Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60
Filmadatlap
 
29
Szereplők
25
Vélemények
22
Képek
2
Videók
A doboz
 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

legújabb vélemény

Érdekes alaptézis de sajnos ez az egyetlen pozitívuma a filmnek, meg persze a főszereplő pár. Rendkívül unalmas és vontatottá válik a film a felénél kb. Olyan mintha elkezdene kifogyni a történetből. Max egyszernézős így sajnos. James Marsden remek választás volt.

 
indingo   2019. 04. 05.

Ez megint egy semmi értelme történet, nevezhetnénk nyitott filmnek, mivel sok kérdésre nincs válasz, és aki hajlandó befogadni ezt a történetet, annak elég nyitottnak kell lennie.


 
kevelin   2018. 03. 03.

Diaz az egyik kedvenc színésznőm ezért is néztem meg ezt a filmet, de nem kellett volna. unalmas, kiszámítható, közepesnek sem mondható "thriller". nem is emlékszem már mi volt a sztori pedig nagy thlirrel rajongó vagyok

 
Owotonor   2019. 03. 02.

Ha még nem láttad a rendező első másik filmjét a Donnie Darkot azt nézd meg először, ha az tetszett ez is fog már csak a hangulata, rendezői stílusa is olyan mint a Donnie-nak, ugyanolyan elvont ez fogott meg benne, ezt is odarakta részemről Richard Kelly.

 
Megamovie   2018. 07. 31.

Egész jó kis hangulatos misztikus film, a közepe felé már eléggé untam, de gondoltam végig nézem hátha lesz valami feloldása ennek az egész rejtélynek. De nem volt és ez volt a legnagyobb bajom vele, hogy nem is nagyon sejtet semmit csak otthagyta kétségek között a nézőt. Mindenesetre nem rossz film meglehet nézni egyszer,de ez nekem ez a csalódás kategória volt.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Nagyon szeretem Cameron Diazt, aki itt is bebizonyította, hogy remek színésznő. A jelenetek jók, a film sztorija nagyon elgondolkodtató, de a vonalvezetés számomra néha logikátlan és szétesett ezért én 5/4 pontot adnék ennek a filmnek.Jó film nekem tetszett.

 
Aranyhal   2015. 03. 27.

A sztori valóban ötletes és érdekes, de maga a film nem ragadott meg annyira. Volt hogy unatkoztam rajta. Az előzetes és a leírás alapján jobbra számítottam.

A film összbevétele 15 045 676 dollár volt (imdb.com).

 

A film története egy feldolgozás, az eredeti mű címe Button. A Button 1986-ban készült Alkonyzóna epizódként, rendezője a magyar származású Medák Péter volt.

(Owotonor)
 

33,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

30 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A főszereplők Richard Kelly szülein alapulnak.

(kázsé)
 

Richard Kelly eredetileg nem akart egy hetvenes években játszódó filmet digitális kamerával felvenni, de a Zodiákus c. film megváltoztatta a véleményét.

(kázsé)
 

Az első mozifilm, aminek a zenéjét a kanadai banda, az Arcade Fire szolgáltatta.

(kázsé)
 

A filmet nem mutatták be kritikusoknak.

(kázsé)
 

Bár a filmben felhangzik egy Pink Flyod szám, a stáblistán ez nem szerepel.

(kázsé)
 

Charlie Clouser filmzenéje a Fűrész c. filmből is megszólal a trailerben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.