Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
76
Vélemények
12
Képek
12
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Bizakodva és érdeklődéssel vártam a filmet, mert minden adott volt egy jó mozihoz. Aztán kicsit csalódnom kellett, mert nem volt rossz, de semmi maradandóval nem szolgált.

 
erare   2015. 02. 20.

Kíváncsi voltam, mit hoznak ki az 'időutazás témából'. Kellemesen csalódtam. Egész jó a történet, a főszerepet alakító srác is remekül helytállt a maga karakterében. Leszámítva a tényt, hogy az egyszer nézhető kategóriájú filmek közé tartozik nálam, tetszett.


 
indingo   2017. 04. 17.

Én kicsit mást vártam történetben. Meg ez a szekrényes dolgot is kicsit nevetséges volt. Azt meg, hogy sosem beszélt a feleségének a dolgokról nekem nagyon furcsa.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 30.

Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de ebben a filmben volt valami, ami nagyon megfogott. Szimpatikus, szerethető karakterek voltak benne, jó történet, szép befejezéssel. Aranyos film, mindenképp érdemes megnézni.

 
Deku   2017. 07. 24.

Rachel McAdams neve már jó érzéssel töltött el és beigazlódott a tippem. Csodás volt. Hát ez valami eszement módon csúcs állati lett. Nekem legalábbis teljesen hozta azt amit elvártam tőle és totálisan kikapcsolt. Egyszerűen imádtam.

A film összbevétele 87 100 449 dollár volt (imdb.com).

 

Domhnall Gleeson édesanyját a valóságban is Mary-nek hívják, akárcsak a filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A kisfiú, aki a film végén a fiatal Tim-et alakítja, nem más, mint a rendező, Richard Curtis fia.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Rachel McAdams harmadszor játssza el egy időutazó szerelmét.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.