Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Szamaritánus (2022)

Samaritan
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Javon 'Wanna' Walton
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Pilou Asbæk
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Javon 'Wanna' Walton
Sylvester Stallone
Dascha Polanco
Pilou Asbæk
Javon 'Wanna' Walton
Sylvester Stallone

Videók (1)

 
sptt   2022. 11. 30.

legújabb vélemény

0

Volt jobb, volt rosszabb. Jól kezdődött, valóban úgy nézett ki, hogy a sztorié a főszerep, amit kiszolgálnak az akciójelenetek, aztán a végén megváltozott, és jött a megszokott szuperhős-mozi, robbantsunk fel minél több bombát, gránátot, legyen tűz é... több»

 
Tonyka   2022. 08. 26.

1
Régivágású akció egy igazi veterántól.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Előre bocsájtanám f..k Marvel, méghozzá azért, mert kimostad az emberek többségének az agyát. Olyan szinten, h ha valakik kicsit másképpen nyúlnak a szuperhős témához, egyszerűen nem tudják elfogadni, értelmezni, és értékelni a másféle megvilágítást.... teljes kritika»

 
erahurka   2022. 09. 05.

0

Alap szuperhős sztori pár jobb bunyóval és egy jó kis fordulattal. Stallone nélkül ennyi csillagot se érne, néhol nagyon gyenge a megvalósítás technikailag és forgatókönyvileg is.

 
fankbringa   2022. 08. 30.

0
A helység kalapácsa

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az előttem szólók leírták a lényeget, ezt szeretném kiegészíteni. Ez egy tisztességes szuperhős film lett. Van benne szuperhős, vannak a rajongók, vannak a hős utálói és a hatalommániás gonosz, aki kivételesen nem szuperhős. Ott van a gondolkodásra k... teljes kritika»

 
kabel   2022. 08. 27.

0
Rég láttam ilyen gyenge, semmitmondó filmet

A legironikusabb ebben az, hogy a film valamiért a Taxi Drivert szerette volna lemásolni, de még csak a közelébe sem ért. Nem segített, hogy a főszereplő egy színészi játékra képtelen, idegesítő kisgyerek volt, akinek minden jelenete és mondandója teljesen hiteltelen volt. A film egyetlen csavarára azt hittem, hogy kamu, annyira kiszámítható volt.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 08. 29.

0
Üres és unalmas

Semmi újat nem tudott felmutatni sajnos. Csak Sly miatt nézi meg szerintem mindenki. Amúgy lehetne egy Asylum koppintás is.

 
Fikatours_blogger   2022. 09. 22.

0
Egytucat

Szilvi igazán megengedhetné magának, hogy már csak nívós filmekhez adja a nevét. Ez nem volt az.

 

Az alkotók elmondása szerint olyan produkciók nyújtottak inspirációt a filmhez, mint a A sebezhetetlen vagy a Fedezd fel Forrestert!.

(hp)
 

Pilou Asbæk és a rendező Julius Avery második közös filmje a 2018-as Overlord után.

(hp)
 

Az MGM 2019 februárjában szerezte meg Bragi F. Schut forgatókönyvének megfilmesítési jogait.

(hp)
 

2019 júniusában jelentették be hivatalosan, hogy a film főszerepét Sylvester Stallone alakítja, aki producerként is kiveszi a részét a munkálatokból.

(hp)
 

A film forgatása 2020 februárjában kezdődött meg, de a koronavírus-járvány miatt egy időre fel kellett függeszteni a munkát. A márciusi leállást követően októberben kezdődött meg ismét a forgatás.

(hp)
 
Lassan már nyomon követni is nehéz a Marvel és a Disney szuperhőskontent cunamiját, amibe ilyen mennyiség mellett könnyű belefáradni. Még azoknak is, akik amúgy vevők a témára. Kiutat csak azok a produkciók jelentenek, amik valamilyen szokatlan, önelemző, esetleg korszakidegen módon nyúlnak a szuperhumánokhoz. Az Amazont pedig e téren nem kell félteni, hiszen a The Boys és az Invincible vérbő, kritikus hozzáállása üde színfoltként tetszeleg a képregényfilmek tengerén. Épp ezért is fájó, hogy a Prime-ra érkező szuperhősfilmjük, a Szamaritánus nem képes felvenni a kesztyűt, és belesüpped a szürkeségbe. Pedig a nosztalgikus hangulatú filmnek lehetősége lett volna egyszerű, de érvényes gondolatok megfogalmazására is, de a felszínességet választotta. több»