Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Oculus (2013)

Oculus
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
57
Képek
1
Videók

Galéria (57)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 06. 02.

legújabb vélemény

0

Sajnos ez a film nem volt túl tartalmas, pedig ígéretesen indult. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy alig történik benne valami, ha mégis, az pedig eléggé sablonos és "ezerszer látott". A befejezése tök jó lenne, de a béna vágás és idősíkok közötti folyamatos ugrálás ezt is lerontotta.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Elég lapos horrorfilm volt. Semmi egyediség nincs benne. Jobban hasonlított számomra egy paródiára inkább, mint egy önálló filmre. Azért egyszer meglehet nézni.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Pszichohorror? Nem tudnám ezt az erősen középszerű filmet behatárolni. klisés, erőltetett, és unalmas maga a történet...a színészek próbálták jól előadni az egészet,de így is lapos. Sajnálom, mert azt hittem sokkal jobb lesz.

 
dulkap   2015. 10. 03.

0

Sajnos semmi értékelhetőt nem adott számomra a film. Mintha forgatókönyv nem is lett volna, csak egy vázlat, amibe próbálnak minden titokzatos és megmagyarázhatatlan dolgot beleerőltetni. Árad a filmből az izzadságszag és a klisék. A film szépen csor... több»

 
Berto49   2018. 03. 03.

0

Régen láttam ilyen ijesztgetős misztikus horrort! A címe valószínűleg egy latin szó, igen sok jelentése van, többek között: figyelés, pillantás, szemmel tart, tekintet. Egy antik tükör a „bűnös”, az okoz minden rémisztő dolgot, vagy Tim, az öccse tén... több»

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2019. 12. 21.

0
Többiek finoman fogalmaztak....

Egy idegesítően lapos,történetmentes nulla minősítésű film,aki le tudja írni hogy pontosan miről szól azt díjaznám!! Az egész egy összevissza ugráló kusza történet,nem is tudom akik ezt összehozták meg e nézték a végeredményt.....

 
Syracuse   2015. 06. 30.

0

Egyrészt nincs új a nap alatt, túl sokat ne várjatok tőle, beállhat a többi tükrös marhaság közé. Viszont a drámai rész nagyon ott van, a színészek (a gyerekek is) tökéletesen benne vannak a szerepükben, én tényleg elhiszem, hogy megőrültek. Mondhatn... több»

A film összbevétele 44 043 910 dollár volt (imdb.com).

 

Az árverésen, ahol a tükröt eladják, elhangzik, hogy az a Levesque Ingatlantól származik. Paul Levesque a HHH néven ismert pankrátor, a World Wrestling Entertainment szupersztárja, a WWE Studios pedig a film egyik producere.

(kázsé)
 

A forgatás 24 napig tartott.

(kázsé)
 

Bár a filmet 2012-ben forgatták, és levetítették a 2013-as Torontói Filmfesztiválon, a valódi bemutatóra csak 2014-ben került sor.

(kázsé)
 

A forgatókönyvben minden múltbeli jelenet dőlt betűvel volt szedve, hogy meg tudják őket különböztetni a többi jelenettől.

(kázsé)
 

A film alapjául szolgáló kisfilmben mindössze egyetlen ember és egy tükör szerepelt.

(kázsé)
 
Összeségében még így is, minden gyengesége ellenére magasan az átlagos horrorvonal felett áll ez a film. Ha merészebb lett volna és tényleg egy szűk közönséget célzott volna meg az alkotásával, akkor igazán maradandót alkothatott volna. több»