Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
65%

Oculus (2013)

Oculus
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
57
Képek
1
Videók

Galéria (57)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 06. 02.

legújabb vélemény

0

Sajnos ez a film nem volt túl tartalmas, pedig ígéretesen indult. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy alig történik benne valami, ha mégis, az pedig eléggé sablonos és "ezerszer látott". A befejezése tök jó lenne, de a béna vágás és idősíkok közötti folyamatos ugrálás ezt is lerontotta.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Elég lapos horrorfilm volt. Semmi egyediség nincs benne. Jobban hasonlított számomra egy paródiára inkább, mint egy önálló filmre. Azért egyszer meglehet nézni.

 
dulkap   2015. 10. 03.

0

Sajnos semmi értékelhetőt nem adott számomra a film. Mintha forgatókönyv nem is lett volna, csak egy vázlat, amibe próbálnak minden titokzatos és megmagyarázhatatlan dolgot beleerőltetni. Árad a filmből az izzadságszag és a klisék. A film szépen csor... több»

 
Berto49   2018. 03. 03.

0

Régen láttam ilyen ijesztgetős misztikus horrort! A címe valószínűleg egy latin szó, igen sok jelentése van, többek között: figyelés, pillantás, szemmel tart, tekintet. Egy antik tükör a „bűnös”, az okoz minden rémisztő dolgot, vagy Tim, az öccse tén... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 24.

0

Pszichohorror? Nem tudnám ezt az erősen középszerű filmet behatárolni. klisés, erőltetett, és unalmas maga a történet...a színészek próbálták jól előadni az egészet,de így is lapos. Sajnálom, mert azt hittem sokkal jobb lesz.

 
Syracuse   2015. 06. 30.

0

Egyrészt nincs új a nap alatt, túl sokat ne várjatok tőle, beállhat a többi tükrös marhaság közé. Viszont a drámai rész nagyon ott van, a színészek (a gyerekek is) tökéletesen benne vannak a szerepükben, én tényleg elhiszem, hogy megőrültek. Mondhatn... több»

 
hell.l   2017. 05. 03.

0

Nem rossz film, egyszer meg lehet nézni, de tipikusan ez is az a típusú film, amellyel az előzetesek alapján nagyobb elvárásai vannak a nézőnek. Tipikus egyszer nézős.

A film összbevétele 44 043 910 dollár volt (imdb.com).

 

Az árverésen, ahol a tükröt eladják, elhangzik, hogy az a Levesque Ingatlantól származik. Paul Levesque a HHH néven ismert pankrátor, a World Wrestling Entertainment szupersztárja, a WWE Studios pedig a film egyik producere.

(kázsé)
 

A forgatás 24 napig tartott.

(kázsé)
 

Bár a filmet 2012-ben forgatták, és levetítették a 2013-as Torontói Filmfesztiválon, a valódi bemutatóra csak 2014-ben került sor.

(kázsé)
 

A forgatókönyvben minden múltbeli jelenet dőlt betűvel volt szedve, hogy meg tudják őket különböztetni a többi jelenettől.

(kázsé)
 

A film alapjául szolgáló kisfilmben mindössze egyetlen ember és egy tükör szerepelt.

(kázsé)
 
Összeségében még így is, minden gyengesége ellenére magasan az átlagos horrorvonal felett áll ez a film. Ha merészebb lett volna és tényleg egy szűk közönséget célzott volna meg az alkotásával, akkor igazán maradandót alkothatott volna. több»