Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Halálos kitérő 2. (2007)

Wrong Turn 2: Dead End
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2021. 02. 05.

legújabb vélemény

1
Halálos látogatók egy forgatáson

Kimondottan kedveltem a 2003-as, Halálos kitérő című filmet, és mivel hamarosan érkezik a legújabb rész (elméletileg 2021 elejére várható, és teljesen figyelmen kívül hagyja az első rész utáni részek történéseit), gondoltam, időszerű lenne elővenni e... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2017. 02. 04.

0

Zseniálisan indul. Ahogy kettévágják azt a bombázó szöszit, s a lábai kétfelé hullnak, majd a két részét szerencsétlennek vonszolják a "szörnyek", óriási rendezői húzás. Aztán....középszer. A büdzsé kicsinységét felesleges és unalmas pofázásokkal kom... több»


 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 09.

0

Brutálisan és kifejezetten jól és véresen indul. A történet semmi újat nem ad, de amiért megcsinálták, azt kegyetlenül az arcunkba tolja. Gore és slasher. Ennyit kínál, és nem többet. Ami nem tetszett, az a béna szakértő.

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Nem cáfolta meg az első rész sikerét. Egyszerű a történetet, izgalmas volt végig, már a kezdő jelenet megalapozta a hangulatot. Egyszer mindenképp ajánlom megnézni, persze csak ha van gyomrunk az ilyesfajta filmekhez, mivel azért elég embertelen a gyilkolászás benne.

 
moov18   2016. 02. 12.

0

Abszolút méltó folytatása az első résznek, sőt! Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de még azon is túltesz. Minden megvan benne ami az első részben, sőt még több is. Nem túl gyomorkímélőek a jelenetek, ha őszinte szeretnék lenni akkor úgy fogalmazné... több»

 
feketerigous   2016. 07. 27.

0

Nagyon jó folytatása az első Halálos Kitérő filmnek. Az egész film összes jelenete nagyon izgalmas volt számomra, de sajnos sok kiszámítható része volt. Az első része sokkal jobban tetszett. A történet azonban jó, de nem túl valósághű, kivéve ha hiszünk az ilyen dolgokban.

 
ElfRider   2015. 06. 24.

0

Nekem nagyon tetszett, mert imádtam az első részt is. De megértem azokat , akiknek túl műanyag ez a erdei valóságsó amire ráültették az egészet. Sajna az a rész kicsit ront az összképen, de a többi rész ugyan olyan jól működik, mint az első részben, ... több»

Galéria (14)

Videók (1)

 

Joe Lynch-nek ez volt az első egész estés rendezése, korábban csupán egy rövidfilmet rendezett.

(Kóborló )
 

A filmet egyből dvd-s megjelenésre készítették, mozikban nem mutatták be.

(Kóborló )
 

Az eredeti forgatókönyv szerint Nina terhes lett volna, de ezt végül megváltoztatták.

(Kóborló )
 

Az első színész, akit azonnal szerződtettek a filmhez, a Dale Murphy karakterét alakító Henry Rollins volt.

(Kóborló )
 

A forgatást 2006. május 29-én kezdték el, és 2006. június 30-ra már be is fejezték.

(Kóborló )
 

A filmbéli Ninát alakító Erica Leerhsen szinte az összes jelenetét kaszkadőr nélkül csinálta végig.

(Kóborló )
 

Az egyetlen színész, aki visszatért az első részből, Wayne Robson (1946–2011) volt. Ő alakította az első részben a benzinkutast.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Joe Lynch állítása szerint közel 300 liter vért használtak fel a forgatások ideje alatt.

(Kóborló )
 

Egyes pletykák szerint az első rész egyik főszereplője, Eliza Dushku visszatért volna egy cameó erejéig ebben a részben, de ez végül nem valósult meg.

(Kóborló )