Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Horror Park (2018)

Hell Fest
Filmadatlap
 
32
Szereplők
20
Vélemények
41
Képek
6
Videók

Galéria (41)

Amy Forsyth
Reign Edwards

Videók (6)

 
Máki   2021. 04. 18.

legújabb vélemény

0

Azért annyira nem volt rossz ez. Ha nem is örökké, sokáig emlékszem majd erre a filmre. A színész is tetszett, a sztori kicsit egyszerű volt, de nekem semmi bajom nincs vele. Én sokkal feljebb pontoztam volna. Nem egy nagy slágerfilm, de maximum egys... több»

 
7ETEDIK   2018. 10. 14.

1

Ötletes felütés volt a manapság egyre népszerűbb horrorcirkusz alapján filmet forgatni és a megvalósítás is egész jó lett. Van egy-két gyengébb pillanat, de összességében egy feszült és helyenként egész brutális horrorfilm lett, Plotkin járatossága a... több»

 
indingo   2019. 02. 12.

0

Az ötlet a látvánnyal rendben volt, csak egy normális történet hiányzott. Ok-okozatból semmit se tudtunk meg. Több lehetősége is lett volna a gyilkosnak, hogy megölje a főszereplő csajt, de persze mindig életben hagyta.

 
Kóborló   2019. 07. 22.

0
Csuda jó park ez a horror park

Egy nagy horrorfilm kedvelővel is elő-elő fordulhat az, ami velem ezzel a filmmel kapcsolatban. Anno, mikor bemutatásra került idehaza jelen filmünk, hallottam róla, sőt még az előzetesét is volt szerencsém megnézni, de valahogy nem éreztem különöseb... teljes kritika»

 
Szilonka   2019. 07. 31.

0

Nem túl emlékezetes darab. Az ötlet maga jó, meg a látványa is érdekes volt, de sok újat nem adott a film.

 
VvV   2019. 10. 27.

0

A műfaj kedvelőinek túl sok újat vagy egyedi ötletet nem mutatott a film. Látvány kicsit dobott rajta, de mindenképpen jobbra számítottam.

 
MMcFly2015   2019. 02. 04.

1
Sablonos horror, amit a díszlet tesz többé

Felkészültem az előzetes alapján a legklisésebb tini-horrorra. A film első fél órája csak megpecsételte ezt az állításom. A bevezetés a tini főszereplők világába visz bele leginkább, ami számomra borzasztó irritáló, így talán a karaktereket nincs is esély megkedvelni/megismerni. Amint a címet adó Horror-park lesz a helyszín, a látványvilág tesz arról, hogy véletlen sem unatkozzunk a film megtekintése során. A helyszín így megkreálva óriási ötlet volt, tényleg nem csak a kamaszokat levadászó magányos gyilkos miatt van jelen a feszültség, hanem szimplán a díszletek hoznak olyan atmoszférát, hogy együtt menjünk be a szereplőkkel. A 80 perces játékidő nem is akar többet kínálni, nem próbál a bevált horror-recepttől eltérni. Halloween környékén baráti társasággal eléri a szórakozás célját. Akiknek bejöttek a régi Sikoly filmek, vagy esetleg az arról készült sorozat, akkor ez az ő filmjük! Engem a film lezárása nagyon megfogott, az utolsó fél perc megpiszkálta az agyam azon részét, hogy szívesen megnéznék egy folytatást.

A film összbevétele 11 107 431 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 37 013 638 forintot termelt. A hazai mozik összesen 30 849 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film két főszereplőnőjét, Amy Forsyth-t és Bex Taylor-Klaust meghallgatták a 2015-től futó MTV-s Sikoly sorozat főszerepére, amit végül Bex Taylor-Klaus tudott megszerezni magának.

(Kóborló )
 

A film becsült költségvetése 5,5 millió dollár volt, amit csupán Amerikában már a nyitóhétvégén vissza is termelt.

(Creeps13)
 

A Horror Park Gregory Plotkin csupán második egészestés filmje, de horrorfilmek vágójaként és a sorozatok világában már rengeteg tapasztalatot szerzett.

(hp)
 

A film zenéjét az ikonikus Bear McCreary szerezte, akinek a dallamai olyan horrorokban csendültek fel, mint a The Walking Dead, a 10 Cloverfield Lane vagy a Boldog halálnapot.

(hp)
 

A Horror Park alkotói, a Six Flags és a CBS a film kapcsán egy tematikus 'parkot' nyitottak, ahol a rettegés megszállottjai és az adrenalinfüggők maguk is ízelítőt kaphattak abból, amit a film főszereplői átéltek.

(hp)
 
Nemrég vitt rá az unalom, hogy nekiüljek a Horror Park nevezetű csoda megnézésének. Arra viszont már a film első 15 percében rájöttem, hogy sokkal hasznosabban is tölthettem volna az időmet. több»
 
Kezdjük azzal, hogy a díszlettervezőnek simán kijárna ezért egy Oscar-jelölés. több»