A jetik sem bírtak Kevin Harttal

A Universal második hete vezeti a bevételi toplistát, ezúttal Kevin Hart vígjátéka ért fel a csúcsra.

Nagyszerű fogadtatásban részesült a nézők körében Kevin Hart vígjátéka, mely könnyedén szerezte meg a bevételi toplista első helyét. Bár a kritikusok nem rajongtak a filmért, az Esti iskola a 28 milliós bevételének köszönhetően egy hétvége visszahozta a költségvetését, igaz, a héten érkező Venom mellett már valószínűleg nem fog labdába rúgni.

A Warner animációs filmje a várakozásoknak megfelelően kezdett. A tengerentúlon a nézők 23 millió dollár értékben váltottak jegyet a hamarosan a hazai mozikba is megérkező Aprólábra. A stúdió előző animációja, a Gólyák is hasonló premierhétvégét produkált, és végül közel 200 millióig jutott világszerte, erre pedig a jetis filmnek is bőven megvan az esélye, mely a nemzetközi piacokon további 18 milliót hozott a Warnernek.

A dobogó harmadik fokát Jack Black, és Cate Blanchett családi fantasyje, A végzet órája szerezte meg 12,5 millióval, így tíz nappal a bemutatása után már közel 45 milliót keresett Észak-Amerikában.

Ami az országos premiereket illeti, az említettek mellett a már nálunk is látható Horror Park fért be a top10-be. A 5 milliós hétvégi eredmény a hatodik helyre volt elegendő.

Ha már a horroroknál tartunk, Az apáca a hétvégén átlépte a 330 milliós összbevételt, mellyel a Démonok között franchise eddigi legsikeresebb darabja lett.

A top10-es listát és a pontos összegeket idelent találjátok.