Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

A doboz (2009)

The Box
Filmadatlap
 
29
Szereplők
25
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

legújabb vélemény

0

Érdekes alaptézis de sajnos ez az egyetlen pozitívuma a filmnek, meg persze a főszereplő pár. Rendkívül unalmas és vontatottá válik a film a felénél kb. Olyan mintha elkezdene kifogyni a történetből. Max egyszernézős így sajnos. James Marsden remek választás volt.

 
indingo   2019. 04. 05.

0

Ez megint egy semmi értelme történet, nevezhetnénk nyitott filmnek, mivel sok kérdésre nincs válasz, és aki hajlandó befogadni ezt a történetet, annak elég nyitottnak kell lennie.

 
kevelin   2018. 03. 03.

0

Diaz az egyik kedvenc színésznőm ezért is néztem meg ezt a filmet, de nem kellett volna. unalmas, kiszámítható, közepesnek sem mondható "thriller". nem is emlékszem már mi volt a sztori pedig nagy thlirrel rajongó vagyok

 
Owotonor   2019. 03. 02.

0

Ha még nem láttad a rendező első másik filmjét a Donnie Darkot azt nézd meg először, ha az tetszett ez is fog már csak a hangulata, rendezői stílusa is olyan mint a Donnie-nak, ugyanolyan elvont ez fogott meg benne, ezt is odarakta részemről Richard Kelly.

 
Megamovie   2018. 07. 31.

0

Egész jó kis hangulatos misztikus film, a közepe felé már eléggé untam, de gondoltam végig nézem hátha lesz valami feloldása ennek az egész rejtélynek. De nem volt és ez volt a legnagyobb bajom vele, hogy nem is nagyon sejtet semmit csak otthagyta ké... több»

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

0

Nagyon szeretem Cameron Diazt, aki itt is bebizonyította, hogy remek színésznő. A jelenetek jók, a film sztorija nagyon elgondolkodtató, de a vonalvezetés számomra néha logikátlan és szétesett ezért én 5/4 pontot adnék ennek a filmnek.Jó film nekem tetszett.

 
kovi23   2015. 06. 19.

0

Az alap történet érdekes lett volna, de a felétől kezdve a film szinte nézhetetlen. Nem értem, hogy miről akart szólni. Pláne azt az átjárós izét nem vágtam, amikor a pasi egy kocka vízben lebegett. Kik voltak azok a zombik a könyvtárban? Meg a babyszitter aki behülyült? Zagyvaság volt az egész. Senkinek nem ajánlom.

A film összbevétele 15 045 676 dollár volt (imdb.com).

 

A film története egy feldolgozás, az eredeti mű címe Button. A Button 1986-ban készült Alkonyzóna epizódként, rendezője a magyar származású Medák Péter volt.

(Owotonor)
 

33,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

30 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A főszereplők Richard Kelly szülein alapulnak.

(kázsé)
 

Richard Kelly eredetileg nem akart egy hetvenes években játszódó filmet digitális kamerával felvenni, de a Zodiákus c. film megváltoztatta a véleményét.

(kázsé)
 
A doboz tehát egy kissé alulértékelt alkotás, holott némi figyelemmel össze lehet rakni, hogy mi is történik, és még plusz jelentéstartalmakat, megfejtéseket is lehet hozzá barkácsolni, a hangulata pedig egészen kitűnően baljós és nyomasztó. több»