Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
22
Képek
2
Videók
A doboz
 
indingo   2019. 04. 05.

Ez megint egy semmi értelme történet, nevezhetnénk nyitott filmnek, mivel sok kérdésre nincs válasz, és aki hajlandó befogadni ezt a történetet, annak elég nyitottnak kell lennie.

 
kevelin   2018. 03. 03.

Diaz az egyik kedvenc színésznőm ezért is néztem meg ezt a filmet, de nem kellett volna. unalmas, kiszámítható, közepesnek sem mondható "thriller". nem is emlékszem már mi volt a sztori pedig nagy thlirrel rajongó vagyok


 
Megamovie   2018. 07. 31.

Egész jó kis hangulatos misztikus film, a közepe felé már eléggé untam, de gondoltam végig nézem hátha lesz valami feloldása ennek az egész rejtélynek. De nem volt és ez volt a legnagyobb bajom vele, hogy nem is nagyon sejtet semmit csak otthagyta kétségek között a nézőt. Mindenesetre nem rossz film meglehet nézni egyszer,de ez nekem ez a csalódás kategória volt.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Nagyon szeretem Cameron Diazt, aki itt is bebizonyította, hogy remek színésznő. A jelenetek jók, a film sztorija nagyon elgondolkodtató, de a vonalvezetés számomra néha logikátlan és szétesett ezért én 5/4 pontot adnék ennek a filmnek.Jó film nekem tetszett.

 
Owotonor   2019. 03. 02.

Ha még nem láttad a rendező első másik filmjét a Donnie Darkot azt nézd meg először, ha az tetszett ez is fog már csak a hangulata, rendezői stílusa is olyan mint a Donnie-nak, ugyanolyan elvont ez fogott meg benne, ezt is odarakta részemről Richard Kelly.

A film összbevétele 15 045 676 dollár volt (imdb.com).

 

A film története egy feldolgozás, az eredeti mű címe Button. A Button 1986-ban készült Alkonyzóna epizódként, rendezője a magyar származású Medák Péter volt.

(Owotonor)
 

33,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

30 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.