Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
63%

A titkok háza (2020)

The Rental
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Di Canio   2020. 12. 11.

legújabb vélemény

0

Alsó kategóriás horror, a kétharmadáig semmi nem történik, aztán egy sablonhorror lesz a vége, aminek a világon semmi értelme, nem tudjuk, ki és miért gyilkol.

 
Kóborló   2020. 12. 02.

2
Feszült thriller? Párkapcsolati dráma? Vagy egy slasher horror? Van itt minden...

Kíváncsi voltam erre a filmre, merthogy a legtöbb helyen igencsak érdekes egyvelegként emlegették, ami a horror és a thriller elemek egyfajta határmezsgyéjén egyensúlyozott. Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy a rendezését James Franco öccse, Dave Fra... teljes kritika»


 
stevepisti   2020. 12. 03.

2

Amennyire lassan és jól építkezik az első felében a film, annyira gyorsan vége is lesz. Kár volt ennyire hirtelen befejezni, egy picit lehetett volna még csűrni-csavarni a végét. Így a közepes szintet üti meg csupán.

 
Secret Lover   2020. 09. 30.

1

Dave Franco első rendezési próbálkozása aligha tökéletes, de vannak benne ígéretes megoldások, ami miatt mindenképpen meg fogom tekinteni a színész-rendező következő projektjét is. A hangulat megteremtése és a felvezetés mondhatni tökéletes volt, a f... több»

 
János Antal   2020. 12. 01.

1
Fura

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első 1 óra inkább a thriller, az utolsó fél óra a horror. Talán jobb lett volna, ha a thriller vonalat viszik tovább, ez így egy kicsit fura egyveleg volt. Spoiler!!! Szóval egész jól indul a már az elejétől fogva sejthető viszonnyal, a fura tulaj/házmesterrel, a kamerák miatti patthelyzettel, aztán jön "Jason" az utolsó 20 percre, és lekaszabol mindenkit. Az egész jól felépített sztorit egy csavar helyett inkább egy "mezei" sorozatgyilkossal zárják le. Kár érte... Mindenesetre azért egyszer nézhető szerintem.

Galéria (12)

Alison Brie
Jeremy Allen White
Alison Brie
Alison Brie

Videók (2)

A film összbevétele 2 806 123 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbéli Michelle szerepében látható Alison Brie 2017 márciusa óta a film rendezőjének, Dave Franconak a felesége.

(Kóborló )
 

Ez a film Dave Franco rendezői debütálása.

(Kóborló )