Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
41
Képek
8
Videók
 
tbelina29   2018. 09. 28.

Nem volt ez rossz, de éppenséggel kiemelkedőnek sem mondanám. A trailer elég jól lefesti, miről is fog szólni a mozi, nekem van gyomrom az ilyesmihez, tudom élvezni az ehhez hasonló filmeket. Ha érdeklődsz a film után, akkor már nem foghatsz nagyon mellé.

 
Gríz   2018. 09. 27.

Teljesen átlagos, üres horror, aminek megvannak a maga pillanatai, de emlékezetes élményre ne számits tőle. Nézhető, de nálam belesimult az átlagba.


 
jazzy   2018. 09. 21.

Hát, ez a film inkább brutális semmint félelmetes. Amolyan "csecsemő a turmixgépben" kategória. Nem igazán érzem emiatt, hogy még egyszer valaha meg akarom majd nézni, mivel ebben a műfajban messzemenően születtek már jobb filmek.

 
hedva   2018. 09. 20.

Hát, én nem akarok senkit sem megbántani a véleményemmel, hiszen ez a film is csak ízlés kérdése, hogy megnézi-e valaki, de szerintem eléggé kritikán alulira sikeredett a maga telezsúfolt kliséivel meg minden. Szerintem teljesen üres és semmitmondó.

 
HETEDIK   2018. 10. 14.

Ötletes felütés volt a manapság egyre népszerűbb horrorcirkusz alapján filmet forgatni és a megvalósítás is egész jó lett. Van egy-két gyengébb pillanat, de összességében egy feszült és helyenként egész brutális horrorfilm lett, Plotkin járatossága a műfajban érződött. A szereplők fiatalok, csupán magukat kellett játszaniuk de egyikük sem volt irritáló, a főszereplő csajszi sokszor átment fapofába, valami tehetségesebb kiscsajra is oszthatták volna a szerepet. Nem tökéletes, de jól átadja ezeknek a cirkuszoknak a lényegét és a befejezés zseniálisra sikeredett. Kiemelkedik a mostani tucathorrorok közül.

Amy Forsyth
Reign Edwards
 
Kezdjük azzal, hogy a díszlettervezőnek simán kijárna ezért egy Oscar-jelölés. több»
 
A sok dicséretem ellenére azért leszögezném, hogy érdemes ezt a filmet a helyén kezelni. Egy kellemes és érdekes horror élmény, amit mindenképp érdemes moziban nézni, legfőképpen a hangulata és a gyönyörű díszletei miatt. több»
 
"A „Horror Park” pedig szinte mindenben klisés, még a helyszín sem teljesen új keletű, de legalább azon látszik, hogy elpepecseltek vele. Sokkal többet, mint a forgatókönyvvel." több»
 

A Horror Park Gregory Plotkin csupán második egészestés filmje, de horrorfilmek vágójaként és a sorozatok világában már rengeteg tapasztalatot szerzett.

(hp )
 

A film zenéjét az ikonikus Bear McCreary szerezte, akinek a dallamai olyan horrorokban csendültek fel, mint a The Walking Dead, a 10 Cloverfield Lane vagy a Boldog halálnapot.

(hp )
 

A Horror Park alkotói, a Six Flags és a CBS a film kapcsán egy tematikus 'parkot' nyitottak, ahol a rettegés megszállottjai és az adrenalinfüggők maguk is ízelítőt kaphattak abból, amit a film főszereplői átéltek.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.