Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
71%

Halálos kitérő: Az örökség (2021)

Pach krve 7
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
4
Videók

Galéria (25)

Charlotte Vega
Charlotte Vega
Matthew Modine
Charlotte Vega
Charlotte Vega
Matthew Modine
Adain Bradley
Bill Sage
Charlotte Vega
Dylan McTee
Dylan McTee
Charlotte Vega
Adain Bradley
Adain Bradley
Charlotte Vega
Adrian Favela
Charlotte Vega
Adain Bradley
Charlotte Vega
Dylan McTee
Adain Bradley

Videók (4)

 
Sabnock Sanatory   2021. 06. 20.

legújabb vélemény

2
Kellemes kommuna

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Először is tisztázzunk valamit! Reboot vagy remake? Egyik sem és mindkettő. Kaptunk ismételten egy "erdőbenmegtámadnakmenekülök" filmet, amit kb. más formában, más díszletben, más dramaturgiai szempontok szerint, más színészekkel, de kb. már ezerszer... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2021. 03. 08.

2

Meglepően jó és csavaros. Engem a korábbi széria nem igazán nyűgözött le, de ez szerintem minden igényt kielégítő film lett. Van benne brutalitás, de nem öncélú és túltolt, mint a régieknél, valamint az alkotók vették a fáradságot a forgatókönyvnél, ... több»

 
Kóborló   2021. 02. 15.

4
Felejts el mindent, amit eddig láttál a Halálos kitérő filmekben4

Az elmúlt hetek itthoni filmnézésének nagy százalékát a 2003-tól 2014-ig terjedő Halálos kitérő horrorfilm széria hat része tette ki, méghozzá két dolog miatt. Az egyik, hogy anno kimondottan kedveltem az első részét, amit még 2003-ban készítettek el... teljes kritika»

 
János Antal   2021. 03. 07.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sajnos nekem nem tetszett, több okból sem. Először is semmi köze a többi Wrong Turn filmhez, bár ettől még lehetne jó. De nem az. Először is a karakterek egyikével sem tudtam azonosulni (irritáló hipszter gyerek, a már kötelező meleg pár stb). Másods... több»

 
stevepisti   2021. 03. 06.

0

Mindenképp pozitív csalódás volt nekem ez a film. Nem gondoltam volna, hogy ennyire el mernek rugaszkodni az eredeti sztoritól. A közel 2 órás játékidőtől először féltem egy kicsit, de ahogy haladt előre a film, és bontakozott ki a történet, egyáltal... több»

A film összbevétele 4 062 346 dollár volt (imdb.com).

 

A film bemutatója eredetileg 2020-ban lett volna, de a COVID-19 járvány miatt 2021-re tolták, és csupán nagyon rövid ideig volt látható az amerikai mozikban.

(Kóborló )
 

A forgatást már 2019. szeptember 9-én elkezdték, és 2019. november 2-re be is fejezték; a felvételeket az amerikai Ohióban rögzítették. 2020 elején további utómunkálatokat eszközöltek a felvételeken.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvírója, Alan B. McElroy szerint ezzel a filmmel akarják újraindítani a Halálos kitérő szériát.

(Kóborló )
 

Történetileg egyetlen Halálos kitérő filmhez sem kapcsolódik.

(Kóborló )
 
McElroy annyi fordulatot és mondandót akar belesűríteni a filmbe, ami egy sorozatra is elég lenne, ettől azonban képtelennek és megmagyarázatlannak érződnek azok, a végét pedig úgy túlcsavarja, hogy abba beleszédülünk. több»