Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
41
Képek
6
Videók
Horror Park
 
HETEDIK   2018. 10. 14.

Ötletes felütés volt a manapság egyre népszerűbb horrorcirkusz alapján filmet forgatni és a megvalósítás is egész jó lett. Van egy-két gyengébb pillanat, de összességében egy feszült és helyenként egész brutális horrorfilm lett, Plotkin járatossága a műfajban érződött. A szereplők fiatalok, csupán magukat kellett játszaniuk de egyikük sem volt irritáló, a főszereplő csajszi sokszor átment fapofába, valami tehetségesebb kiscsajra is oszthatták volna a szerepet. Nem tökéletes, de jól átadja ezeknek a cirkuszoknak a lényegét és a befejezés zseniálisra sikeredett. Kiemelkedik a mostani tucathorrorok közül.

 
MMcFly2015   2019. 02. 04.
Sablonos horror, amit a díszlet tesz többé

Felkészültem az előzetes alapján a legklisésebb tini-horrorra. A film első fél órája csak megpecsételte ezt az állításom. A bevezetés a tini főszereplők világába visz bele leginkább, ami számomra borzasztó irritáló, így talán a karaktereket nincs is esély megkedvelni/megismerni. Amint a címet adó Horror-park lesz a helyszín, a látványvilág tesz arról, hogy véletlen sem unatkozzunk a film megtekintése során. A helyszín így megkreálva óriási ötlet volt, tényleg nem csak a kamaszokat levadászó magányos gyilkos miatt van jelen a feszültség, hanem szimplán a díszletek hoznak olyan atmoszférát, hogy együtt menjünk be a szereplőkkel. A 80 perces játékidő nem is akar többet kínálni, nem próbál a bevált horror-recepttől eltérni. Halloween környékén baráti társasággal eléri a szórakozás célját. Akiknek bejöttek a régi Sikoly filmek, vagy esetleg az arról készült sorozat, akkor ez az ő filmjük! Engem a film lezárása nagyon megfogott, az utolsó fél perc megpiszkálta az agyam azon részét, hogy szívesen megnéznék egy folytatást.


 
indingo   2019. 02. 12.

Az ötlet a látvánnyal rendben volt, csak egy normális történet hiányzott. Ok-okozatból semmit se tudtunk meg. Több lehetősége is lett volna a gyilkosnak, hogy megölje a főszereplő csajt, de persze mindig életben hagyta.

 
Timcsi   2019. 02. 18.

SPOILER Nem tetszett, hogy semmit sem tudunk meg a gyilkosról. Ki és miért gyilkol. Így pont a lényege veszik el.

 
BoBamburg   2018. 10. 09.

Hangulatos darab, habár egy picit több mészárlást és vért még elbírtam volna. De ettől függetlenül tényleg rendben van, tetszett az erős színek használata, az dobott azért a hangulatán, karakterek okék voltak, történet nem nagy eresztés de ötletes volt, amolyan egyszerű de nagyszerű film.

Amy Forsyth
Reign Edwards
 
Kezdjük azzal, hogy a díszlettervezőnek simán kijárna ezért egy Oscar-jelölés. több»
 
A sok dicséretem ellenére azért leszögezném, hogy érdemes ezt a filmet a helyén kezelni. Egy kellemes és érdekes horror élmény, amit mindenképp érdemes moziban nézni, legfőképpen a hangulata és a gyönyörű díszletei miatt. több»
 
"A „Horror Park” pedig szinte mindenben klisés, még a helyszín sem teljesen új keletű, de legalább azon látszik, hogy elpepecseltek vele. Sokkal többet, mint a forgatókönyvvel." több»
 

A film becsült költségvetése 5,5 millió dollár volt, amit csupán Amerikában már a nyitóhétvégén vissza is termelt.

(Creeps13)
 

A Horror Park Gregory Plotkin csupán második egészestés filmje, de horrorfilmek vágójaként és a sorozatok világában már rengeteg tapasztalatot szerzett.

(hp)
 

A film zenéjét az ikonikus Bear McCreary szerezte, akinek a dallamai olyan horrorokban csendültek fel, mint a The Walking Dead, a 10 Cloverfield Lane vagy a Boldog halálnapot.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.