Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
40

A hírnök 2: A vég kezdete (2009)

Messengers 2: The Scarecrow
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
Videók
 
BoBamburg   2019. 01. 20.

Különösebben nagy bajok nincsenek a filmel, viszont apróbbak annál inkább. Kissé sok olyan jelenet és párbeszéd van benne, ahol az ember a fejét fogja, hogy wtf?! , de a végére már csak mosolyog ezeken. Na meg, hogy eléggé semmilyen és felejthető alkotás, de nem is erőlködik, hogy annál többnek tűnjön.

 
ovejuna   2016. 05. 14.

Nekem ahhoz képest, hogy az előző rész nem tetszett, szerintem ez már egy fokkal jobbra sikeredett. Nem egy csavaros film, és hát sok jó színész játszik benne. Nem egy parádés alakítások ezek ugyan, de van bennük potenciál.


 
duhaj   2015. 08. 12.

Az elgondolása elég érdekes lenne, viszont annyira B-kategóriás a megvalósítása, hogy már-már a nézhetetlenség határait súrolja. Sajnos inkább gusztustalan ez a film, semmint ijesztő.

Claire Holt
Laurence Belcher
Heather Stephens
Norman Reedus
Norman Reedus
Claire Holt
Atanas Srebrev
Richard Riehle


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.