Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Bocs, hogy zavarom (2018)

Sorry to Bother You
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Lakeith Stanfield
Lakeith Stanfield
Lakeith Stanfield
Tessa Thompson
Omari Hardwick
Steven Yeun
Lakeith Stanfield
Lakeith Stanfield
Armie Hammer

Videók (1)

 
elekm90   2021. 05. 14.

legújabb vélemény

0

Az utóbbi időben kevés ennél egyedibb filmet láttam, az biztos, Boots Riley-nak határozott elképzelése volt, és örülök, hogy ezt így vászonra tudta vinni. Nagyon erős társadalomkritika előítéletekről és nagyvállalati gondolkodásról, néhol már picit túltolva, de az üzenet határozottan átjött számomra.

 
Král   2018. 12. 29.

a nap véleménye

0
A telemarketing hierarchiája

Vannak olyan célok az életben, amelyek eléréséhez képesek lennénk felrúgni a saját erkölcsünk alapköveit? Boots Riley mozija szerint a válasz egy határozott igen. Mindannyian ki vagyunk szolgáltatva a rossznak, és van az a pont, amikor már nem tudunk... teljes kritika»

 
Milanman   2018. 12. 15.

0

Boots Riley nevét érdemes lesz megjegyeznünk. Ritka az, amikor egy alkotó első filmje ennyire sajátos hangvételű, de egyben rendkívüli fontosságú is. Elsőre általában valami nagyon személyes ihletettségű művet szoktak letenni az asztalra, melyek megm... több»

 
iq.csabi   2019. 08. 21.

0

Ebben a filmben aztán volt minden, de nagyon jól bemutatta a jelenlegi társadalmi helyzetet, persze eltúlzottan, de mindenképpen volt mondanivalója. A szereplők jók, bár a főszereplő kicsit furcsa, de szerintem a szerepébe bőven belefért.

 
Olivér Rózsa   2019. 08. 15.

0

Sima karrier filmnek indult de meglepő fordulatot vesz a közepén. Ezért külön élmény volt megnézni. 10/8

 
P   2019. 08. 26.

0

Elég fura egy film volt, de nekem tetszett. Kicsit érdekes a humora is, és hát a főszereplő igazán cserélhetett volna kötést a fején, mert nem túl higiénikus. :)

 
Drawen H.   2021. 05. 01.

0

Kedves ED, én rátaláltam arra, amit kerestem. Nem tudom, hogy te mely filmet nézted, not spoiler... Nekem ez talán olyan volt, mintha a Monty python forgatott volna újra. Csak 5, de ha lehetne, sokkal több.