Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

A végzet órája (2018)

The House with a Clock in Its Walls
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
43
Képek
9
Videók
 
Az amatőr   2018. 11. 28.
Tik-tak ketyeg az óra,de nem hallani az ütèst

Hát igen, ez sajnos egy felejthető alkotás lett. Vannak benne ugyan jó részek, de egy tipikus családi fantasynál nem több. Mindenesetre Cate Blanchett és Jack Black jó párost alkottak, bár játékuk sokszor kimerült az egymással való gyerekes csúfolódásban, ami az elején még ígéretesnek tűnt, de aztán egyre fárasztóbb lett. Az ilyen és ehhez hasonló poénok közül sok elveszítette a varázsát, miután a kelleténél többször lett elsütve.A filmben alapjában véve sok volt az ismétlés. A karakterek is elég kiszámíthatóak voltak, hóbortos nagybácsi,menő fiú,béna fiú,gonosz boszorkány...Egyedül a látvány tudott valamennyit lendíteni a dolgokon, az viszont tényleg elsőosztályú volt. A háttértörténet is izgalmasra sikeredett. Ezenkívül a fordulatok is ötletesen lettek megtervezve, csak az összhatás nem lett annyira kiemelkedő.Végeredményben a Végzet órája, egy jó minőségű egyszer nézős mozi, ami képes bizonyos szintig elszórakoztatni minden korosztályt, ám ezt a határt sohasem lépi túl. Leginkább egy túl fújt lufihoz tudnám hasonlítani,amit addig-addig próbáltak nagyobbra növeszteni míg aztán teljesen kipukkadt.

 
pj19   2019. 01. 12.

Érdekes,mert nekem a film kb fele nem igazán tetszett,de a végére elég jó kis történetet sikerült kihozniuk ebből a filmből.Jack Black jó kis színész,bár minden bizonnyal nem ez lesz az a filmje amire évek múlva is emlékezni fognak.Átlagos film,egész jó történet,aki teheti nézze meg bátran!


 
Anita Kővári   2018. 11. 28.

Mindig a legkülönlegesebb ės a legszuperebb filmeket kritizálják egyesek, falra lehet tőlük mászni. Kb 2000 ėvente van ilyen zseniális fantáziafilm. Harry Potter óta egy sem! Boldoggá tett!

 
fester   2018. 11. 02.

Na, nem vártam ettől a filmtől sokat ugyan, de a látvány, ezen túlmenően pedig az alakítások szerintem nagyon jók. Ha másért nem is, de emiatt mindenképp érdemes megnézni!

 
Henk   2018. 11. 01.

Az az igazság, hogy én személy szerint egy kissé klisésnek éreztem ezt a filmet. Persze ez még nem kellene, hogy olyan nagy gond legyen, de én mélyebb mondanivalót nem igazán találtam benne magamnak.

Cate Blanchett
Jack Black
Jack Black
Cate Blanchett
Owen Vaccaro
Jack Black
Jack Black
Owen Vaccaro
Cate Blanchett
Jack Black
Cate Blanchett
Jack Black
Cate Blanchett
Jack Black
Eli Roth
Owen Vaccaro
Jack Black
Owen Vaccaro
Kyle MacLachlan
Kyle MacLachlan
Cate Blanchett
Jack Black
Jack Black
Eli Roth
Jack Black
Cate Blanchett
Eli Roth
Owen Vaccaro
Eli Roth
Owen Vaccaro
Owen Vaccaro
Jack Black
 
Régóta kérdéses számomra, hogy Eli Roth-nak nagyobb-e az egója a tehetségénél, de ettől a filmtől sem kaptam meg a végső választ. több»
 

A végzet órája a horrorfilmes rendező, Eli Roth első irodalmi adaptációja, egyszersmind pedig első családi filmje is.

(hp )
 

A film alapjául szolgáló könyvet a népszerű goth művész, Edward Gorey illusztrálta.

(hp )
 

A rendező, Eli Roth felesége, Lorenza Izzo alakítja a filmben Lewis édesanyját.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.