Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
7
Képek
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

Egyszerűen nem volt képes engem rabul ejtsen a silány történetével. Itt sem a rendezéssel sem pedig a karakterekkel nem volt gond. Egyszerűen maga a történt volt az, ami nem ment le a torkomon és ez által nehezen emészthető lett a dolog.

 
hsanya182   2015. 06. 16.

"Az édes a savanyú nélkül, a jövőben sem édes igazán!" Nagyon eredeti romantikus misztikus dráma az élet ellentéteiről... "Minden múló perc lehetőség a változásra". Nagyon érdekes csavar van a végén, szerintem olyan egyszernézős-film kategória, amit ha elfeljtünk újranézhetjük :) A főszereplők játéka kimagasló! Még másnap is a hatása alatt voltam. :)


 
HETEDIK   2018. 04. 28.

Vannak művészi és vannak művészieskedő filmek. Na ez tipikusan az utóbbi kategória. Próbál egyedi lenni, miközben tulajdonképpen semmiről nem szól. Tom Cruise korai zsengéi között van egy-két gyengébb produkció is, na ez még azok között is harmatgyenge, pedig ő itt is jó, tulajdonképpen a hátán viszi el ezt a szart. Cameron Diaz meg színésznő sosem lett, egy dekoratív ripacskodó, itt sem csinál mást. Borzalmas film.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Én ezt a filmet nem értettem. Ki kivel van, mi miért van és egyáltalán? Ez egy szépen és jól kivitelezett sz*rság volt így. Felrúgva minden logikai, időrendi rendet. Mintha a forgatókönyvet úgy írták volna, hogy megírtak egy részt, aztán a következő részt is megírták, de mintha előzmény nem is lett volna, ami kötné valamelyest a történet fonalát. Valaki értette ezt a filmet?

 
Zsceeeka   2015. 02. 10.

Egy időben ez volt a kedvenc filmem, most, miután megnéztem az eredeti spanyol verziót, ahhoz képest hatásvadásznak és kevésbé sejtelmesnek tűnik, Penelope Cruz pedig kicsit mesterkéltnek. Ettől függetlenül érdekes és egyedi film, a sztorija izgalmas, elgondolkodtató, többszörnézős.

A film összbevétele 203 388 341 dollár volt (imdb.com).

 

203,4 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

68 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A vezetőség tagjai "A hét törpe", hat férfiból és egy nőből áll, akárcsak az orvoscsapat. Mindkét csoportnak fontos szerepe van David életében.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.