Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
18
Vélemények
41
Képek
6
Videók
Horror Park
Amy Forsyth
Reign Edwards
 
Zsófi   2019. 11. 20.

legújabb vélemény

Hááát őszintén sajnálom, hogy erre a filmre pazaroltam 1,5 órát. Látványilag jó de egyébként unalmas és az sem derül ki hogy a pasi miért gyilkol...

 
HETEDIK   2018. 10. 14.

Ötletes felütés volt a manapság egyre népszerűbb horrorcirkusz alapján filmet forgatni és a megvalósítás is egész jó lett. Van egy-két gyengébb pillanat, de összességében egy feszült és helyenként egész brutális horrorfilm lett, Plotkin járatossága a műfajban érződött. A szereplők fiatalok, csupán magukat kellett játszaniuk de egyikük sem volt irritáló, a főszereplő csajszi sokszor átment fapofába, valami tehetségesebb kiscsajra is oszthatták volna a szerepet. Nem tökéletes, de jól átadja ezeknek a cirkuszoknak a lényegét és a befejezés zseniálisra sikeredett. Kiemelkedik a mostani tucathorrorok közül.


 
indingo   2019. 02. 12.

Az ötlet a látvánnyal rendben volt, csak egy normális történet hiányzott. Ok-okozatból semmit se tudtunk meg. Több lehetősége is lett volna a gyilkosnak, hogy megölje a főszereplő csajt, de persze mindig életben hagyta.

 
Szilonka   2019. 07. 31.

Nem túl emlékezetes darab. Az ötlet maga jó, meg a látványa is érdekes volt, de sok újat nem adott a film.

 
Kóborló   2019. 07. 22.

Csuda jó park ez a horror park

Egy nagy horrorfilm kedvelővel is elő-elő fordulhat az, ami velem ezzel a filmmel kapcsolatban. Anno, mikor bemutatásra került idehaza jelen filmünk, hallottam róla, sőt még az előzetesét is volt szerencsém megnézni, de valahogy nem éreztem különösebb késztetést arra, hogy elmenjek rá a mozikba (amit most már igencsak bánok), és e film megtekintésének hiányát afféle "teszek egy próbát vele" hangulatban pótoltam, de semmi fajta különösebb elvárásom nem volt vele kapcsolatban. Ennek a végeredménye pedig az lett, hogy nagyon is kellemesen csalódtam benne. Pontosan nem tudom szavakba önteni, hogy mi nem fogott meg az előzetese alapján, de lehet, hogy az, amit a legtöbb fórumon írtak róla, misze... több»

 
Kezdjük azzal, hogy a díszlettervezőnek simán kijárna ezért egy Oscar-jelölés. több»
 
A sok dicséretem ellenére azért leszögezném, hogy érdemes ezt a filmet a helyén kezelni. Egy kellemes és érdekes horror élmény, amit mindenképp érdemes moziban nézni, legfőképpen a hangulata és a gyönyörű díszletei miatt. több»
 
"A „Horror Park” pedig szinte mindenben klisés, még a helyszín sem teljesen új keletű, de legalább azon látszik, hogy elpepecseltek vele. Sokkal többet, mint a forgatókönyvvel." több»

A film összbevétele 11 107 431 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 37 013 638 forintot termelt. A hazai mozik összesen 30 849 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film két főszereplőnőjét, Amy Forsyth-t és Bex Taylor-Klaus-t meghallgatták a 2015-től futó MTV-s Sikoly sorozat főszerepére, amit végül Bex Taylor-Klaus tudott megszerezni magának.

(Kóborló )
 

A film becsült költségvetése 5,5 millió dollár volt, amit csupán Amerikában már a nyitóhétvégén vissza is termelt.

(Creeps13)
 

A Horror Park Gregory Plotkin csupán második egészestés filmje, de horrorfilmek vágójaként és a sorozatok világában már rengeteg tapasztalatot szerzett.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.