Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
58

A fekete ruhás nő 2: A halál angyala (2014)

The Woman in Black 2: Angel of Death
Filmadatlap
 
30
Szereplők
26
Vélemények
17
Képek
11
Videók
 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 04. 18.

legújabb vélemény

SZAR

27 perc után 0 cselekmény.

 
indingo   2017. 10. 04.

Az első rész hangulatban és történetben is jobban tetszett. És igazából sok köze nem volt az eredeti sztorihoz. Egynek elment, de nem éreztem különlegesnek a filmet.


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Tetszett a film, szerencsére nem az a vértocsogós fajta. A hangulat képernyőn is átjött. Daniel azért hiányzott nekem a filmből. A történetben maradtak még bennem kérdések.

 
VvV   2018. 12. 01.

Ezzel a résszel is ki voltam békülve. A története nem annyira kerek, mint DR féléé, de így is okozott kellemes perceket.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Egyszerűen volt érdekes a története, kicsit azért lehetett volna összetettebb és bonyolultabb. Látványban és hangulatban bejött a film, de nem nézném újra.

 
MidoD7 Nézhetetlen  2018. 09. 27.

Már az első rész se lopta be magát a szívembe de gondoltam adok egy lehetőséget ennek is. Sajnos ez ha lehet még jobban alá lőtt az elődjének. Teljesen halálra untam magam a film ideje alatt. Színész játékról nem nagyon beszélhetünk mert semmi értelme nem volt. Talán annyi volt a jó benne, hogy itt nem éreztem Harry Potter hatást Radcliffe hiánya által. Nagyon tucat horror.

 
TribeBubu   2015. 11. 12.

A sztori nagyon elcsépelt volt. Ellenben minden más nagyon jó volt. A képi világ igazán horrorba illő, ügyesek voltak színészek, a hangkeverés pofás és bámulatosak a díszletek. Vagyis a forgatókönyvírónak dádá, a többi stábtagnak pacsi. De sajnos ez az összkép még mindig csak három csillagra elég.

Jeremy Irvine
Leanne Best
Phoebe Fox
Oaklee Pendergast
Oaklee Pendergast
Phoebe Fox
Phoebe Fox
Amelia Pidgeon
Phoebe Fox
Jeremy Irvine
Phoebe Fox
Phoebe Fox
Oaklee Pendergast
 
Sok újdonságot nem ígér: elhagyatott romos ház, nyikorgó bútorok, állandó félhomály, sírkövek, erdők és mocsarak, hátborzongató gyerekrajzok és halott szemű porcelánbabák. Amit ígér, azt viszont maradéktalanul teljesíti. Eltűnőben lévő történetek, melyeknek emlékét csak besárgult fényképek őrzik, elfeledett kísértethistóriák, amelyek egyszer csak végzetesen ijesztő valósággá válnak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.