58% 80 szavazat
Bezártság

Bezártság

Locked In
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
15
Szereplők (15)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy viszony elindítja Linát egy titokzatos, árulással és gyilkossággal teli úton, és egy olyan összeesküvésbe vezeti, amely látszólag el akarja őt pusztítani. De ki az igazi áldozat?

(Hupka Adrián)

Rendező: Nour Wazzi
Forgatókönyvíró: Rowan Joffe
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023 | Netflix (2023.11.01.)

KULCSSZAVAK

 
2024.01.06 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Amikor a vagyon az úr

Az én házam, a te házad, az ő háza – mindenkit csak ez motivált a filmben. Thrillernek kissé könnyű volt, nem voltak benne mély rettegések, de rossznak se lehet mondani. Legjobb fazon az ápolónő volt, először azt hittem, kicsit flúgos – vagy igen? :)

0
 
2023.11.02 szemtelen

Gyilkos unalom

A forgatókönyv S. J. Watson - Before I Go to Sleep c. élvezetesen tömény thrillere alapján készült, egy libanoni rendező bemutatkozó alkotása. A tapasztalatlan kezek által tákolt produktum pedig egy elég gyenge, alulkészült termék, aminek a fogyasztása nekem nem volt kellemes. Vannak kérdőjelek, az időben mindenfelé ugráló visszaemlékezések, váltakozó nézőpontok, rejtett napló, ingyenes szexjelenetek, nagy adag vérfertőzés, femme fatales, de mindez itt becsapósan kevés, és kegyetlenül átveri a nézőt az elvárt műfaji alaphangulat terén, hiszen a film elfelejt minket izgalomba hozni. A történet kiszámítható, a tálalás nyájas, nagyon hiányzik a feszültség, a rejtély, a dráma. Nem éppen műfaj jellemző a hosszú, elnyújtott jelenet, vagy amikor éppen a szereplők kedélyesen bámulják egymást. A „Bezártságból” hiányzik a lebilincselő hangulat, nem eléggé thriller, és a „csavar” már jóval a csúcspont előtt kitalálható. Aki bezártságra és egy jó filmre vágyik egy éjszakára, az szerintem kerülje ezt a behízelgő filmes próbálkozást.

1
 
2023.11.01 RigbyTheMad Nézhetetlen

Szánalmas

Sajnos volt egy oldal, aminek hittünk, hogy nincs benne semmi szex vagy meztelenség. Megnéztük, és van benne. Három-négyszer is volt benne. Ami szánalmas, nem is értem, minek kell a filmekbe belerakni, amikor aki ilyet akarna nézni, 2 kattintás a neten. Szánalmas húzás ez mindig a rendezőktől és a színészektől is. Jó, hogy lehet tekerni, olyan 30 perc alatt meg lehetett nézni a filmet. Története, mondanivalója, értelme nulla ennek a filmnek.

1
 
2023.11.07 blaise.judge

Mint a skandinávok

Szerintem nagyon jó kis thriller. Olyan, mint a skandináv filmek. Vannak benne kiszámítható részek, és helyenként lassú, de ettől függetlenül folyamatosan fenntartotta az érdeklődést a végkifejlet iránt.

1
 
2023.11.01 Chabee

Olcsó szórakozás, egy erotikus thriller, amiben több a felszínesség, mint tartalom. Érdemes kihagyni.

1