Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Az éjféli égbolt (2020)

The Midnight Sky
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
17
Képek
3
Videók

Galéria (17)

Kyle Chandler
George Clooney
George Clooney

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 17.

legújabb vélemény a nap véleménye

7
George Clooney, aki még nem felejtett el színészkedni!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Leültem csendben, némán, és végignéztem... Elmondom, hogy mi az ami tetszett, és mi az ami nem! Íme: George Clooney bebizonyította már egy párszor, hogy még a sci-fi filmekben is mennyire otthonosan tud mozogni, elég csak a Brad Bird-féle Holnapolisz... teljes kritika»

1
 
bbozsi   2021. 01. 01.

2

Ilyen felesleges, elcsépelt, gyenge, unalmas, minden eredetiséget nélkülöző filmet is csak a Netflix gyártósor tud kiköpni. Egy Marvel-film ehhez képest egy ötletes műfaj.

 
Eastern79   2021. 02. 19.

1
Klasszikusokat megidézve

George Clooney az utóbbi években egyre érdekesebb filmekben szerepel, saját rendezése egy kicsit kusza lett, de mégis szép, már csak azért is, mert több globális problémára szeretné ráirányítani a figyelmet. A történet kicsit sablonosra sikerült, a megvalósításból pedig süt, hogy Clooney nagyon igyekezett, talán pont ezért nem tudta megtalálni az egyensúlyt. Ennek következménye, hogy nem azért tart bizonytalanságban a sztori, mert annyira jól felépített: ellenkezőleg. Nem tudom, mit akar velem elhitetni. Azt, hogy a tudós elméje megbomlott, vagy azt, hogy az emlékeibe kapaszkodva próbál-e túlélni, esetleg a túlélés a lelki gyötrelmeinek a metaforája-e? ...Mégis gyönyörűséges képekkel mesél, és néhol nagyon elragad az atmoszféra, a régi klasszikus orosz sci-fi regények jutottak eszembe. Alapvetően nem rossz film, csak kicsit kiforratlan. Szívesen megnéznék bármikor egy újabb sci-fit, amit Ross doki dirigált.

 
Gáva Tamás   2020. 12. 30.

a nap véleménye

3
Időszerű téma klasszikus stílusban

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Korunkban, amikor a klímaváltozás jelei már jól láthatók és tapasztalhatók, teljesen aktuális téma az emberiség kipusztulása egy globális környezeti katasztrófa miatt. A film azonban nem kíván tényszerűen utalni ennek részleteire, sőt nagyon elegánsa... teljes kritika»

 
Málinger Zsolt   2022. 01. 22.

1

Nagyon átéltem. Clooney-hoz passzolnak a melankolikus szerepek... is.

 
taba   2021. 01. 13.

0
Az éjféli égbolt - egyszer bőven nézhető

Nekem alapvetően tetszett a film háttere, hiszen valós problémára épül: az emberi mohóság okozta globális katasztrófa veszélyére. Bár a történet lassú és vontatott, mégis számomra többletjelentéssel bír: ez (is) egy figyelmeztetés.

 
akela70   2020. 12. 25.

0
Clooney

Jó ég, szörnyű. George, inkább politizálj!

 

George Clooney és Kyle Chandler második közös munkája a Hulu 22-es csapdája sorozata után.

(csd)
 

Az éjféli égbolt George Clooney visszatérése színészként, legutóbb a 2016-os Pénzes cápában volt látható.

(csd)
 
Clooney rendezése helyenként kissé szépelgő, vontatott, ám valahogy mégis képes megragadni a nézőt. több»
 
Meghatónak és mélyfilozofikusnak szánt, a könyveredetijét szinte semmibe vevő látványlufi lett a Netflix egyik legjobban várt filmje, George Clooney The Midnight Sky (Az éjféli égbolt) című sci-fije. Spoileres filmkritika. több»
 
Az év egyik legkellemesebb meglepetése, amely méltó módon zárja az idei filmes évet. több»