Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
61%

Annabelle 3 (2019)

Annabelle Comes Home
Filmadatlap
 
26
Szereplők
20
Vélemények
25
Képek
10
Videók

Vélemények: Annabelle 3 (2019)

 
Félix   2020. 11. 11.

legújabb vélemény

0
Ez már jobban tetszik!

Ezt már jobbam tudom értékelni, mint az előző kettőt. Habár több para jelenetet kellett volna beletegyenek, de így is jó. Misztéria sem hiányzik belőle, elfogadható. Én nem bírom a horrorfilmeket, de ez valahogy bejött.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 12. 18.

a nap véleménye

2
Démoni házibuli

A Conjuring-franchise 2019-ben két filmmel is megörvendeztette a horrorrajongókat: először áprilisban ismerhette meg a nagyérdemű a mexikói folklórból átemelt La Llorana, vagyis a gyászoló asszony ijesztgetését, ezt követően pedig már a jól ismert ba... teljes kritika»


 
HETEDIK   2019. 06. 28.

3

Jól mutatja Hollywood működését, hogy egy ekkora szarról le lehet húzni egy harmadik bőrt is. Természetesen szinte semmi sem történik, kliséhegyek a köbön, meg itt van a misztikus baba, aki annyira rémisztő mint egy tál zabpehely. Őszintén szólva oly... több»

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

1

Még az első rész úgyahogy értelmes volt és tudott újat mutatni, de ez... Unalomig ismételt séma ijesztgetős semmitmondó elemekkel. Legalább az eredettörténetbe rakhatta volna egy normális, izgalmas csavart.

 
harnas1207   2019. 08. 05.

1

A Démonok közt univerzum filmjei kezdenek egyre szánalmasabbak lenni. Amivel kitűntek és másabbak voltak mint a mai tucat horrorok, azt már teljesen levedlették. Klisés és unalmas filmek követik egymást. Annabelle eleve egy gyenge ág, amit felesleges... több»

 
Hámori Balázs   2020. 09. 27.

1
Elég félelmetes... hogy hova süllyedt a Warren univerzum

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Őszintén szólva nem csalódtam, mivel nem is vártam ettől a filmtől semmit, tudtam, hogy nem lesz nagy durranás, de még így is rossz volt. Nem a látványra vagy a színészekre gondolok, meg egyébként, ha ez egy önálló film lenne, akkor egy tök átlag ho... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 02.

0

Drága Gary Dauberman és még drágább James Wan,kérlek benneteket ne csináljatok több Annabelle filmet,mert a lufi kipukkadt,a rétes már nagyon megnyúlt,és a padlás is tele van már.Elég!Ez sem sikerült,nincs már hitelesség,elfogyott a lendület.És ennyi.Kérünk új témát,új filmet,és sokkal jobbat,frissebbet.

 
BoBamburg   2019. 12. 02.

0

Az első rész az béna volt úgy, ahogy van. Aztán jött a második, az már lényegesebben korrektebb film lett, voltak egész szép pillanatai. Talán pont ezért, kissé bizakodva ültem neki a harmadik felvonásnak is. Amivel nem is lennének nagy bajok, de rém... több»

 
L.Regina   2019. 06. 27.

a nap véleménye

1
Annabelle házibulija

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a különböző filmes univerzumok, így a 2013-as Démonok között sikerét követően meg is született a Démonok Között Univerzum. Ennek a legújabb állomása az Annabelle 3, és az első két rész után a történet ismét War... teljes kritika»

 
Kanyi   2020. 08. 09.

0

Hat a 2 utan izgatottan ultem le a kanapera hogy meg nezzem de semmi koze az elodjehez es messze nem tudta hozzni azt a szintett.

 
Anti007   2019. 07. 03.

