Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2017. 04. 18.

legújabb vélemény

Az első rész még izgalmas és elgondolkodtató volt, de ahogy haladtunk előre és ahogy elkezdtek kitisztulni a dolgok úgy lett egyre rosszabb ez a film. Bele lehet magyarázni mindenféle mondanivalót, de szerintem az első epizód fonalát kellett volna továbbvinni. Az első rész magában 4 csillag a másik kettő 2-2 így kap hármat.

 
Ragemarci   2015. 09. 11.

Érdekes film a médiáról, szerepjátékról, vallásról, tehát a szép új világról. Nem szájbarágós sokféleképpen értelmezhető, de azért helyenként elég ponyva így nem lett belőle egy kultikus mindfuck.


 
veress75   2015. 11. 12.

A Da Vinci-kód című regény jut nagyjából eszembe erről a filmről olyan értelemben véve, hogy az is elég sok emberrel hitette el sikeresen, hogy intelligensebb, mint ami valójában. A kilencek is csak úgy csinál, mintha, valójában azonban nem kell különösebben megdolgoznia a szürkeállománynak, eléggé készen kapunk mindent benne.

Ryan Reynolds
Melissa McCarthy
Ryan Reynolds
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.