Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
30
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
petraszab   2020. 01. 11.

legújabb vélemény

Nagyon erős film, ami persze egy erős fikció, de mégis elgondolkodik rajta az ember.

 
Deku   2017. 07. 11.

Leginkább azért nem jött be nekem ez a film mert számomra túlzottan furcsa mondhatni elvont volt. Ez pedig egyáltalán nem tette szerethetővé a karaktereket számomra.


 
indingo   2017. 07. 02.

Eléggé elgondolkodtató film egy remek témában és megvalósítás is tetszett. Kicsit sajnálom, hogy nem jutott el kis hazánkba szinkronos változatban és feliratra is úgy kellett vadászni.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Egyáltalán nem könnyen emészthető, érdemes többször megnézni, hogy minden apróbb reszletet megértsük. Kifejezetten szórakoztató, fantáziadús történet, jo szereplokkel. En nagyon élveztem!

 
VvV   2019. 10. 30.

Remek nézőpontú film. Nekem az abszolút kedvenc Jared Letotol.

Jared Leto
Jared Leto
 
A Mr. Nobody még ha csak egy sokszorosan becsomagolt gondolat is, mely számtalan kérdést feltesz, egy igazán különleges filmélmény. 7/10 több»

A film összbevétele 2 331 721 dollár volt (imdb.com).

 

A film nem hozta vissza az árát, bár ennek oka az is, hogy főleg filmfesztiválokon mutatták be. 58 millió dollárból készült, és kevesebb, mint 2 és fél milliót hozott vissza. A kritikusok nagyon pozitívan értékelték a filmet.

(Mavil)
 

A film egyik vágója Veress Mátyás, külföldön élő magyar. Ő elsősorban francia nyelvű filmeken szokott dolgozni.

(Mavil)
 

Ez a film az eddigi legdrágább belga film. A pénz már akkor a készítők rendelkezésére állt, amikor még csak a forgatókönyv és a rendező személye volt meg, színészeket még nem is szerződtették.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.