Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Halálos kitérő: Az örökség (2021)

Pach krve 7
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
25
Képek
4
Videók

Galéria (25)

Charlotte Vega
Charlotte Vega
Matthew Modine
Charlotte Vega
Charlotte Vega
Matthew Modine
Adain Bradley
Bill Sage
Charlotte Vega
Dylan McTee
Dylan McTee
Charlotte Vega
Adain Bradley
Adain Bradley
Charlotte Vega
Adrian Favela
Charlotte Vega
Adain Bradley
Charlotte Vega
Dylan McTee
Adain Bradley

Videók (4)

 
drg0602   2022. 02. 05.

legújabb vélemény

2

Semmi köze az eredeti Halálos kitérő filmhez. Viszont nem olyan rossz film. Az eleje a filmnek lassú, de ahogy kezd kibontakozni a történet, egyre jobban megtetszett. Egy biztos, hogy nem a régi Halálos kitérő folytatása! Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. 6/10

 
Kóborló   2021. 02. 15.

4
Felejts el mindent, amit eddig láttál a Halálos kitérő filmekben4

Az elmúlt hetek itthoni filmnézésének nagy százalékát a 2003-tól 2014-ig terjedő Halálos kitérő horrorfilm széria hat része tette ki, méghozzá két dolog miatt. Az egyik, hogy anno kimondottan kedveltem az első részét, amit még 2003-ban készítettek el... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2022. 01. 18.

3

Nem tudom eldönteni, hogy tetszett a film, vagy sem. Voltak benne elég fura dolgok, de mellette olyan csavar volt a végén, amire meg nem gondoltam, majd megint fura lezárás. Egyszer végül is meg lehet nézni.

 
János Antal   2021. 03. 07.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sajnos nekem nem tetszett, több okból sem. Először is semmi köze a többi Wrong Turn filmhez, bár ettől még lehetne jó. De nem az. Először is a karakterek egyikével sem tudtam azonosulni (irritáló hipszter gyerek, a már kötelező meleg pár stb). Másods... több»

 
stevepisti   2021. 03. 06.

1

Mindenképp pozitív csalódás volt nekem ez a film. Nem gondoltam volna, hogy ennyire el mernek rugaszkodni az eredeti sztoritól. A közel 2 órás játékidőtől először féltem egy kicsit, de ahogy haladt előre a film, és bontakozott ki a történet, egyáltal... több»

 
Di Canio   2021. 12. 01.

1

A cím ne tévesszen meg senkit, ebben már nincsenek benne a torz emberek, de nem is baj, tulajdonképpen így már semmi köze az eddigi Halálos kitérőkhöz. Az eleje kicsit lassan indult, de aztán csak jó film lett belőle, volt egy-két jó fordulat is benne.

 
HE7EDIK   2021. 03. 08.

3

Meglepően jó és csavaros. Engem a korábbi széria nem igazán nyűgözött le, de ez szerintem minden igényt kielégítő film lett. Van benne brutalitás, de nem öncélú és túltolt, mint a régieknél, valamint az alkotók vették a fáradságot a forgatókönyvnél, ... több»

A film összbevétele 4 062 346 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 14 366 250 forintot termelt. A hazai mozik összesen 8 673 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film bemutatója eredetileg 2020-ban lett volna, de a COVID-19 járvány miatt 2021-re tolták, és csupán nagyon rövid ideig volt látható az amerikai mozikban.

(Kóborló )
 

A forgatást már 2019. szeptember 9-én elkezdték, és 2019. november 2-re be is fejezték; a felvételeket az amerikai Ohióban rögzítették. 2020 elején további utómunkálatokat eszközöltek a felvételeken.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvírója, Alan B. McElroy szerint ezzel a filmmel akarják újraindítani a Halálos kitérő szériát.

(Kóborló )
 

Történetileg egyetlen Halálos kitérő filmhez sem kapcsolódik.

(Kóborló )
 
A Halálos kitérő-franchise zuhanó minőséggel lovagolta meg a 2000-es évek kaszabolós horrorjainak különböző kategóriát, hogy B-filmből Zs-kategóriássá váljon. Felmerült tehát a kérdés, mégis mi értelme van, a nyilvánvalóan (pénz) túl felújítani egy redneck-slashert? Halálos kitérő: Az örökség, enyhén spoileres kritikánk megválaszolja. több»
 
Persze nem lett pusztulat és tényleg lehetett élvezni, tehát nem mondom, hogy ne nézzétek meg, de ebben ennél azért több volt. Mindenesetre örülnék neki, ha végre pihentetnék már ezt a dolgot... több»
 
McElroy annyi fordulatot és mondandót akar belesűríteni a filmbe, ami egy sorozatra is elég lenne, ettől azonban képtelennek és megmagyarázatlannak érződnek azok, a végét pedig úgy túlcsavarja, hogy abba beleszédülünk. több»