Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

A gyászoló asszony átka (2019)

The Curse of la Llorona
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
30
Képek
8
Videók

Galéria (30)

Linda Cardellini
Linda Cardellini
Roman Christou
Marisol Ramirez
Michael Chaves
Jaynee-Lynne Kinchen
Michael Chaves
Raymond Cruz
Michael Chaves
Linda Cardellini

Videók (8)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 06.

legújabb vélemény

0

Szánalmas,és gyerekes a kivitelezés,és megvalósítás.A nagy csinnadrattával beharangozott film semmit nem mutat,és semmi értéket sem képvisel.Egyszerűen szégyen,hogy a mai kor rendezőinek csak ennyire telik,természetesen tisztelet a kivételnek,bár az ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 09. 06.

a nap véleménye

1
Sírj csak La LLorona!

Az idén áprilisban bemutatott A gyászoló asszony átka immár a hatodik film a 2013-ban útnak indított Démonok között franchise keretében. Részben a horror-reneszánsznak, részben az első Conjuring film újdonságának köszönhetően kétségkívül egy (anyagi ... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2019. 04. 21.

1

James Wan producersége alatt sorra jönnek ki az ilyen futószalagon gyártott kliséhegyek. Ha egyet láttál, láttad az összeset...

 
indingo   2020. 03. 22.

0

A története rém gyenge volt. A csúcspont a kuruzslónak a tojásokkal való bohóckodása volt. Idegesítő hanghatások és üvöltözések, attól még nem lesz félelmetes egy film.

 
BoBamburg   2019. 10. 29.

1

Tipikus mai tucat horror, ami nélkülöz minden kreativitást és újítási szándékot. Oké, a trailer is sejtette már, hogy ez bizony ilyen lesz, meg lássuk be, minden évben kijön pár ilyen jellegű hollywoodi [email protected], amiket az ember megnéz, aztán gyorsan el ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

0

Általánosságban nem szeretem a horrort, de ez kivételesen nagyon tetszett. Nagyon jól használták fel a háttértörténetet, és a főszereplő anyának nagyon örültem. Nagyon hiteles volt. Persze ijesztget rendesen a film, de nem az kapja a főszerepet szerencsére.

 
harnas1207   2019. 05. 02.

0

A film elég sablonos, főként az eleje. Egymás után jönnek a "2 perc tatatatata és bumm ijesztés" jelenetek. Maga a sztori se túl érdekes és a Démonok között hangulatot se nagyon éreztem. Mégis ennek ellenére működött a dolog, hozta azt, amit az előze... több»

A film összbevétele 123 133 739 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 85 670 300 forintot termelt.

 

Ritkán szokott előfordulni, hogy egy filmbeli tárgy cameózik. Most mégis felbukkant a filmben egy "hősnő": Annabelle, a baba. Igaz, valószínűleg részben ezzel a jelenettel akarták ezt a filmet a Démonok között univerzumához kötni, és ezek szerint Perez atyával. Viszont szerintem ezt a szálat a filmben kicsit összecsapták.

(Attila G.)
 

La Llorona a történetben szereplő szellemet a mexikói szülők arra használják a rémtörténeteikben, hogy gyermekeik ne akarjanak éjszaka az utcán bóklászni.

(Thibo84 )
 

A szintén a Démonok között franchise-hoz tartozó Annabelle-ből (2014) ismert Tony Amendola-t ismét Perez atya szerepében láthatjuk A gyászoló asszony átkában.

(hp)
 

A többnyire televíziós sorozatok mellékszereplőjeként ismert Raymond Cruz első hollywodi filmszerepe.

(hp)
 

A Démonok között franchise atyja, James Wan számos interjúban méltatta az elsőfilmes Michael Chavest. Wan annyira elégedett volt a direktorral, hogy rábízta a Démonok között 3 rendezői székét is.

(hp)
 
A legeslegnagyobb baj az atmoszféra totális hiánya. Nincs rendes felvezetés, nincs suspense, minden kiszámítható, mint egy igazi iparosmunka, határozott időközönként bevillanó jump scare-ekkel felpumpálva. Üres, lelketlen egy fércmű, amit erőszakkal szuszakoltak be a Démonok között-univerzumba, teljesen feleslegesen. 18 év felettieknek és horrorfanok számára kerülendő, hagyjuk meg ezt a hulladékot a tinédzserek számára, az ő inger küszöbéküket talán még eléri. Talán. több»
 
A gyászoló asszony átka ugyan nem pusztítóan rossz, de nem tudom egy kellemes alkotásnak nevezni. több»
 
...a klisék egész ügyes egymásra pakolgatása ennyire elég, s bizony ráférne már az univerzumra, ha emlékezetesebb paradarabok érkeznének a gyártósorról. több»