Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

A gyászoló asszony átka (2019)

The Curse of La Llorona
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
19
Képek
8
Videók
 
fijass   2019. 04. 16.

Nagyon sokat vártam ettől a filmtől, azt reméltem, hogy majd legalább annyira hidegrázós lesz mint a Démonok között, de sajnos még csak meg sem közelítette, persze kérdés, hogy mennyire jogos ilyen elvárásokat támasztani egy filmmel kapcsolatban. Mindenesetre szerintem ez simán csak egy tucatfilm ebből a műfajból, amit ugyan egyszer meg lehet nézni, de én személy szerint nem érzek rá újabb késztetést, hogy ismét megnézzem még valaha.

 
majkymi   2019. 04. 14.

Elképesztően ütős hangulatú film, az már egyszer biztos, ráadásul engemet a képi világa is teljesen bedarált, a koncepció valahol mégis ott bicsaklott meg nálam, hogy mivel annyira műfaji klisékből építkezik a sztori, hogy a cselekmény végül egyre inkább kiszámítható lett. Jól összerakott film A gyászoló asszony titka, de annyi biztos, hogy szerintem ebből nem lesz kultfilm.

 

La Llorona a történetben szereplő szelemet, a mexikói szülők arra használják rémtörténeteikben, hogy gyermekeik ne akarjanak éjszaka az utcán bóklászni.

(Thibo84 )
 

A szintén a Démonok között franchise-hoz tartozó Annabelle-ből (2014) ismert Tony Amendola-t ismét Perez atya szerepében láthatjuk A gyászoló asszony átkában.

(hp)
 

A többnyire televíziós sorozatok mellékszereplőjeként ismert Raymond Cruz első hollywodi filmszerepe.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.