludni fogunk. Ügyes... Hogy akkor miért is tetszik egy horrorfilm, ami nem ijeszt meg? Hangulatos és jó a sztori. Továbbá szórakoztat az is, hogy a készítők a Hollywoodban készült horrorfilmek költségvetésének kevesebb, mint 1%-ából összehoztak egy olyan produkciót, ami messze felülmúlja az említett horrorokat :)

A film összbevétele 193 355 800 dollár volt (imdb.com).

 

A film a büdzsé ezerszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

Oren Peli saját elmondása szerint a Szellemirtók című filmtől borzasztóan félt.

(Bogi87)
 

Oren Peli a valóságban retteg a szellemektől.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.