Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Időtlen szerelem (2021)

Needle in a Timestack
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Laysla De Oliveira
Orlando Bloom
Cynthia Erivo
Orlando Bloom
Orlando Bloom
Laysla De Oliveira
Cynthia Erivo
Leslie Odom Jr.
Leslie Odom Jr.

Videók (2)

 
dandelion1983   2022. 02. 20.

legújabb vélemény

0

Megpróbáltak egy filmet készíteni azokról a szerelmet körülvevő gondolatokról, amik mindannyiunkat foglalkoztatnak. Nehéz vállalkozás, nem is sikerült túl jól.

 
Yosihiro   2022. 01. 31.

a nap véleménye

4
Egy film az időutazásról

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hú, már a film címén is elgondolkodtam, hiszen talán angolul nem ezt adták neki. Nálam Iránytű a szerelemben lenne, de mindegy. Maga a film egy jazz-zenére emlékeztet, amiben van minden. Bár elég harmonikusan indul a film, de valahol a néző mégis elv... teljes kritika»

 
Crystaldeer   2022. 01. 29.

2
Csalódás

Őszintén nagyon vártam ezt a filmet, mert a történet nem rossz, de végül is nem tudom, hol rontották el, de elment az egész film valami nagy időutazásos hülyeségbe, ami több ponton szerintem hibázott is (nem akarok most cselekményleírást belerakni). Orlando Bloom szerintem már kiöregedett, a többiek meg elég gyengék voltak. Vontatott volt az egész, és annyira nem kötött le, hogy közben rendeltem pár dolgot neten, és még így is tudtam figyelni. A vége pedig túl lett egyszerűsítve, mintha csak szépen gyorsan le akarták volna zárni a storyt. Pff, és ez majdnem két óra volt. Áh, hagyjuk inkább.

 
Buffy   2022. 01. 11.

0

Szerintem érdemes ezt a filmet drámaként kezelni, mivel ha tudományos-fantasztikus filmként tekintünk rá, akkor elég unalmas. Viszont drámaként jó sztori, az életről, a dolgokróol, amiket sajnálunk és megbántunk.

 
Cercei   2021. 11. 10.

0

Nagyon egyedi film, nekem tetszett, annak ellenére, hogy nagyon kevés, sőt elhanyagolható benne a sci-fi elem. Ennek ellenére egy érdekes próbálkozás és biztos jobb, mint néhány film manapság.