Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

129 (2023)

129
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
4
Képek
1
Videók
129

Galéria (4)

Kálloy Molnár Péter
Elek Ferenc
Pikali Gerda
Dér Zsolt

Videók (1)

 
Tompee   2023. 03. 10.

legújabb vélemény

1
Működő magyar sci-fi film

Mivel én szeretem a sci-fit és az ilyen felépítésű filmeket, nekem nagyon bejött. A CGI nálam nem verte ki a biztosítékot. De mivel kicsit lassú film, megértem, ha valakinek nem jön be. A zene és a rendezés szerintem csillagos ötös. Ritkán látni ilyen színészi játékot magyar filmben.

 
Pitch_pls Nézhetetlen  2023. 03. 09.

a nap véleménye

2
Körbeért a filmgyártás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Igazából nagyon nehéz összeszedni a gondolataimat. Nehéz egy olyan filmről beszélni, amihez egyszerre semmilyen hivatkozási alapot nem lehet találni, de ezzel egy időben minden egyes mondatát megtaláljuk valamilyen más sci-fiben (csak jobban). Ha ezt... teljes kritika»

2
 
fankbringa   2023. 03. 06.

a nap véleménye

1
129-es látomás

A film sok tekintetben tévedés, de még így is kiemelkedik a magyar filmgyártás mezőnyéből. Az egyik hibája a szokatlanul gyenge grafika. Ennek az az oka, hogy a filmen négy grafikus dolgozott, szemben például az Avatárral, amin több mint háromszáz. A... teljes kritika»

 
Lali   2023. 03. 03.

0

Mitagadás az előzetes nem épp ígéretes, és szerintem ez alapján bárkinek jó oka lenne lehúzni ezt a filmet, de végül is nem egy rossz alkotás. Az öteletet nem találtam annyira eredetinek, de van benne valami, amitől szerintem működik.

 
Kururuk   2023. 03. 02.

0

A párbeszédek nálam már-már kínosnak mondhatók, de ettől függetlenül szerintem szórakoztató a film.

 
Takiláz   2023. 03. 08.

0
129

A cselekmény több szálon fut, amelyek csak a film végén érnek össze. A mafabos kritika valóban jól fogalmazza meg, hogy nem a megszokott dramaturgiára épül, és ez zavarhat bizonyos nézőket. Engem viszont megvett. Én szeretem, amikor egy filmen agyalni kell. A CGI nem bántotta a szememet. Szerintem hoz azért egy Black Mirror részt. Ha szereted a sci-fi filmeket, bátran nézd meg.