Az Annabelle a Démonok között (2013) folytatása, mely azt meséli el, ami a korábbi filmből kimaradt. John Form egy csodálatos, régi babával lepi meg terhes feleségét, Miát. Azonban a család nem sokáig örülhet a békés hétköznapoknak, ugyanis egy sátánista szekta tagjai megtámadják őket. A… több»
Maga a sztori elmegy, de a filmben az események egyszerűen bénák. Rengeteg hiba van a filmben, rengeteg. Sőt, még nem is kellett volna elkezdeniük, szerintem a színészek se túl erősek. Tökéletesen döntötök, ha kihagyjátok.
Amennyire felkapott és sikeres lett 2017 nyarán az Annabelle második része, az első fejezetet legalább ugyanannyira a sárba tiporta még 2014-ben. A látottak alapján (igaz, ez részemről csak az Annabelle 1-re értendő) ezzel teljesen egyet is tudok ért... teljes kritika»
A Warren-féle múzeumban ez a felirat olvasható a baba démonbiztos doboza mellett: „Figyelmeztetés: Semmiképpen ne nyisd ki!”
(JRD )Az eredeti babát Johnny Guelle gyermekkönyvíró által 1915-ben megalkotott Raggedy Ann („Rongyos Ann”) karakter mintájára készítették.
(JRD )Az eredeti babát egy lány kapta a 28. szülinapjára. A lakásban egy idő után fura dolgok történtek, melyeket nemcsak a baba tulajdonosa, hanem annak lakótársai is észrevettek. Végül papot hívtak, de a pap nem hitt a baba démoni és/vagy gonosz erejében, így az ördögűzés sikertelen lett.
(JRD )Annabelle baba nem úgy néz ki a valóságban, mint a filmben. A valóság túl prózai lett volna egy horrorhoz, így az említett Annabelle rongybabát lecserélték egy rideg kinézetű, kopottas porcelánbabára.
(JRD )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »