Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
73%

Bocs, hogy zavarom (2018)

Sorry to Bother You
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
1
Videók
 
Eduard   2020. 07. 13.

legújabb vélemény

0

Ez meg mi a franc volt? Nem tudom a kategóriáját sem, mert ha vígjáték lenne, akkor legalább egy poénnak kellett volna lennie. Nem hogy vicces nem volt, még csak mosolyogni sem lehet rajta. Azok az idióta lófejű mutánsok meg szánalmasan festettek. Csak azt bánom, hogy nem kapcsoltam ki már az elején.

 
Král   2018. 12. 29.

a nap véleménye

0
A telemarketing hierarchiája

Vannak olyan célok az életben, amelyek eléréséhez képesek lennénk felrúgni a saját erkölcsünk alapköveit? Boots Riley mozija szerint a válasz egy határozott igen. Mindannyian ki vagyunk szolgáltatva a rossznak, és van az a pont, amikor már nem tudunk... teljes kritika»


 
Milanman   2018. 12. 15.

0

Boots Riley nevét érdemes lesz megjegyeznünk. Ritka az, amikor egy alkotó első filmje ennyire sajátos hangvételű, de egyben rendkívüli fontosságú is. Elsőre általában valami nagyon személyes ihletettségű művet szoktak letenni az asztalra, melyek megm... több»

 
iq.csabi   2019. 08. 21.

0

Ebben a filmben aztán volt minden, de nagyon jól bemutatta a jelenlegi társadalmi helyzetet, persze eltúlzottan, de mindenképpen volt mondanivalója. A szereplők jók, bár a főszereplő kicsit furcsa, de szerintem a szerepébe bőven belefért.

 
Olivér Rózsa   2019. 08. 15.

0

Sima karrier filmnek indult de meglepő fordulatot vesz a közepén. Ezért külön élmény volt megnézni. 10/8

 
P   2019. 08. 26.

0

Elég fura egy film volt, de nekem tetszett. Kicsit érdekes a humora is, és hát a főszereplő igazán cserélhetett volna kötést a fején, mert nem túl higiénikus. :)

 
Christine   2018. 10. 23.

0

Elképesztően egyedi film, viszont a harmadik felvonás nem fogja mindenki tetszését elnyerni. A sztori fenomenális, és az üzenet úgy is egyértelmű, hogy nem az uralja a filmet.

Galéria (20)

Lakeith Stanfield
Lakeith Stanfield
Lakeith Stanfield
Tessa Thompson
Omari Hardwick
Steven Yeun
Lakeith Stanfield
Lakeith Stanfield
Armie Hammer

Videók (1)