Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Parajelenségek (2007)

Paranormal Activity
Filmadatlap
 
10
Szereplők
18
Vélemények
44
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Eléggé ijesztő film, és érdekessége, hogy minden egy helyen játszódik, de mégsem unalmas egyáltalán. A horrorért rajongóknak biztosan bejön.

 
TribeBubu   2015. 10. 28.

Irigylésre méltó és bámulatos alkotás. Engem ugyan nem rémisztett meg, de értem, miért rettegnek tőle sokan: a film egy ifjú pár otthonában játszódik, más helyszín nincs is. Nagy része pedig a hálószobában. Emiatt az ember még jobban fél, mert gyakorlatilag ott játszódik, ahol nézzük a filmet, és ahol majd aludni fogunk. Ügyes... Hogy akkor miért is tetszik egy horrorfilm, ami nem ijeszt meg? Hangulatos és jó a sztori. Továbbá szórakoztat az is, hogy a készítők a Hollywoodban készült horrorfilmek költségvetésének kevesebb, mint 1%-ából összehoztak egy olyan produkciót, ami messze felülmúlja az említett horrorokat :)


 
Greti0430   2015. 03. 26.

Rendkívül jó a rávezetése a filmnek. A végére már szinte hangerő nélkül néztem, mert annyira megijesztett, de film közben, meg maxon volt a hangerő, mert minden apró zajt hallani kell benne. Aztán jól kiugrott a szívem. Pulzus az egekben. Nagyon tetszik, az összes Paranormal Activity közül ez a legjobb.

 
Bogi   2016. 04. 30.

Izgalmas film és jól beharangozták, elhintették a marketingjét. Szerintem mindenki tudja, hogy milyen rejlik a "varázsa" a filmnek. A valósághű, veled is megtörténhet faktor miatt kelti a legnagyobb feszültséget ez a film. Az egész széria nagyon rendben van szerintem. Izgalmas popcorn film. Főleg moziban volt nagyon izgalmas. Kár hogy nincsenek ilyen visszatérő új premier dátumok bizonyos filmekből:D:)

 
avocados   2015. 08. 29.

Túl nagy volt a hype. Nekem ez az egész filmnézés úgy zajlott, hogy nagy várakozással ültem le, hogy ez nagyon jó lesz, végre rettegni fogok, ijesztő lesz stb. Nem. Vársz a semmire kb. Rossz.

 

A film a büdzsé ezerszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

Oren Peli saját elmondása szerint a Szellemirtók című filmtől borzasztóan félt.

(Bogi87)
 

Oren Peli a valóságban retteg a szellemektől.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.