Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79

Az időutazó felesége (2009)

The Time Traveler's Wife
Filmadatlap
 
29
Szereplők
35
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

legújabb vélemény

Elég jól kitalált történet, tetszik a főszereplők egymáshoz fűzött viszonya. Én máshogy fejeztem volna be.

 
indingo   2017. 07. 02.

Nem volt rossz, de láttam már sokkal jobb időuztazós filmet romantikával fűszerezve. Szereposztása megfelelő és párbeszédek is minőségiek.


 
Fahéjgolyó   2016. 11. 25.

eredeti, nem elcsépelt romantikus történet. végre nem nyálas, hanem egy tényéeg szép története mutat be. habár a befejezése kicsit lapos, ez nem von le túl sokat az értékéből. megéri megnézni.

 
Yosihiro   2018. 02. 12.

Érdekes hangulatú film. Áthatja valami különös érzés. Tudjuk hogy ez csak egy film de mégis nagy csodálattal tekintünk a varázslatos időutazás adta lehetőséggel. A szerelem érződik a filmben de mégis keserű a vége. Ettől happy szebb befejezést vártam és kellett volna lennie. Összességében remek mese érzelmekkel. Kiváló kikapcsolódás. Csak ajánlani tudom.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Időutazás és szerelem.. érdekes és érdekfeszítő kombináció a témát illetően, viszont nekem valahogy nem volt egyben ez a film. Lehet, hogy a forgatókönyvbe nem fektettek elég figyelmet és odaadást...

Rachel McAdams
Eric Bana
Rachel McAdams
Eric Bana
Eric Bana
Eric Bana
Eric Bana
Rachel McAdams
Rachel McAdams
Eric Bana
Eric Bana
Rachel McAdams
Rachel McAdams
Eric Bana
Rachel McAdams

A film összbevétele 101 344 412 dollár volt (imdb.com).

 

A film azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A forgatás befejezése után Eric Bana elkezdett dolgozni a Star Trek c. filmen, amihez le kellett borotválnia a haját. Viszont ehhez a filmhez további felvételekre volt szükség. Annyit kellett várniuk, hogy Bana haja visszanőjön, hogy a bemutatót majdnem egy évvel elhalasztották.

(kázsé)
 

A film brazil terjesztője hibásan úgy tüntette fel a filmet, mintha azt Brad Pitt rendezte volna, pedig ő csak a producer volt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.