0
Annabelle hazatért... de volt már jobb formában

Vegyes érzéseket hagyott bennem Annabelle legújabb játszadozása. A Warner Stúdió egyik aranybányáját James Wan - Démonok között filmje indította el. A Démonok között mára már,egy univerzummá nőtte ki magát,az alárendelt hozzá kapcsolódó filmeknek köszönhetően,mint az Annabelle,az Apáca,vagy akár a Gyászoló asszony.... Ezek közül talán a legerősebb.ez az ocsmány kinézetű porcelán baba,Annabelle. Nekem tetszett az első rész,a második még jobban sikerült,és most a harmadiknál egy picit vissza léptünk. Nem rossz a film,és szórakoztató is,de mégis a sztori hiánya miatt,leginkább egy vidámparki szellemvasútként működik,mint filmként.A szereplők olykor teljesen indokolatlanul,és magyarázat nélkül válnak szét,hogy szólóban szembesüljenek,a rájuk leselkedő rémekkel. Egy egész estés hullámvasút,ami a sztori hiánya ellenére működik,a 80-as évek tinihorrorjába ágyazott,olykor kifejezetten szórakoztató poénoknak köszönhetően. A helyszín abszolút jól működik (Warren ház). Ettől félelmetesebb helyszínt,el se lehet képzelni. Nem csak a béna tapéta,és szűk sötét folyosói miatt,de ott van a szigorúan zárt szoba,tele elátkozott identitásokkal,démonokkal minden nyughatatlan gonosz lénnyel. De valójában itt ki is merül minden. Mindent össze vetve,azért ajánlom. Volt pár rész,amikor rendesen paráztam,de nem attól jó csak egy horror,ha a vége felé minden sarokból,ránk üvölt egy rémség. És könyörgöm! Ha ki van írva "Ne nyisd ki!" akkor ne nyisd ki az ajtót,vagy a vitrint! Köszi!

 
Dóra7.6   2019. 07. 13.

0

Sajnos nem történt benne semmi olyan, ami ne lenne feledhető. Nem volt rossz film, azért párszor ugrottam egyet a moziban, de ez mind a jump scare-ek miatt volt, emiatt utólag kicsit csalódott is vagyok. Valami hiányzott még ebből a filmből, de egyszeri megnézésre nyugodt szívvel ajánlom. :)

 
Mercy23   2019. 07. 03.

0

A film első fele elég unalmas és a főszereploi a filmnek legalábbis az eddigi főszereploi összesen pár percet szerepelnek a filmben. A film felénél kb beindul a történet. Tettek bele pár humoros részt is, szerintem erre nincs szükség egy ilyen filmben... En összesegebe egy 70 százalékot adnék neki.

3
 
freeman   2020. 08. 22.

0

király film

 
zimike   2020. 01. 02.

0
Megint kitört a frász...

James Wan maláj származású ausztrál filmrendező, forgatókönyvíró és producer megint KITETT MAGÁÉRT ! Leghíresebb filmjei a Fűrész horror filmsorozat, a Démonok között, az Insidious trilógia. Az Annabelle filmeknek nincs különösebb történetük ezek a filmek az úgynevezett IJESZTEGETŐS HORROR műfajába tartoznak és ott nagyon jól megállják a helyüket. Mégsem fantasztikus vagy elképzelhetetlen a filmben bemutatott történet, hiszen démonok voltak,vannak és lesznek .Sőt továbbmegyek VALÓSÁGALAPJA van a felvázolt történetnek .

 
Alexa Kiss   2019. 08. 02.

0

Nekem nagyon tetszett de nem azért mert jó volt, ha nem mert a legjobb színésznő szerepelt benne(vagy is nekem a kedvencem) Vera Farmiga szerintem fél haborito hogy Patrick Wilson és Vera Farmiga nem játszott többet 4-5 percnél néha néha fel bukkant... több»

 
19kiko19   2019. 07. 03.

0

Gyerekek, én teljesen becsináltam ettől a filmtől. Szeretem, ha egy film ennyire zsigerien tud rám hatni, de ez...néha már too much is volt talán. Elképesztően jó hangulatú film az Annabelle 3, és azt is megkockáztatom, hogy az egyik legjobb a szériá... több»

 
Józsi   2019. 07. 01.

0

Egyet kell értenem azokkal a kritikusokkal, hogy talán túlságosan az várható a filmtől, hogy további spin-offok érkeznek majd. A fő gondom ezzel az, hogy ahelyett, hogy csakugyan kapnánk végre egy olyan filmet, amely mer kockáztatni, ehelyett szétapr... több»

 
SunnyM   2019. 06. 30.

0

Remélem, hogy nem leszek itt egyedül ezzel a véleményemmel, de az Annabelle 3 szerintem eddig a legjobb Démonok között spin-off. A második résznél mérföldekkel erősebb, Az apácát pedig kenterbe veri. És azért van benne némi üzenet és mondanivaló is, ... több»

 
juliS   2019. 06. 28.

0

Az Apáca után bevallom, felüdülés volt ez a kitérő a Démonok között franchise-ban, de az alapfilmek közelében sincsen. Megvannak a maga parás részei, egy szóval sem állítom ennek az ellenkezőjét, de valahogy mégis súlytalan és tét nélküli az egész. A... több»