64 Horror Park  (2018)

Már csak napok kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Gregory Plotkin filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 6 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Hamarosan a mozikban az ősz egyik leghátborzongatóbb horrorja (Horror Park), mely a zsáner hazai népszerűsége miatt minden bizonnyal szép sikerekre számíthat. A produkciót Blair Butler, Akela Cooper, William Penick, Chris Sey és Seth M. Sherwood forgatókönyve alapján Gregory Plotkin rendezte (Parajelenségek: Szellemdimenzió, Horror Park), míg a főbb szerepeket Tony Todd, Bex Taylor-Klaus, Amy Forsyth, Reign Edwards, Christian B. James, Matthew Mercurio és Roby Attal alakítják.

Íme tehát 6 tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A Horror Park Gregory Plotkin csupán második egészestés filmje, de horrorfilmek vágójaként és a sorozatok világában már rengeteg tapasztalatot szerzett.
  • A film zenéjét az ikonikus Bear McCreary szerezte, akinek a dallamai olyan horrorokban csendültek fel, mint a The Walking Dead, a 10 Cloverfield Lane vagy a Boldog halálnapot.
  • A Horror Park alkotói, a Six Flags és a CBS a film kapcsán egy tematikus 'parkot' nyitottak, ahol a rettegés megszállottjai és az adrenalinfüggők maguk is ízelítőt kaphattak abból, amit a film főszereplői átéltek.
  • A film mögött egy igazi horror veterán csapat sorakozott fel. Gale Anne Hurd producer olyan filmeken és sorozatokon dolgozott, mint a The Walking Dead vagy a Terminátor, de a rendező, Gregory Plotkin számára sem ismeretlen a horrorfilmes terep. Ő rendezte a Parajelenségek: Szellemdimenziót, valamint ő volt a vágója a Tűnj el!-nek és a Boldog halálnapot-nak is.
  • A gyilkos maszkját a Tony Gardner vezetésével működő Alterian, Inc tervezte, ugyanaz a cég, akik a Boldog halálnapot, vagy a Sikoly gonosztevóinek maszkjait is megalkotta.
  • A film forgatása 2018. áprilisában kezdődött meg Atlantában, Georgia államban, és április 13-án ért véget.

Hazai premierdátum: 2018.09.27.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: