Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
64%

Az éjféli égbolt (2020)

The Midnight Sky
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
taba   2021. 01. 13.

legújabb vélemény

0
Az éjféli égbolt - egyszer bőven nézhető

Nekem alapvetően tetszett a film háttere, hiszen valós problémára épül: az emberi mohóság okozta globális katasztrófa veszélyére. Bár a történet lassú és vontatott, mégis számomra többletjelentéssel bír: ez (is) egy figyelmeztetés.

 
Gáva Tamás   2020. 12. 30.

a nap véleménye

3
Időszerű téma klasszikus stílusban

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Korunkban, amikor a klímaváltozás jelei már jól láthatók és tapasztalhatók, teljesen aktuális téma az emberiség kipusztulása egy globális környezeti katasztrófa miatt. A film azonban nem kíván tényszerűen utalni ennek részleteire, sőt nagyon elegánsa... teljes kritika»


 
bbozsi   2021. 01. 01.

1

Ilyen felesleges, elcsépelt, gyenge, unalmas, minden eredetiséget nélkülöző filmet is csak a Netflix gyártósor tud kiköpni. Egy Marvel-film ehhez képest egy ötletes műfaj.

 
akela70   2020. 12. 25.

0
Clooney

Jó ég, szörnyű. George, inkább politizálj!

 
spikeZ   2020. 12. 25.

0

Ha nem vártam volna ennyire, talán nem okozott volna ekkora csalódást, de íg sajnos azt kell mondanom: a a hype ellenére ez egy unalmas film.

 
András   2020. 12. 24.

0

Ez egy egész jó sci-fi lett, ha nem is a műfaj kiemelkedő alkotása, de amúgy szép, érzelmes és kellően lassú túlélődráma.

 
feri1   2020. 12. 21.

0

Nagy-nagy hiányérzetem van annak ellenére, hogy remek színészek vannak a filmben, illete hogy érződik rajta a minőségi profizmus. Gyönyörű az egész, csak kicsit vontatott. Valami kevésbé kiszámíthatóra vágytam volna.

Galéria (17)

Kyle Chandler
George Clooney
George Clooney

Videók (3)

 

George Clooney és Kyle Chandler második közös munkája a Hulu 22-es csapdája sorozata után.

(csd )
 

Az éjféli égbolt George Clooney visszatérése színészként, legutóbb a 2016-os Pénzes cápában volt látható.

(csd )
 
Meghatónak és mélyfilozofikusnak szánt, a könyveredetijét szinte semmibe vevő látványlufi lett a Netflix egyik legjobban várt filmje, George Clooney The Midnight Sky (Az éjféli égbolt) című sci-fije. Spoileres filmkritika. több»
 
Az év egyik legkellemesebb meglepetése, amely méltó módon zárja az idei filmes évet. több»
 
... nem a legerősebb befejezést kínálja a hasonló erősségű kibontakozás után, viszont a lassú hangvételű történet miatt nem is a befejezés váratlansága, hanem az egyén bomlottságának ártalmai és a Föld állapota, ami ledöbbenti a nézőket. több»