Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
22
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 18.

legújabb vélemény

Ritkán látom Tom Cruiset ilyen sületlen,értelmetlen filmben.A flashback-ek is teljesen értelmezhetetlenek voltak,plusz Cruise is túl ripacskodta a filmet.Penelope Cruz pedíg olyan színtelen-szagtalan epizód szerepre kényszerült.Bocsánat,de ez rém gyenge.

 
Deku   2017. 10. 25.

Egyszerűen nem volt képes engem rabul ejtsen a silány történetével. Itt sem a rendezéssel sem pedig a karakterekkel nem volt gond. Egyszerűen maga a történt volt az, ami nem ment le a torkomon és ez által nehezen emészthető lett a dolog.


 
HETEDIK   2018. 04. 28.

Vannak művészi és vannak művészieskedő filmek. Na ez tipikusan az utóbbi kategória. Próbál egyedi lenni, miközben tulajdonképpen semmiről nem szól. Tom Cruise korai zsengéi között van egy-két gyengébb produkció is, na ez még azok között is harmatgyen... több»

 
hsanya182   2015. 06. 16.

"Az édes a savanyú nélkül, a jövőben sem édes igazán!" Nagyon eredeti romantikus misztikus dráma az élet ellentéteiről... "Minden múló perc lehetőség a változásra". Nagyon érdekes csavar van a végén, szerintem olyan egyszernézős-film kategória, amit... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Én ezt a filmet nem értettem. Ki kivel van, mi miért van és egyáltalán? Ez egy szépen és jól kivitelezett sz*rság volt így. Felrúgva minden logikai, időrendi rendet. Mintha a forgatókönyvet úgy írták volna, hogy megírtak egy részt, aztán a következő ... több»

 
Zsceeeka   2015. 02. 10.

Egy időben ez volt a kedvenc filmem, most, miután megnéztem az eredeti spanyol verziót, ahhoz képest hatásvadásznak és kevésbé sejtelmesnek tűnik, Penelope Cruz pedig kicsit mesterkéltnek. Ettől függetlenül érdekes és egyedi film, a sztorija izgalmas, elgondolkodtató, többszörnézős.

 
Loborg   2016. 04. 22.

Nagyon tetszik a történet, bár az eredeti változat valamivel jobban tetszik ( a főszereplőt akakító színésznek jobban áll a szerep, mint Tom Cruise-nak szerintem ), de ez sem lett rossz, többször láttam már, a sztori maga érdekes, a jelenetek megfogják az embert. Többször nézős.

A film összbevétele 203 388 341 dollár volt (imdb.com).

 

203,4 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

68 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A vezetőség tagjai "A hét törpe", hat férfiból és egy nőből áll, akárcsak az orvoscsapat. Mindkét csoportnak fontos szerepe van David életében.

(SódóGA)
 

A filmet gyártó stúdió azt akarta a rendezőtől, hogy speciális effektekkel távolítsa el az ikertornyokat a szeptember 11-ei terrortámadást követően, azonban Cameron Crowe nem volt hajlandó erre.

(SódóGA)
 

A film egyik mondata: "Elmondom neked majd egy következő életben, amikor mindketten macskák leszünk". A mondat a rendező és Penélope Cruz közt hangzott el, mikor összetűztek valamin, s ezt emelték be a filmbe.

(SódóGA)
 

Kurt Russell úgy vállalta el a filmet, hogy el sem olvasta a forgatókönyvet.

(SódóGA)
 

A nyitójelenetben, ahol Tom Cruise kiszáll az autójából és rohan a Times Square-en, a kivetítőkön egy jelenetet láthatunk a Twilight Zone (1961) című sorozatból. A jelenetben a meggyanúsított ember, akit éppen kivégezni készülnek, épp arról próbálja meggyőzni az embereket, hogy az egész világ csak az ő visszatérő rémálma. A forgatócsoport elsőként kapott engedélyt arra, hogy egy teljes vasárnapra lezárják a teret.

(SódóGA)
 

Alejandro Amenábar, az Nyisd ki a szemed rendezője azt mondta, mikor értesült róla, hogy Cameron Crowe forgatni fog egy filmet, ami az ő egyik alkotásán alapul, álmodni se merte volna, hogy ilyen jó végeredménye lesz. Olyan számára a két film, mint azok a testvérek, akiknek ugyanaz a problémája, mégis teljesen különböző személyiségek, vagy mint egy dal, amit két teljesen különböző egyéniségű ember ad elő: egyik szereti az operát, a másik a rock'n'rollt. A két film legjelentősebb közös pontja a női főszereplő: Penélope Cruz.

(SódóGA)