Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
40

A hírnök (2007)

The Messengers
Filmadatlap
 
22
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 01. 29.

Nem találtam az ok-okozati összefüggést a filmben. A pali gyilkolt, de már az ő idejében is voltak valami szellemek. Azok kik voltak. Mi szerepe volt a sok varjúnak?

 
Szilonka   2018. 08. 15.

Nem egy olyan film, amit még egyszer meg akar nézni az ember. A története nekem semmi újat nem adott.


 
moov18   2016. 02. 03.

Hm, elég régen láttam már a filmet, nem túl friss tehát az élmény. Valamikor tervezem az újranézését, de nehéz beiktatni egy ilyen frappáns filmektől hemzsegő időszakba. Kristen Stewart olyan akárcsak egy szürke kisegér, amit nem csodálok, hiszen egy évvel az Alkonyat előtt álltunk még időben. Jó, lehet szemét vagyok, de ez az igazság! Főként a Twilight filmeknek köszönhette azt, hogy igazi rivaldába került. Ebben a filmben unottnak tűnt, olyannak mint akinek húzzák a haját, amiért nem akar dolgozni. Nem volt valami színvonalas a teljesítménye, akárcsak maga a Hírnök című szösszenet. Hiányzott belőle egy építőelem, amely hatásossá tette volna a filmet, életre keltette volna a forgatókönyvet. Ezzel a kísérlettel viszont, megmaradt egy szimpla próbálkozásnak a műfajban. Próbálnak egy-egy hirtelen bevillanó képpel, esetleg egy-egy hanghatással hatást gyakorolni, nem túl nagy sikerrel. Számomra nem teremtette meg azt a légkört, amitől élvezhető lehetett volna. Hiányzott az elvárt, megkövetelt atmoszféra. Feszültségteremtésből elégtelenre vizsgázott, legalábbis nálam. Az igyekezet megvolt, az akarat megvolt, de valami hiba csúszhatott a gépezetbe, ugyanis nem lett túl markáns. Röviden-tömören: mint fentebb említettem, valóban régi filmélményeim közé sorolandó, de arra határozottan emlékszem, hogy sajnos időpocsékolásként éltem meg, unalmas volt és rossz utóízt hagyott maga után. Viszont próbálom pótolni az űrt a fejemben, eme filmmel kapcsolatban és esetleg újra megnézni, de akkor sem vélekedek majd másként!

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Aki nem borzadt el eléggé ajánlom a második részt. :) Sok újszerű nincs benne sok lépés logikátlan olt benne és elmaradtam az ok-okozati összefüggések is.

 
BoBamburg   2019. 01. 08.

Nagy bajok nincsenek a filmel, viszont nem is egy kiemelkedő vagy emlékezetes darab. Története sok újdonsággal nem kecsegtet, sőt nem is derül fény mindenre, viszont mivel nem is akar akar több lenni annál, mint ami, így végülis egy nézhető darab a maga módján. Szellemek mondjuk egész korrektúl néznek ki és ez a klasszikus kétezres évek feeling is jól állt neki,

 

A bemutatót követően előzmény filmet készítettek hozzá. A hírnök 2: A vég kezdete egy az egyben Todd Farmer forgatókönyvén alapszik.

(Bogi87 )
 

A hírnök c. film alapján egy képregényt is a piacra dobtak.

(Bogi87 )
 

A szellemfiút egy lány testesítette meg, Jodelle Ferland.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.