Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Halálos kitérő 2. (2007)

Wrong Turn 2: Dead End
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 16.

legújabb vélemény

0
Nem várt vendégek a forgatáson...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

2003-ban valamelyest egy új elképzelésű slasher horrort kaptunk egy egészen jó elképzeléssel (mutáns emberek az erdőben), ezáltal csak arra akarok kilyukadni, hogy az alapötletben voltak lehetőségek, amit az 1. részben jól ki is használtak. A 2. része egy tipikusnak mondható horror slasher folytatás. Kicsit kibővítették a mutáns emberek történetét, több mutáns került be, valamint női karakter, illetve több színésszel vágtak neki (több célpont, több gyilkolás). Semmi újat nem mutatott a "halálos erdő", pusztán ki lett bővítve, valamint mélyebben belementek a mutánsok múltjába. Időközönként voltak benne jó megoldások, ötletes jelenetek és sokszor gusztustalan képsorok (ami megdobja a film értékét). Az elején szép "robbantás" volt a nő kettévágása, ezzel be is indítottak a jó öreg slashert, szóval egyestés horrorfilmnek tökéletes. Amit hiányoltam valamelyest, az a karakterek hiányossága, semmi háttér, és a színészek sem voltak olyan hú de megnyerőek. A vége szerintem megmentette a filmet, amikor a "vacsorához" készültek az áldozatok, ott egészen izgalmas és látványos jeleneteket kaphattunk.

 
Kóborló   2021. 02. 05.

1
Halálos látogatók egy forgatáson

Kimondottan kedveltem a 2003-as, Halálos kitérő című filmet, és mivel hamarosan érkezik a legújabb rész (elméletileg 2021 elejére várható, és teljesen figyelmen kívül hagyja az első rész utáni részek történéseit), gondoltam, időszerű lenne elővenni e... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 09.

0

Brutálisan és kifejezetten jól és véresen indul. A történet semmi újat nem ad, de amiért megcsinálták, azt kegyetlenül az arcunkba tolja. Gore és slasher. Ennyit kínál, és nem többet. Ami nem tetszett, az a béna szakértő.

 
7ETEDIK   2017. 02. 04.

0

Zseniálisan indul. Ahogy kettévágják azt a bombázó szöszit, s a lábai kétfelé hullnak, majd a két részét szerencsétlennek vonszolják a "szörnyek", óriási rendezői húzás. Aztán....középszer. A büdzsé kicsinységét felesleges és unalmas pofázásokkal kom... több»

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Nem cáfolta meg az első rész sikerét. Egyszerű a történetet, izgalmas volt végig, már a kezdő jelenet megalapozta a hangulatot. Egyszer mindenképp ajánlom megnézni, persze csak ha van gyomrunk az ilyesfajta filmekhez, mivel azért elég embertelen a gyilkolászás benne.

 
moov18   2016. 02. 12.

0

Abszolút méltó folytatása az első résznek, sőt! Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de még azon is túltesz. Minden megvan benne ami az első részben, sőt még több is. Nem túl gyomorkímélőek a jelenetek, ha őszinte szeretnék lenni akkor úgy fogalmazné... több»

 
feketerigous   2016. 07. 27.

0

Nagyon jó folytatása az első Halálos Kitérő filmnek. Az egész film összes jelenete nagyon izgalmas volt számomra, de sajnos sok kiszámítható része volt. Az első része sokkal jobban tetszett. A történet azonban jó, de nem túl valósághű, kivéve ha hiszünk az ilyen dolgokban.

 

Joe Lynch-nek ez volt az első egész estés rendezése, korábban csupán egy rövidfilmet rendezett.

(Kóborló )
 

A filmet egyből dvd-s megjelenésre készítették, mozikban nem mutatták be.

(Kóborló )
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Nina terhes lett volna, de ezt végül megváltoztatták.

(Kóborló )
 

Az első színész, akit azonnal szerződtettek a filmhez, a Dale Murphy karakterét alakító Henry Rollins volt.

(Kóborló )
 

A forgatást 2006. május 29-én kezdték el, és 2006. június 30-ra már be is fejezték.

(Kóborló )