53% 50 szavazat
A hírnök 2: A vég kezdete

A hírnök 2: A vég kezdete

Messengers 2: The Scarecrow
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A 2007-es The Messengers /A hírnök/ második része voltaképpen előzményfilm. Ellentétben az eredeti alkotással, nem sok ismert névvel találkozhatunk a szereposztásban az elsőben Kristen Stewart, Penelope Ann Miller és John Corbett is szerepelt, viszont megismerhetjük John Rollins történetét, az egyszerű Észak-dakotai farmerét, aki miden erejével próbálja megmenteni birtokát és egybetartani széthullófélben lévő családját. Miután Rollins kihelyez egy titokzatos madárijesztőt a földjeire úgy tűnik, a szerencse mellé szegődik – a kérdés csak, hogy mibe fog ez neki kerülni

Forgatókönyvíró: Todd Farmer
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Bulgária
Premier: 2009.07.21.

A hírnök  (2007)

Claire Holt
Heather Stephens
Norman Reedus
Norman Reedus
Claire Holt
Atanas Srebrev
Richard Riehle
 
2019.01.20 BoBamburg

legújabb vélemény

Különösebben nagy bajok nincsenek a filmel, viszont apróbbak annál inkább. Kissé sok olyan jelenet és párbeszéd van benne, ahol az ember a fejét fogja, hogy wtf?! , de a végére már csak mosolyog ezeken. Na meg, hogy eléggé semmilyen és felejthető alkotás, de nem is erőlködik, hogy annál többnek tűnjön.

0
 
2016.05.14 ovejuna

Nekem ahhoz képest, hogy az előző rész nem tetszett, szerintem ez már egy fokkal jobbra sikeredett. Nem egy csavaros film, és hát sok jó színész játszik benne. Nem egy parádés alakítások ezek ugyan, de van bennük potenciál.

0
 
2015.08.12 duhaj

Az elgondolása elég érdekes lenne, viszont annyira B-kategóriás a megvalósítása, hogy már-már a nézhetetlenség határait súrolja. Sajnos inkább gusztustalan ez a film, semmint ijesztő.

0